KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

BÜ ile Hacettepe arasında fizik tedavide işbirliği

Hacettepe Üniversitesi ile Bingöl Üniversitesi arasında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi'nin geliştirilmesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

BÜ ile Hacettepe arasında fizik tedavide işbirliği
21 KASIM 2022 PAZARTESİ 17:22
25
1634
0
AA aa

Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesinde yer alan ünitelerin/laboratuvarların ve diğer alt yapının benzer şekilde Bingöl Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesinde kurulması için ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. İş birliği protokolünün imzaları Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ve Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran tarafından atıldı.

Protokol kapsamında iki üniversite, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi'nin geliştirilmesi için birçok alanda iş birliği yapacak

İmzalanan protokolle birlikte; Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi'ndeki öğretim üyelerinin Bingöl Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi'nde örgün öğretimde veya uzaktan öğretimde ders vermelerine yönelik plan ve programlar yapmak yer alıyor. Protokol, ayrıca; Hacettepe Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi'nin fiziksel koşulları içerisinde yer alan ünitelerde, imkânlar ölçüsünde dönem yaz stajları, dönem klinik çalışma kapsamında Bingöl Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi öğrencilerine staj olanakları sağlıyor.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, imzalanan protokolden memnun kaldıklarını belirterek, “Ülkemizin köklü üniversitelerinden Hacettepe Üniversitesi ile yaptığımız protokolle, Bingöl Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi'nin alt yapısını daha güçlü hale getirdik. İleriki dönemlerde öğrencilerimiz Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi'nin imkânlarından yararlanabilecek ve fakülte hocalarından örgün ve uzaktan eğitimle ders alabilecekler. Bizlere bu konuda desteklerini esirgemeyen Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran hocamıza Bingöl Üniversitesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın