KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Şubat 2025 Çarşamba
°C

Çaba sarf etmek zorundayız

STK, oda ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Bingöl Üniversitesi Rektörü Çapak; “Sizlerin bu konuda olduğu gibi tüm alanlarda da katkılarını bekliyoruz. Şehrimiz ve üniversitemiz için çaba sarf etmek zorundayız” dedi.

Çaba sarf etmek zorundayız
13 ARALIK 2016 SALI 07:47
0
1911
0
AA aa

‘Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması' projesi kapsamında, Bingöl Üniversitesinin pilot üniversite seçilmesi ile ilgili toplantılar devam ediyor. Tarım ve Havza Bazlı Kalkınma alanında pilot üniversite seçilen Bingöl Üniversitesi, bu defa Bingöl'deki STK, oda ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi. 

Bingöl Üniversitesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Proje Koordinatörü olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Genel Sekreter Doç. DR. Abdullah Taşkesen, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ramazan Solmaz, STK, oda ve iş dünyası temsilcileri katıldı.

Toplantılarının çok faydalı geçeceğine inandığını belirten Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, “Sizlerle bir araya gelerek hem kaynaşmaya vesile olmasını istiyoruz hem de sizlerin görüşlerini almak istiyoruz. Bizim farkında olmadığımız bir takım yapılması gereken, bilmediğimiz, hatırlamadığımız veya görmediğimiz şeyler olabilir. Pilot üniversite seçilmemiz ile alakalı fikirleriniz olabilir. Vali Bey, Belediye Başkanı, FKA temsilcileri ve alanında uzman olan kişilerle zaman zaman bir araya geliyoruz. Bu toplantılarımız devam da edecek. Biz bu konuda olduğu gibi tüm konularda katkılarınızı bekliyoruz. Şehrimizi ve üniversitemizi ilerletmek için çaba sarf etmek zorundayız” dedi.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Bingöl Üniversitesinin pilot üniversite seçilen üniversitelerden biri olmasının YÖK, Kalkınma Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl Üniversitesi'ne olan güveninden kaynaklandığını ifade etti.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda Bingöl'ü ve bölgeyi kalkındırmada, projenin öncelikli alanlarının neler olması gerektiği üzerinde duruldu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.02.2025
02:21
Şiirleriyle gönülleri ihya ettiler!
Şiirleriyle gönülleri ihya ettiler!
Zıkté Bölgesi Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikté SÜRKAP) tarafından düzenlenen ve Bingöl'ün sevilen şairlerinin sahne aldığı program dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
11.02.2025
20:39
Bingöl`de uyuşturucu madde ve 3 adet tüfekle ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu madde ve 3 adet tüfekle ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 3 adet tüfek ve farklı tür ile miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
11.02.2025
17:06
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi yakalandı.
11.02.2025
16:10
Fas`ta Bingöl Üniversitesi standına yoğun ilgi
Fas'ta Bingöl Üniversitesi standına yoğun ilgi
Fuara bizzat katılarak Bingöl Üniversitesi tanıtımını yapan Rektör Çelik; 'muhtemelen önümüzdeki yıl birçok öğrenci bu vesilesiyle Üniversitemizde okuyacak' dedi.
11.02.2025
15:22
DEM Parti`den GES, RES ve HES tepkisi!
DEM Parti'den GES, RES ve HES tepkisi!
Özellikle hayvancılığın yoğun olduğu yerlerde yapılmaya çalışılan bu projeler için yüzlerce dönüm mera arazisinin sermayedarlara peşkeş çekildiğini savunan DEM Parti İl Genel Meclis Eş Sözcüleri Suna Sarı ve Aydın Kaya: 'Halkın yaşam kaynakları elinden alınmaya çalışılıyor. Zaten can çekişen hayvancılığın bu gidişle bitme noktasına geleceği aşikârdır' dediler.
11.02.2025
13:58
Bingöl`de Silikozis`ten bir kayıp daha…!
Bingöl'de Silikozis'ten bir kayıp daha…!
Silikozis hastalarıyla bilinen ve birçok kayıp veren Karlıova Taşlıçay Köyü'nden bir isim daha hayata veda etti. Karaarslan; 'Bu hastalarımızın hayatları zorlukla geçiyor, yetkililerden ricamız yasadan faydalanmayanlara bir hak daha tanınması' çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın