KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2024 Cuma
°C

Çapakçur'un parlayan gerdanlığı oldu

10 bin metrekarelik alana sahip bölge, dekoratif şelale, yürüyüş yolları, oturma alanları, peyzaj çalışmaları ve aydınlatma sistemleriyle vatandaşların yeni uğrak noktası haline geldi.

Çapakçur`un parlayan gerdanlığı oldu
18 EYLÜL 2023 PAZARTESİ 04:10
13
3122
12
AA aa

Kentsel dönüşüm, asfalt plenti, kent meydanı, belediye hizmet binası, eski DSİ parkının dönüşümü, yol genişletme çalışmaları, engelsiz yaşam merkezi, gençlik merkezi gibi pek çok önemli yatırımı hayata geçiren Bingöl Belediyesi, sosyal yaşam alanlarına bir yenisini daha ekledi.

Tepe başı projesini bitirme aşamasına getirerek halkın hizmetine sunduklarını açıklayan Başkan Arıkan, bu alanla ahenk sağlayacak olan Çapakçur Viyadüğünün de ışıklandıracaklarının müjdesini verdi.

VATANDAŞLARIN YENİ UĞRAK NOKTASI HALİNE GELDİ

Metruk ve kullanılmaz halde olan 10 bin metrekarelik alana sahip Kültür Kavşağı tepe başı, dekoratif şelale, yürüyüş yolları, oturma alanları, peyzaj çalışmaları ve aydınlatma sistemleriyle vatandaşların yeni uğrak noktası haline geldi.

VADİ VE KÖPRÜ İLE BÜTÜNLEŞECEK

Tamamlanma aşamasına gelen bölgede incelemelerde bulunan Başkan Arıkan, bölgeyi vadide yürütülen Millet Bahçesi ve Çapakçur Viyadüğü ile bütünleşecek şekilde düzenlediklerini söyledi.

Başkan Arıkan, “Atıl ve kullanılmaz halde olan yamacımızı hayata geçirdiğimiz projemizle çok güzel hale dönüştürdük. Bu alana yepyeni bir sosyal yaşam alanı inşa ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hemşehrilerimizin özellikle akşam saatlerinde burada vakit geçirdiklerini görmek bizleri hem mutlu ediyor hem de yapacağımız çalışmalarımızda motive ediyor. Buradaki çalışmalarımızı büyük oranda tamamlandı. Bazı eksiklilerimiz var onların da tamamlanmasıyla insanlarımız artık aileleriyle birlikte, arkadaşlarıyla birlikte bu alanda çok daha fazla vakit geçirebilecekler. İnsanlarımız burada yürüyüş yapabilir, spor yapabilir oturup sohbet edebilirler. Bu alan Bingöl'ün en uğrak ve kullanışlı yerlerinden birisi olacak İnşallah. Çapakçur Viyadüğümüzü de müthiş bir çalışmayla ışıklandırıyoruz. Yakın zamanda çalışmalara start vereceğiz. Bu çalışmamızla birlikte bu bölgeye gelen vatandaşlarız muazzam bir manzarayla karşılaşacaklar ve bu bölgede oturup gönüllerince vakit geçirecekler” dedi.

DUYARLILIK ÇAĞRISI

Yeşil alanların korunması noktasında duyarlılık çağrısı yapan Başkan Arıkan, ortak yaşam alanlarına sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Arıkan, “Vatandaşlarımızdan özel istirhamımız var. Lütfen hep beraber Bingöl'deki bütün yeşil alanları ve bu yeni yapılan alanları koruma noktasında hassasiyet gösterelim. Çapakçur Viyadüğü sosyal yaşam alanı projemizin, ilimiz için vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Alanın dönüşümünden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Arıkan'a teşekkür ettik.

Bu bölgenin daha evvel karanlık ve kullanılamaz halde olduğunu anımsatan vatandaşlar, “Harika bir çalışmayla bu bölgede tamamen bizlerin vakit geçirebilecekleri hale dönüştürüldü. Eskiden burada oturmak bir yana dursun yürüyemiyorduk bile. Şimdi eşimizle dostumuzla ailemiz gelip vakit geçiriyoruz. Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” yorumunda bulundular. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104000)
19 Eylül 2023 Salı 04:48
başkan bey dört yıl nerdeydinizde beşinci yıl bingöle hizmet aklınıza geldi yaptığınız hizmetide hep kamu kurumlarının arsalarından kestiniz kamu kurumların karşısında köşe binayı neden içeri çektirmediniz kimin menfaatine dokunulurdu birde belediyeye yirmi milyon dan fazla mobilya aldınız neden bingöl sanatkarlarından hazır mobilyacılandanda fiat almadız daha düşük fiata daha kaliteli malzeme bingölden temin edilebilinirdi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103993)
18 Eylül 2023 Pazartesi 21:10
Bu konu amma da abartıldı. Yaşadığım şehirle Bingöl kıyaslanamaz. Kıyaslamaya kalkarsak Bingöl ilçe konumunda olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104010)
19 Eylül 2023 Salı 13:55
@Misafir Kullanıcı yaşadığın şehirde sana mutluluklar beybisi lütfen gelme Bingöl'e
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103990)
18 Eylül 2023 Pazartesi 20:12
Gerideyiz geride. 2009da Bingöl den ayrıldım aradan geçen yıllarda bu kadar mı gelişme kaydetmiş? Çok işimiz var çoook
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103986)
18 Eylül 2023 Pazartesi 18:05
Konudan bağımsız, kaldığım bütün illerde Akbis Akıllı Otobüs kartlarına on-line kredi kartı veya mobil banka uygulamalarından yükleme yapılabiliyor, ama Bingöl de hâlâ bakkala gidip doldurmak zorunda kalıyoruz, lütfen bu konuyla ilgilenir misiniz .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103985)
18 Eylül 2023 Pazartesi 17:40
Bingöl şehri Erdal Arıkan beyle her yıl daha da güzelleşiyor tebrikler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103981)
18 Eylül 2023 Pazartesi 16:24
Keşke bu parlama eğitimde sağlıkta ve diğer işlerde olsaydı. Memleketi şükrü saraçogluna çevirseniz ne yazar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104009)
19 Eylül 2023 Salı 13:54
@Misafir Kullanıcı bu yazdıkların seçim zamanı işe yaramıyor, şov yapıp oy toplamak için hepsi, yoksa mesele memleket değil cepteki para meseleleri
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103978)
18 Eylül 2023 Pazartesi 14:00
Brova Başkan. Teşekkür ederim. Çarşıda eski Özel idare binası yerinde yapılan park çok yavaş gidiyor. Buraya bir göz atsan iyi olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103977)
18 Eylül 2023 Pazartesi 13:40
Fotoğraf çektiğin yerin tam solunda bariyerlere saksı çiçek ektin dedik ağaç ekmeye başladın .kazalara davetiye çıkarıyorsun. Belediye binasının önüne kapalı otoparkın üstüne çınar ağacı dikme kimin fikriydi. Çökmelere sebebiyet verebilir. Tı. Yok arkadaş bu senin işin değil sen yapamıyorsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104027)
20 Eylül 2023 Çarşamba 15:39
@Misafir Kullanıcı kardeşim seni çok acil park ve bahçeler müdürlüğüne bekliyorum ama var ya en acilinden ALLAH aşkına ne olursun gel sağlıcakla kal:))))))
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103969)
18 Eylül 2023 Pazartesi 10:03
Memleketin her yerine renk getirdin. Allah senden razı olsun. Yolun açık olsun inşallah....
18.10.2024
02:12
12Bingölspor taraftar rekoruyla ligi inletip 3 puanı almak istiyor
12Bingölspor taraftar rekoruyla ligi inletip 3 puanı almak istiyor
BAL Liginin ilk iç saha maçında pazar günü Hakkâri Zapspor'u ağırlayacak olan 12 Bingölspor, taraftarlarıyla aylar sonra buluşacağı mücadelede tribün rekoru kırmayı ve maçtan galip ayrılıp 3 puanı taraftarına armağan etmek istiyor. Kulüp Başkanı Engin Özturan; 'Yaktığımız şampiyonluk meşalesinde tüm halkımızı tribünlerde görmek istiyoruz' dedi.
18.10.2024
02:08
Anşin:
Anşin: 'Aile Hekimlerimiz ve Aile Sağlığı Çalışanlarının Her Zaman Yanındayız'
Türk Sağlık – Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, yayınladığı basın bildirisinde 'aile hekimlerimizin ve aile sağlığı çalışlarımızın her zaman yanındayız' dedi.
17.10.2024
20:11
Aykal`dan demiryolu alanında dev yatırım!
Aykal'dan demiryolu alanında dev yatırım!
Avrupa'da VPI'lı atölye sıralamasında ilk 5'te yer alacak Aykal Demiryolu Araçları Yapım-Bakım-Onarım Fabrikasında her türlü vagon, lokomotif ve lastik tekerlekli demiryolu araçların bakım, onarım ve revizyonu yapılacak. Açılışa katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Burada üretilen lokomotifler ve vagonlar, ulusal şebekelerde, üretim tesislerinde ve yüksek güç gerektiren demiryolu taşıtlarında kullanılabilecek, bu sayede enerji tasarrufu sağlanacaktır. Bu başarı, sadece Aykal Grup'un değil, hepimizin ortak gururudur' dedi.
17.10.2024
18:29
Bingöl`de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı
Bingöl'de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı
TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında düzenlenen Bingöl Bilim ve Teknoloji Şenliği'nin açılışı yapıldı.
17.10.2024
18:06
Bingöl`de 2 Bin 654 kişi işe yerleştirildi
Bingöl'de 2 Bin 654 kişi işe yerleştirildi
Bingöl'de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı. İŞKUR İl Müdürlüğünce bugüne kadar toplam 2 bin 654 kişinin işe yerleştirildiğini ifade eden İl Müdürü Baycuman, ayrıca 7 bin 159 kişiye İş ve Meslek Danışmanlığı hizmeti, Bin 252 işyerinin ziyaret edilerek kurumsal hizmetler hakkında bilgi verildiği ifade etti.
17.10.2024
17:35
Kredi kartında savunma fonu alınmayacak
Kredi kartında savunma fonu alınmayacak
AK Parti kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, savunma sanayi fonuna kredi kartlarından katkı payı alınmasına ilişkin düzenleme iptal edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın