KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
19 °C Güneşli

Cadde ve sokaklara 128 yeni çöp konteyneri

İlçede ana caddeler ve mahallelere 128 adet 770 litrelik çöp konteyneri konulacağını duyuran Solhan Belediye Başkanlığı; 'Daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe hedefliyoruz. Çevre bize emanettir, geleceğe mirastır.'

Cadde ve sokaklara 128 yeni çöp konteyneri
12 EKİM 2022 ÇARŞAMBA 19:21
3
2312
3
AA aa

Bingöl'ün Solhan İlçesi'nde belediye tarafından temizlik hizmetleri kapsamında cadde ve sokaklara 128 adet çöp konteyneri konulacağı bildirildi.

Solhan Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe hedefliyoruz.  İlçemizin belirli noktalarına (Ana caddeler ve şehir merkezi başta olmak üzere) 128 adet 770 litrelik çöp konteynerleri yerleştiriyoruz. İlçemizin dört bir yanında devam eden temizlik hizmetlerinin daha hızlı, akıcı olmasının yanı sıra halk sağlığını korumak, koku ve görüntü kirliliğini engellemek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çevre bize emanettir, geleceğe mirastır” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95993)
13 Ekim 2022 Perşembe 14:09
Çöp konteynırını geçtim, durakların hali içler acısı bir durumdadır. Belediye başkan yardımcısı ile yeni belediye hizmet binasının orda karşılaştım ve durumu kendisine ilettim. Hemen müdahale edeceğiz dedi. 20 gün geçti hala müdahale eden olmadı. Örnek olarak da öğretmenevinin önündeki şehir merkezi için kullanılan durak bugün de harap bir şekilde yenilenmeyi bekliyor. Anlaşılan bu işi CİMER çözecektir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95986)
13 Ekim 2022 Perşembe 09:14
Bingölde belediyemi var çöp toplasin konteryer alsin.bütün sokaklar ana cadde isteyen istedigi satte çöpünü bırakıyor belediye olsa zaten bırakmazlar.sehrin bütün caddeleri sokakları 24 saat çöp dolu belediyede calısıyorum dıyor.büyük sehirler dahil konteryer kullaniyor bunlar sırf şehir sürekli çöplüge dönüşün diye konteryer uygulamasına geçmıyorlar.kaldırımdaki çöp kutuları zaten yetersiz olanlarda paramparça nerde belediye başkani ve beledıye baskan yardımcilari kaldırımlardan artık gecilmez oldu heryer işgal altında.bingöl en pasif belediye dönemini yasiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95974)
12 Ekim 2022 Çarşamba 20:48
Solhan Belediyesini tebrik ediyorum ve bu çalışmanın Bingöl Belediyesine örnek olmasını diliyorum. Bingöl'ün cadde ve sokaklarında çöp atacak bidon ve çöp kutusu kıtlığı yaşanıyor. Bu ayıp da yaşanabilir şehirden bahseden yetkililere kapak olsun.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
19.04.2024
15:58
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Merkez Bankası'nın, piyasa katılımcıları ile yaptığı anketin sonuçlarına göre, piyasanın yıl sonu enflasyon, döviz kuru, politika faizi ve büyüme rakamı tahminleri açıklandı.
19.04.2024
15:30
Dağlık alanda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Dağlık alanda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Bingöl merkeze bağlı bir köyün dağlık alanında mahsur kalan 4 vatandaş, AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın