KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Çanakçı'ya enerji yatırımı

Fırat Edaş, Genç ilçesine bağlı Çanakçı Köyü'ndeki bakım, onarım ve yenileme faaliyetlerini tamamladıklarını açıkladı.

Çanakçı`ya enerji yatırımı
05 ARALIK 2018 ÇARŞAMBA 20:32
1
3237
2
AA aa

Genç ilçesine bağlı Çanakçı Köyü ve mezraları için planlanan yatırım çalışmaları kapsamında Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürlüğü, bölgede mevcutta bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış direklerin tamamını galvaniz demir direklerle değiştirdiğini açıkladı.

Açıklamada; “Değişimi yapılan direklerde, gerçekleştirdiği topraklama işlemi ile gerekli koruyucu önlemleri almayı da ihmal etmedi. Kılıçlı, Özlüce, Soğanlı, Osmanlı ve Yardım mezralarında can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden açık iletkenler, kapalı iletkenlerle yenilendi. Ayrıca ağaçların kablo tellerine zarar verdiği direkler, uygun yerlere alınarak olası kesintilerin önüne geçilmesi sağlandı. Sokak aydınlatma armatürlerinin tamamı değiştirilerek, sayıları da artırıldı” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34318)
06 Aralık 2018 Perşembe 17:35
gelen elektrik parası artık katına cıkardınız bu ne biçin yatırım .... Googleye yolsuzluk ses kaydı yaıznız ve cıkan ses kayıtlarını izleyiniz anlarsınız... burda detay vermiyorum bakan anlar....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34262)
06 Aralık 2018 Perşembe 06:42
soyguncular vatandaşı soy ondan sonra 2 direk dik gel burda şov yap trilyon para odur kazanıyorsunuz vatandaş di
sırtından
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın