KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Çeçen, merkez ilçe başkanı seçildi

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti)’nin Bingöl Merkez İlçe Başkanlığı’nı yürüten Aydın Çeçen, tekrar başkanlığa seçildi.

Çeçen, merkez ilçe başkanı seçildi
27 ŞUBAT 2012 PAZARTESİ 09:42
0
3502
0
AA aa

Bingöl AK Parti ilçe Merkez Başkanlığı 4. Olağan Kongresi Pazar günü saat 11.00'da Kültür Merkezi'nde yapıldı. 

Yoğun ilginin olduğu kongreye Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Bingöl eski Milletvekili Yusuf Coşkun, Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, Parti Teşkilat Kolları Başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Kongrede Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati birer konuşma yaptılar. 

Kongreye AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir mesaj gönderdi. Başbakan Erdoğan'ın mesajını Gençlik kolları Başkanı Emrullah Buyankara okudu. 

Yapılan konuşmaların ardından kongreye geçildi. AK Parti Merkez İlçe 4. Olağan Kongresine Fahretin Özdemir ve Aydın Çeçen aday oldu. Divan başkanlığını AK Parti eski Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun'un yaptığı kongrede, adaylardan Fahrettin Özdemir bir süre sonra adaylıktan çekildiğini divan başkanlığına bildirmesiyle Merkez İlçe Başkanlığı için Aydın Çeçen tek aday olarak seçime girdi. 

Saat 16.00'da tamamlanan oy kullanma işleminin ardından Merkez ilçe başkanlığına tek aday olarak seçime giren Çeçen, 433 delegeden 265 delegenin oyunu alarak AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına 2. kez seçildiği açıklandı.

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın