sütaşta üç kuruş maaş için tüm çevreyolu imarını iptal ettirdin erdoğan binlerce hak sahibinin ahını aldın bingölün gelişmesine istihdamına engel oldun. unutma bu millet seni affetmiyecek o gün seni öne sürenleride bizler iyi tanıyoruz bingölün tarımı yolun üstündeki alanamı kaldı milletin özel tapulu mülkünün derdi sizemi kaldı sen sütaşta işe girdin diğerleride bi şekilde nemalandı bu işten yazık insan memleketine bunu yapmazzz
ziraat mühendisi arkadaşımız sütaştan haycancılık ile ilgi belge alıp sütaşta iş başvurusunda bulunda ama maalesef bingöllü çetin atala denilen yetkili kişi tarafından ziraat mühendisi almıyoruz İHTİYACIMIZ YOK denildi.eğer ziraat mühendisi alınmayacaksa İŞ VE İSTİHDAM sağlanmayacaksa SÜTAŞA VERİLEN 10 DÖNÜM BEDAVA ARAZİ VE 750 TRİLYON HİBE NE DİYE VERİLDİ.ÖĞRENMEK İSTİYORUM...illaki dayın mı olacak.lütfen erdoğan bey tarafından cevap verilsin..
@Misafir Kullanıcı Hangi 10 dönümden bahsediyorsun kardeşim 400,500 dönüm yer tahsis edilmiş.madragdan (çeltiksuyu)çılkuniye (yeniköy)kadar komple tahsis edilmiş tam denildiği gibi işler direk veya 10 bin dolayında istihtam sağlar.
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın