KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Çed'e gerek duyulmadı

Çayağzı ve Kartal köylerinde yapılacak olan Kartal Bazalt Ocağı ve Konkasör Tesisi ve Hazır Beton Üretim tesisleri için Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED)'ne gerek duyulmadığı bildirildi.

Çed`e gerek duyulmadı
21 AĞUSTOS 2010 CUMARTESİ 17:03
0
1540
0
AA aa
İl Çevre ve Orman Müdürü Bedrettin Taşkesen, yaptığı yazılı açıklamada Çayağzı ve Kartal köylerinde yapılacak olan Kartal Bazalt Ocağı ve Konkasör Tesisi ve Hazır Beton Üretim tesisleri için Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED)'ne gerek duyulmadığını söyledi.


İl Çevre ve Orman Müdürü Bedrettin Taşkesen, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bingöl Merkeze bağlı Çayağzı Köyü 3 Nolu parselde 2 bin 900 metrekare alanda 46 bin 086 metreküp kapasiteli Özbarut İnşaat Gıda Tekstil Temizlik Akaryakıt Maddeleri Nakliye Ticaret ve Sanayi Ltd. şti. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Hazır Beton Üretim Tesisi projesi ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince;

Hazır Beton Üretim Tesisi projesine Valiliğimizce Çevresel Etki Değerlendirme gerekli değildir kararı verilmiştir. Ayrıca Bingöl Merkeze bağlı Kartal Köyü sınırları içerisinde 100 bin 900 metrekare alanda 60 bin metreküp kapasiteli

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Kartal Bazalt Ocağı ve Konkasör Tesisi projesi ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince; Kartal Bazalt Ocağı ve Konkasör Tesisi Projesi'ne Valiliğimizce “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir'' kararı verilmiştir. Yöre halklarına duyurulur.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl`de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
16.05.2026
15:20
BİŞHAK Başkanı Baysal`dan DEM Parti`nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
BİŞHAK Başkanı Baysal'dan DEM Parti'nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, DEM Parti'nin 'Barış İçin Adım At' temasıyla Bingöl'de düzenlemeyi planladığı yürüyüşe tepki gösterdi. Baysal, Bingöl halkının önceliğinin huzur ve birlik ortamı olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın