sütaşta üç kuruş maaş için tüm çevreyolu imarını iptal ettirdin erdoğan binlerce hak sahibinin ahını aldın bingölün gelişmesine istihdamına engel oldun. unutma bu millet seni affetmiyecek o gün seni öne sürenleride bizler iyi tanıyoruz bingölün tarımı yolun üstündeki alanamı kaldı milletin özel tapulu mülkünün derdi sizemi kaldı sen sütaşta işe girdin diğerleride bi şekilde nemalandı bu işten yazık insan memleketine bunu yapmazzz
ziraat mühendisi arkadaşımız sütaştan haycancılık ile ilgi belge alıp sütaşta iş başvurusunda bulunda ama maalesef bingöllü çetin atala denilen yetkili kişi tarafından ziraat mühendisi almıyoruz İHTİYACIMIZ YOK denildi.eğer ziraat mühendisi alınmayacaksa İŞ VE İSTİHDAM sağlanmayacaksa SÜTAŞA VERİLEN 10 DÖNÜM BEDAVA ARAZİ VE 750 TRİLYON HİBE NE DİYE VERİLDİ.ÖĞRENMEK İSTİYORUM...illaki dayın mı olacak.lütfen erdoğan bey tarafından cevap verilsin..
@Misafir Kullanıcı Hangi 10 dönümden bahsediyorsun kardeşim 400,500 dönüm yer tahsis edilmiş.madragdan (çeltiksuyu)çılkuniye (yeniköy)kadar komple tahsis edilmiş tam denildiği gibi işler direk veya 10 bin dolayında istihtam sağlar.
Bingöl'ün Genç ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım atıldı. Genç Devlet Hastanesi'ne kurulan Bilgisayarlı Tomografi (BT) cihazı hizmete alınırken, il merkezine yapılan sevklerin azalması bekleniyor.
27.03.2026
17:05
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
27.03.2026
17:03
Kiğılı öğrenciler kayak merkezinde doyasıya eğlendiler
Türkiye bu yaz itibariyle 'yaramaz çocuk' lakaplı El Nino'nun etkisine giriyor. Uzmanlara göre bu aşırı sıcak hava döngüsü 1.2 2 yıl sürecek ve sıcakla birlikte dolu, fırtına, selleri getirecek. El Nino ile alışıla gelen yağış rejimini bozulurken, bildiğimiz mevsim döngüleri de altüst olacak. İklim Bilim uzmanının açıklamasına göre Pasifik kaynaklı El Nino, Türkiye'ye okyanus atmosferini taşıyacak.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın