KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ağustos 2026 Perşembe
°C

Bu konuşmaları biz neden duymadık?

AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanlığı, Bingöl Üniversitesi Öğrenci Birimi ve Ak Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği Bursa programı kapsamında Bursa’da faaliyet gösteren Bingöl İli ve İlçeleri Derneği’ne (Bursa BİN-DER) yapılan ziyaretin ardından basına açıklamada bulunan dernek başkanı Bilal Barış’ın, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a yönelik eleştirilerine yanıt gecikmedi.

Bu konuşmaları biz neden duymadık?
02 NİSAN 2013 SALI 10:53
0
5621
2
AA aa

Bilal Barış'ın basına yansıyan açıklamasını şaşkınlık ve üzüntüyle karşıladıklarını bildiren AK Parti Bingöl Üniversitesi Öğrenci Birimi, konuklara hitaben yapıldığı belirtilen sözde konuşmaları kendilerinin neden duymadığını sordu.

Bakan Yılmaz'ın Bursa BİN-DER'i ziyaret etmediği yönündeki sitemini aktaran Barış'ın, öğrencilerin ziyaretinin ardından bu tür bir açıklamada bulunmasının manidarlığına dikkat çeken Öğrenci Birimi, basına yansıyan ifadelerin hiç birini işitmediklerini, işittikleri taktirde gerekli yanıtı vermekten asla geri durmayacaklarının da altını çizdi.

Basına yansıyan haberdeki ifadeleri bir ziyaretteki konuşmalardan ziyade kişinin içindeki nefreti paylaşması olarak değerlendirdiklerinin vurgulandığı açıklamada, halkın temsiliyet noktasında emanet ettiği bir makamın kişisel egoların tatmininde kullanılmasının üzüntü verici olduğu kaydedildi.

Açıklamada, şu görüş ve ifadelere yer verildi: “Geçtiğimiz hafta Bursa iline yaptığımız gezide, hemşerilerimizi temsil ettiği düşüncesiyle Bursa BİN-DER'i ziyaret ettik. Burada bizi samimi duygularla karşıladılar, gerekli ilgiyi gösterdiler. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Tabi bu esnada Dernek Başkanı Sayın Bilal Barış, iki üç dakikalık selamlama konuşması yaptı. Ancak basına yansıyan haberlerde Sayın Bilal Barış'ın, Sayın Bakanımız Dr. Cevdet Yılmaz'a yönelik çok üzücü ifadeler barındıran açıklamalarını okuduk. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, Bilal Barış Bey'in basına yansıyan ifadeleri hiçbir şekilde tarafımızca duyulmamıştır. Uzun bir yolun ardından o yorgunlukla ziyareti gerçekleştirmiştik. Acaba 50 kişi o esnada uyuya mı kaldık? ‘Acaba bu yazılanları hangi arada konuştu ve biz neredeydik?' diye sorduk kendi kendimize. Yoksa o yorgunluk nedeniyle uyuya mı kaldık? 50 kişiydik ve hiç birimiz bu tür bir konuşmaya tanıklık etmedik. Yazık!!! Oradaki gençlerin tamamı, Kalkınma Bakanımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'ın katkısıyla büyüyen ve gelişen Bingöl Üniversitesi'nde okumaktadırlar. Yine Sayın Bakanımızın katkılarıyla kazandırılan lüks yurtlarda kalmaktadırlar ve yine kendisinin sayesinde açılan Çağrı Merkezleri'nde part-time çalışıp harçlıklarını kazanan öğrencilerden oluşmaktadır. Bu nedenle, böyle konuşmalar yapılsaydı şayet, 50 kişinin de vereceği ayrı ayrı cevaplarının olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Kimseyle polemiğe girme çabamız yoktur. Fakat tanıklık edilmeyen konuşmaların basına bu yönüyle yansıtılması kabul edilemez bir durumdur. Bu açıklamamızın gerekçesi de, kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin önüne geçmektir. Halkımıza saygıyla duyurulur.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
serdar yılmaz (@Misafir_12933)
03 Nisan 2013 Çarşamba 15:20
tabi siz ordaki böreklere çöreklere dalmışsınız ondan duymamışsınız:))Onu boşver sen söyledikleri ne derece doğru sen onu yargıla
Orhan aydın (@Misafir_12901)
02 Nisan 2013 Salı 13:18
Ak Parti Gençlik Kollarının cevabının gecikmemesi yerinde olmuş... Bu tür insanları meydan bırakmamak gerekir.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
13.08.2026
09:47
Hikmet Tekin ve ailesi şehadetlerinin 47. yılında dualarla anıldı
Hikmet Tekin ve ailesi şehadetlerinin 47. yılında dualarla anıldı
Merhum Bingöl Belediye Başkanı Hikmet Tekin, annesi Hürmüye Tekin ve kardeşi Ahmet Hamdi Tekin, şehit edilişlerinin 47. yılında mezarları başında ve Bingöl Ulu Cami'de düzenlenen mevlid programında dualarla anıldı.
12.08.2026
18:37
Rektör Çelik`ten dijital iletişim vurgusu
Rektör Çelik'ten dijital iletişim vurgusu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile İçişleri Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen 'Dijital Çağda Kamu İletişimi' paneline katıldı. Çelik, dezenformasyonla mücadelede doğru bilginin güvenilir kaynaklardan kamuoyuna ulaştırılmasının kritik önem taşıdığını söyledi.
12.08.2026
18:36
Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Bingöl ile Muş arasındaki ormanlık alanda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 700 kök Hint keneviri ve 2 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Suçüstü yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın