Diğer aylara göre alışverişte daha özenli davranan vatandaşlar özellikle yiyecek konusuna daha çok ilgi gösteriyor. Durumdan memnun olan çarşı pazar esnafı ise Ramazan ayının bereketiyle geldiğini söylüyor.
Ramazan'ın işlere iyi yansıdığını belirten esnaflar, “Allah'ımıza şükürler olsun işler on numara. Her şey güzel, her şey yolunda. Ramazan bereketiyle geldi. Çok şükür, vatandaşlar alıyor. Satışlar diğer günlerin iki katı” dedi.
Fiyatlarda bir artış olmadığını belirten manavcı Ahmet Aba, “Sebze meyve fiyatları normal. Domates bir ara yükselmişti ama şimdi o da düştü. Ramazan'ın gelmesiyle işlerimiz biraz daha canlandı. İşlerimiz iyi çok şükür, Ramazan bereketli geçiyor” şeklinde konuştu.
Ramazan'ın gelmesiyle işlerin hareketlendiğini dile getiren esnaf Abdullah Kaya, “Ramazan'dan birkaç gün ö