KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Bu haliyle ölü yatırımdır!

Bingöl’ün Solhan ilçesinde yapımı devam eden 500 kişi kapasiteli spor salonuna, 3 kademeli tribün yapıldı. Salona uygun olmayan tribün, kurum amirlerince ölü yatırım olarak değerlendirildi.

Bu haliyle ölü yatırımdır!
28 EKİM 2014 SALI 06:33
0
4648
0
AA aa

Solhan Kaymakamı Şeref Aydın ve beraberindekiler, hafta sonu Solhan'da oynanan Solhanspor ile Kızıltepe Gençlikspor voleybol maçını izledikten sonra yapımı devam eden Solhan 500 kişi kapasiteli Spor Salonu'nu gezdiler.

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu ile beraberlerindeki bir grupla salona giren Kaymakam Aydın, tribünleri görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Salonun iki yanında 3 kademeli yapılan tribünlerin salona uygun olmadığı ve yeni salona yakışan bir tribün yapılmayınca projenin deyim yerinde ise boşa uygulandığı görüşleri belirtildi.

Sadece tribün ile projenin ölü proje olduğu, şayet revize edilmezse salonun sadece düğün salonu olarak kullanılabileceği dile getirildi.

Yüklenici firma yetkilisi ile görüşen Kaymakam Aydın, proje hakkında bilgi aldı.

Firma yetkilisi, projenin tip proje olduğunu, kendilerinin bunu değiştirme gibi bir imkânlarının olmadığını ancak Bakanlıkça projenin revize edilerek tribünlerin yapılabileceğini aktardı.

Kaymakam Aydın: “Tip proje böyle olsa da kullanımı için değiştirilmesi gerekiyor. Bu haliyle burası kullanılamaz. Bakan Bey ile görüşüp tribünün uygun bir şekilde yapılmasını talep edeceğiz. Bu haliyle spor salonu olarak kullanılmayacak durumdadır” dedi.

Mevcut kapalı salonla ilgili ise Kaymakam Aydın, salonun onarılıp kullanılmasının yeni yapılmasından daha maliyetli olacağını belirtip, salonun yıkılıp yerine açık hava spor alanı yapılmasının uygun olacağı değerlendirmesinde bulundu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.12.2025
17:24
Bingöl`e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'deki ambulans sayısının 44'e yükseldiği bilgisini paylaşan Vali Usta, tahsis edilen 5 ambulanstan üçünün 4x4, ikisinin ise 4x2 özellikte olduğunu belirtti. Vali Usta, program sonunda test sürüşü de yaptı.
05.12.2025
16:55
Vali Usta`dan Sert Uyarı:
Vali Usta'dan Sert Uyarı: 'Böyle gelmiş böyle gitmeyecek!'
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki toplantıda sağlık yöneticilerine adeta ültimatom veren Vali Usta, aksaklıkların bizzat takipçisi olacağını söyledi. Ciddi şikâyetler ve yönetim zafiyetlerini masaya yatıran Vali Usta, tüm sağlık yöneticilerine net bir uyarı yaptı: 'Görevler eksiksiz yerine getirilecek!''
05.12.2025
16:32
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Pist ve PAT sahalarındaki bozulmalar nedeniyle üç kez iptal edilen Bingöl Havalimanı onarım ihalesi, dördüncü kez yapılan süreçte tamamlandı. Toplam 15 firmanın yarıştığı ihalede en avantajlı teklifi veren ortaklık, 'muhtemel kazanan' oldu.
05.12.2025
10:35
Bingöl Arıcılar Birliği`ne
Bingöl Arıcılar Birliği'ne 'Birinci Derece Tarımsal Örgüt' Belgesi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2025 yılı derecelendirme sonuçlarına göre Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de bu belgeyi alan 7 birlikten biri oldu. Birliğin bu başarısı arıcılara kovan başına 28 TL ek destek sağlayacak.
05.12.2025
09:58
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen ve kamuda yönetici-uzman pozisyonundaki personelin maaşına 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme tepkilerin ardından geri çekildi.
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis`te Kabul Edildi
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın