KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 Perşembe
°C

Bu haliyle ölü yatırımdır!

Bingöl’ün Solhan ilçesinde yapımı devam eden 500 kişi kapasiteli spor salonuna, 3 kademeli tribün yapıldı. Salona uygun olmayan tribün, kurum amirlerince ölü yatırım olarak değerlendirildi.

Bu haliyle ölü yatırımdır!
28 EKİM 2014 SALI 06:33
0
5076
0
AA aa

Solhan Kaymakamı Şeref Aydın ve beraberindekiler, hafta sonu Solhan'da oynanan Solhanspor ile Kızıltepe Gençlikspor voleybol maçını izledikten sonra yapımı devam eden Solhan 500 kişi kapasiteli Spor Salonu'nu gezdiler.

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu ile beraberlerindeki bir grupla salona giren Kaymakam Aydın, tribünleri görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Salonun iki yanında 3 kademeli yapılan tribünlerin salona uygun olmadığı ve yeni salona yakışan bir tribün yapılmayınca projenin deyim yerinde ise boşa uygulandığı görüşleri belirtildi.

Sadece tribün ile projenin ölü proje olduğu, şayet revize edilmezse salonun sadece düğün salonu olarak kullanılabileceği dile getirildi.

Yüklenici firma yetkilisi ile görüşen Kaymakam Aydın, proje hakkında bilgi aldı.

Firma yetkilisi, projenin tip proje olduğunu, kendilerinin bunu değiştirme gibi bir imkânlarının olmadığını ancak Bakanlıkça projenin revize edilerek tribünlerin yapılabileceğini aktardı.

Kaymakam Aydın: “Tip proje böyle olsa da kullanımı için değiştirilmesi gerekiyor. Bu haliyle burası kullanılamaz. Bakan Bey ile görüşüp tribünün uygun bir şekilde yapılmasını talep edeceğiz. Bu haliyle spor salonu olarak kullanılmayacak durumdadır” dedi.

Mevcut kapalı salonla ilgili ise Kaymakam Aydın, salonun onarılıp kullanılmasının yeni yapılmasından daha maliyetli olacağını belirtip, salonun yıkılıp yerine açık hava spor alanı yapılmasının uygun olacağı değerlendirmesinde bulundu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.06.2026
11:58
Karne Sevinci Bingöl`de Şenliğe Dönüşecek
Karne Sevinci Bingöl'de Şenliğe Dönüşecek
Bingöl Belediyesi, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan çocuklar için renkli bir şenlik programı hazırladı. 26 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, birbirinden eğlenceli gösteri ve aktivitelerle yaz tatiline coşkulu bir başlangıç yapacak.
25.06.2026
11:47
12Bingölspor`da Gözler 6 Temmuz`a Çevrildi
12Bingölspor'da Gözler 6 Temmuz'a Çevrildi
Yeni başkanını arayan 12Bingölspor'da yeni kongre tarihi açıklandı. 6 Temmuz'da yapılacağı ilan edilen kongre için Kulüpten yapılan açıklamada; 'Kulübümüzün geleceğine katkı sunmak isteyen tüm üyelerimizi ve spor camiamızı genel kurul toplantısına katılmaya, kulübümüze sahip çıkmaya ve yönetime talip olmaya davet ediyoruz.'
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın