KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2026 Cuma
°C

Bülent ersoy: 2007 başında evleniyorum

Antalya'da sahneye çıkan Bülent Ersoy, ‘uzun boylu' ve ‘beyefendi' olarak tanımladığı sevgilisiyle 2007 yılının ilk aylarında nikah yapmayı planladıklarını söyledi.

Bülent ersoy: 2007 başında evleniyorum
24 ARALIK 2006 PAZAR 16:36
0
2568
0
AA aa
Antalya'nın Maksim'i olarak ün yapan Aura Alaturca Gazino, ünlüler geçidine sahne oldu. Selami Şahin, Asena ve Bülent Ersoy'un sahneye çıktığı gazino tıklım tıklım doldu. Alaturca'da ilk kez sahneye çıkan Bülent Ersoy, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Siyah, transparan kostüm giyen Ersoy, derin göğüs dekoltesi ve siyah tüylerden oluşan peruğuyla dikkat çekti.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, birkaç aydır hayatında değişiklik ve yenilikler olduğunu vurguladı. Ersoy, Antalya Lara'da ‘saray yavrusu' bir müstakil ev aldığını, İstanbul, Bodrum ve birçok ildeki müstakillerine bir yenisini eklediğini söyledi. Evinin çatı katına da mini havuz yaptırdığını belirten Ersoy, “Yazın gözden uzak güneşleneceğim. Ancak beni havadan helikopterle çekebilirsiniz” dedi.

Halen bir sevgilisi olduğunu belirten Ersoy, kimliği konusunda bilgi vermedi. Nikahsız birlikteliklere karşı olduğunu sözlerine ekleyen Ersoy, en yakın zamanda nikah masasına oturacağını söyledi. “Asla nikahsız yaşamam” diyen Ersoy, “Uzun boylu yakışıklı bir beyefendi. Herşey çok güzel gidiyor. 2007 yılının ilk aylarında nikah yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Ersoy, balayını da Antalya'da yeni aldığı evde geçirmeyi planladığını kaydetti. Daha sonra sahneye çıkan Ersoy 1.5 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın