sütaşta üç kuruş maaş için tüm çevreyolu imarını iptal ettirdin erdoğan binlerce hak sahibinin ahını aldın bingölün gelişmesine istihdamına engel oldun. unutma bu millet seni affetmiyecek o gün seni öne sürenleride bizler iyi tanıyoruz bingölün tarımı yolun üstündeki alanamı kaldı milletin özel tapulu mülkünün derdi sizemi kaldı sen sütaşta işe girdin diğerleride bi şekilde nemalandı bu işten yazık insan memleketine bunu yapmazzz
ziraat mühendisi arkadaşımız sütaştan haycancılık ile ilgi belge alıp sütaşta iş başvurusunda bulunda ama maalesef bingöllü çetin atala denilen yetkili kişi tarafından ziraat mühendisi almıyoruz İHTİYACIMIZ YOK denildi.eğer ziraat mühendisi alınmayacaksa İŞ VE İSTİHDAM sağlanmayacaksa SÜTAŞA VERİLEN 10 DÖNÜM BEDAVA ARAZİ VE 750 TRİLYON HİBE NE DİYE VERİLDİ.ÖĞRENMEK İSTİYORUM...illaki dayın mı olacak.lütfen erdoğan bey tarafından cevap verilsin..
@Misafir Kullanıcı Hangi 10 dönümden bahsediyorsun kardeşim 400,500 dönüm yer tahsis edilmiş.madragdan (çeltiksuyu)çılkuniye (yeniköy)kadar komple tahsis edilmiş tam denildiği gibi işler direk veya 10 bin dolayında istihtam sağlar.
Terörsüz Türkiye sürecinin yasal çerçevesini oluşturması planlanan kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda 468 oyla kabul edildi.
10.08.2026
23:04
Bingöl Üniversitesi TEKNOFEST'te Türkiye ikincisi oldu
Bingöl Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, 2026 TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması'nda 2 bin 118 proje arasından sıyrılarak Türkiye ikinciliğini kazandı.
10.08.2026
23:03
Genç'te Murat Nehri kıyısında dönüşüm başladı
Genç Belediyesi tarafından hayata geçirilen Murat Nehri Sahil Düzenlemesi 1. Etap Projesi'nde çalışmalar başladı. Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasındaki alan, park, seyir ve dinlenme alanlarıyla ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri haline getirilecek.
10.08.2026
23:02
Bingöl'de 6 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu ve silah da ele geçirildi.
10.08.2026
22:42
Pir'e Hanuku'da ilk cem töreni düzenlendi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde bulunan Pir'e Hanuku İnanç Merkezi'nde ilk kez cem töreni gerçekleştirildi. Erzincan, Tunceli ve Yedisu'dan gelen vatandaşların katıldığı tören, yoğun ilgi gördü.
10.08.2026
22:40
Seven; 'Türkiye Yüzyılı yürüyüşü sürecek'
AK Parti'nin kuruluşunun 25'inci yıl dönümü dolayısıyla Bingöl'de düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Yılmaz Seven, çeyrek asırlık hizmet yolculuğunu değerlendirerek, 'İlk günkü aşkla ve aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Milletimizle birlikte çıktığımız bu yolda, Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda yürümeyi sürdüreceğiz' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın