KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Bu telefonu alanların kart bilgileri çalındı!

OnePlus'ın çevrimiçi mağazasını kullanan müşterilerin kredi kartı bilgileri çalındı

Bu telefonu alanların kart bilgileri çalındı!
18 OCAK 2018 PERŞEMBE 01:53
0
4091
0
AA aa

Her ne kadar henüz ülkemizde yeterli pazar payına ulaşmasa da, OnePlus Çin'in önemli telefon üreticilerinden birisi. İşte bu büyük ismin başı şu sıralar güvenlik açıklarıyla dertte. BBC'nin haberine göre, OnePlus'ın çevrimiçi mağazasını kullanan bir müşterisi, kredi kartından bir miktar ödemenin çekildiğini fark ederek durumu OnePlus yetkililerine iletti.

Daha sonraki günlerde benzer şikayetlerin artması üzerine OnePlus yetkilileri, mağazayı kredi kartı üzerinden online ödemeye kapatarak gerekli incelemeleri başlattı. Şu ana kadar 200'den fazla müşterinin 50$ ile 3.000$ arasındaki tutarlara ilişkin sahte ödeme şikayetinde bulunduğu bildiriliyor.

OnePlus ise yaptığı açıklamada, site üzerinden telefon vb ürünlerin satışı sırasında kredi kartı bilgilerinin kendileri tarafından kayıt edilmediği, tüm bu satın alma işlemlerinin üçüncü bir firma tarafından yürütüldüğü ve inceleme neticesinde bu problemin nedeninin tespit edilerek gerekenlerin yapılacağını duyuruldu.

Ayrıca şirket, bu süre zarfında site üzerinden satın alma işlemlerine devam etmek isteyen müşterilerin, paypal veya diğer güvenli ödemeye yöntemlerini kullanabileceklerini de hatırlattı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.07.2026
20:48
Baraç`tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
Baraç'tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 'Hak sahipleri yeni mali yüklerle karşı karşıya, Bingöl milletvekilleri neden sessiz?'
29.07.2026
20:47
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Yüksek İrtifa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, 4 bin 58 metre rakımlı Süphan Dağı tırmanışını başarıyla tamamladılar.
29.07.2026
20:46
Eğitim-Sen:
Eğitim-Sen: 'Güçlendirmeye Evet, Plansızlığa Hayır!'
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
29.07.2026
20:44
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Bingöl'de 10-12 yaş grubuna yönelik düzenli lig organizasyonlarının düzenlenmesi çağrısında bulunan Yeni Güveçlispor U12 Teknik Direktörü Kıtay; 'Altyapıya yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır' diyerek ilgili kurumların harekete geçmesi gerektiğini söyledi.
29.07.2026
20:42
‘Arı kovanları ateşe verildi` iddiası
'Arı kovanları ateşe verildi' iddiası
Bingöl'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ateşe verdiği öne sürülen kovanlar kullanılamaz hale geldi.
29.07.2026
20:40
Gümüşlü`de Arazi Yangını Paniği
Gümüşlü'de Arazi Yangını Paniği
İtfaiye ve orman ekiplerinin zamanında müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın