KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2025 Cuma
°C

Çağla'nın cenazesi toprağa verildi

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi 4'üncü sınıf öğrenicisi Hüseyin Zengin (22), tarafından öldürülen Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi Çağla Arin'in cenazesi, Cuma günü gece geç saatte Şanlıurfa Devlet Hastanesi morgundan Bingöl'deki akrabaları tarafından alınarak Genç İlçesi Meşedalı Köyü'ne getirildi.

Çağla`nın cenazesi toprağa verildi
31 MART 2008 PAZARTESİ 10:23
0
3228
0
AA aa
Acı haberi alan Arin'in ailesi de İzmir'den uçakla Diyarbakır'a oradan da karayoluyla Bingöl'e geldi.
Ankara'daki akrabalarının yetişmesi için Cumartesi günü saat 10.00'a kadar bekletilen cenaze, Meşedalı Köyü Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.
Cenazenin defnedilmesinin ardından Arin'in akrabaları taziyeleri kabul etmek üzere köy camisine geçti. Şanlıurfa'dan Arin'in okul arkadaşlarından oluşan yaklaşık 50 kişilik bir grup ta taziye ziyaretlerinde bulundu.
Şanlıurfa'da meydana gelen olayda Arin'i kurtarmaya çalışırken yaralanan ev arkadaşı Seda Tunca, Arin'in babası Gıyasettin Arin'e sarılarak ağladı. Fenalık geçiren Tunca, bir araca alınıp taziye yerinden uzaklaştırıldı.
Arin'in okul arkadaşlarını kucaklayan anne Adile ve kardeş Gamze 'Yıkılasan Harran, ben yetiştirdim sana gönderdim ama sen yetiştirip gönderemedin' şeklinde ağıtlar yaktı.
Çağla'nın ev arkadaşı Seda anlatıyor
Çağla Arin, Cuma günü Şanlıurfa'da okul arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evde Hüseyin Zengin'in bıçaklı saldırısı sonucu öldü. Katil Hüseyin Zengin'in genç kızı sürekli telefon ve SMS'lerle rahatsız ettiğini anlatan Çağla'nın ev arkadaşı Seda Tunca, tanık olduğu korkunç olayı şöyle anlattı:
"Diğer iki ev arkadaşımız çıkmıştı. Çağla da giyiniyordu. Sabah 08.15 sularıydı. Ben banyoya girip, elimi yüzümü yıkadım. Kapının sesini duydum, Çağla'nın gittiğini sandım. Fakat aradan birkaç dakika geçmeden Çağla'nın 'Seda' diye çığlık attığını duydum. Dışarı çıktığımda Hüseyin sol eliyle Çağla'nın boğazını sarmış, sağ eliyle bıçak saplıyordu. 'Bırak' diye bağırdım. Bıçağı almaya çalışırken elim kesildi, sinirlenip bacağımdan yaraladı. Biz boğuşurken Çağla merdivenlerden inmeye çalışıyordu. Sonra beni bırakıp tekrar Çağla'yı yakaladı ve bıçaklamaya devam etti. Çağla, 'Yapma' dedikçe, o vuruyordu."
'Seviyorum' dedi, serbest kaldı
Öte yandan, öldürülen Çağla Arin'in 8 Ocak günü kendisini sürekli taciz ettiği gerekçesiyle Hüseyin Zengin'i polis merkezine şikâyet ettiği anlaşıldı. Aynı gün gözaltına alınan Zengin'inse "Ben Çağla'yı seviyorum. Tehdit etmiyorum. Mesajlarımın hepsi sevgi içerikli. Madem sevgim onu rahatsız ediyor, peşini bırakırım" deyince aynı gün savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Boğuşma sırasında kendi bileklerini kesen Zengin halen yoğun bakımda.
 

 

 

 

 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2025
12:32
Bingöl Üniversitesi`nden termal tesisleri için ‘sıkı tedbir` vurgusu!
Bingöl Üniversitesi'nden termal tesisleri için 'sıkı tedbir' vurgusu!
Tesisteki hijyen sorununa dair alınan yeni kararları duyuran Bingöl Üniversitesi, 'Bu tür durumların önlenmesine dair radikal tedbirler almış bulunuyor ve bu tedbirleri kararlılıkla devam ettireceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz' açıklamasında bulundu. Alınan tedbirler is şöyle sıralandı;
07.02.2025
12:01
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 8 tabanca, av tüfeği fişek ve mermi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
07.02.2025
11:50
Bingöl`de tipi etkili oldu! 4 ilçede kar tatili oldu
Bingöl'de tipi etkili oldu! 4 ilçede kar tatili oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan tipi, hayatın felç etti. Ayrıca Bingöl'ün Adaklı, Karlıova, Kiğı ve Yayladere ilçelerinde kar yağışı nedeni ile eğitime 1 gün ara verildi.
07.02.2025
11:26
Kıyak uygulama! Vekil geçsin millet ödesin!
Kıyak uygulama! Vekil geçsin millet ödesin!
Yeni bir düzenleme ile eski ve yeni milletvekillerine trafik kurallarından muaf olma hakkı geliyor. Buna göre milletvekillerinin araçlarına kesilen cezaları TBMM ödeyecek.
06.02.2025
18:11
Bingöl depreme ne kadar hazır? Vali Usta tek tek açıkladı
Bingöl depreme ne kadar hazır? Vali Usta tek tek açıkladı
Yapı stokundan dönüşüm çalışmalarına, çadır stokundan çadır kent alanlarına, Master planından tatbikat ve arama kurtarma ekiplerine kadar birçok konuda detay veren Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, 7 ilçe Kaymakamlığı bünyesinde olası afetlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla İlçe Afet Yönetim Merkezleri kurulduğunu vurguladı.
06.02.2025
17:56
Bingöl`de 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı
Bingöl'de 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı
Bingöl'de, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler anıldı. Mezarlar ziyaret edilip mevlid okutuldu, ikramlar yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın