KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2024 Perşembe
16 °C Çoğunlukla açık

Cansız bedeni çoban fark etti

Bingöl'de bir çoban tarafından dere yatağında kıyafetlerle insan kemikleri bulundu. Bulunan kemiklerin 48 gün önce kayıp olan 91 yaşındaki Hasan Göcük'e ait olduğunun değerlendirildiği bildirildi.

Cansız bedeni çoban fark etti
04 HAZİRAN 2021 CUMA 14:11
19
7071
5
AA aa

Edinilen bilgiye göre, Genç ilçesine bağlı Yiğitbaşı köyü mevkisindeki dere yatağında hayvanlarını otlatan bir çoban, kıyafet, ayakkabı ve tespih buldu. Bunun üzerine bölgeye detaylı bakan çoban, ağaçlarında dibinde insan kemikleri ile karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleriyle savcı olay yerinde inceleme yaparken, insan kemiklerinin 17 Nisan tarihinde ilçeye bağlı Balgözü köyünde kaybolan 48 gündür bulunamayan Hasan Göçük'e (91) ait olduğunun değerlendirildiği öğrenildi. Göçük'ün yakınları, insan iskeletinin çevresinde bulunan kıyafetlerin kayıp şahsa ait olduğunu söylediği ifade edildi.

Öte yandan kemiklerin Hasan Göçük'e ait olup olmadığının Malatya Adli Tıp Kurumunda yapılacak DNA incelemesi sonrasında kesinlik kazanacağı belirtildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83579)
05 Haziran 2021 Cumartesi 17:08
Yorumda bulunan arkadaş Adli tıptamı çalışıyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83578)
05 Haziran 2021 Cumartesi 15:22
Benim sorum : Bu amca'nin ölüm sebebi nedir ? Amca'nın ölümüne sebebiyet veren olay hayvan saldırısı mı , yoksa amca kalp krizi filan mı geçirdi sonra kimse fark etmedi orda hayvanların saldırısına uğradı . Allah rahmet eylesin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83570)
04 Haziran 2021 Cuma 18:29
Evvela Allah Hasan Dedeye rahmet etsin.
Fakat haberin veriliş biçimi çok problemli: Çünkü,sitede ilk başlıkta 'PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU'diye başlık atılmış. Onu tıkladığınızda bu kez, 'Cansız bedeni çoban fark etti' diye haber başlığı ile karşılaşıyorsunuz. Peki, 'parçalanmış' demiştiniz, o ne oldu? Tık yok. Parçalanma kelimesi bir daha geçmiyor. İnsan ister istemez merak ediyor: Bu zavallı insan eceliyle mi öldü, yoksa parçalandı mı? Parçalandı ise birileri mi yaptı yoksa vahşi hayvanlar mı onu o hale getirdi? Hiçbir bilgi yok. Eğer bilginiz yoksa o halde niçin iki ayrı başlık atıyorsunuz?

EDİTÖR NOTU: Yaşlı amcanın parçalanmış cesedini veremezdik. Yaban hayvanları tarafından parçalanmış. Sadece anlaşılması için 'parçalanmış halde' diyebildik. Çoban tarafından fark edilmesi için cesedin tek parça olması gerekmiyor. Parçalanmış ceset de canlı olmuyor. Haber ajans haberi olduğu için bu ibare de haber içerisinde geçmiyordu ve harici bir bilgi olduğu için, habere müdahale etmemek adına sadece fotoğraf üzerinde belirtme gereği duyduk. Umarım açıklayıcı olmuştur. İlginiz için de teşekkürler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83584)
06 Haziran 2021 Pazar 09:43
@Misafir Kullanıcı Bu ilk vukuatiniz değil malesef....İmla ve yazım kuralları hataları çabası, yarın çocuklarımız okuyacak bu sayfalardan haberleri biraz daha dikkat gerekmez mi By Editör.... Ayrıca habercilikte dolaylı anlatım olmaz, direk anlatım olur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83577)
05 Haziran 2021 Cumartesi 10:40
@Misafir Kullanıcı Açıklamanız için çok teşekkür ederim. f74kg
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın