KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Şubat 2025 Çarşamba
°C

Bu gençlere sahip çıkalım

Bir zamanlar 3. Lig'de fırtınalar estiren ve 3. Lig takımlarının korkulu rüyası haline gelen Genç Telekom spor'un ardından şimdi yeller esiyor.

Bu gençlere sahip çıkalım
17 TEMMUZ 2008 PERŞEMBE 10:35
0
1437
0
AA aa
Genç Muratspor olarak profesyonel ligde top koşturmaya başlayan takım, Genç ilçesine futbolu sevdirmişti. Kötü alışkanlıkları olan gençlere adeta futbol sevgisi aşılayan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutan bu sevgi şimdi yok. Genç'teki bu eksikliği gidererek gençleri tekrar futbolla kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefleyen Genç Telekom Spor Yönetim Kurulu Başkanlığı, yaptığı açıklamada takıma destek çağrısında bulundu. Sevgili Gençler Değerli Büyüklerimiz başlığı altında yaptıkları duyuruda gençlere sahip çıkılmasını istedi.

İşte Genç Telekom Spor Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan açıklama:

SEVGİLİ GENÇLER DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZ
 Genç Tekelom Spor Kulübü olarak faaliyette bulunduğumuz amatör ligde çok zor bir dönem geçirmekteyiz, bu zor dönemde bizleri yalnız bırakan halkımız nerede?
 Neden halen ilgilenmek yerine, bazı bahaneler üretip gençleri spordan soğutmak, gençleri sağlıksız hayat koşullarından uzaklaştırmak, genç beyinler ve sağlıklı bir gençlik için mücadele etmiyorsunuz?
 Kulübümüzün yenilenen kadrosu, teknik heyeti, yönetimi tamamen değişmiş olup, sadece gençlerin ilgilendiği, gençlerin yönettiği ve yaş ortalaması 15–20 olan futbolcularımızdan oluşan takım oluşturulmuştur...
 Bizim amacımız değişen kadromuz ve değişen yönetimimiz ile Genç Telekom Sporu eski günlerine tekrar döndürmek, tekrar stadımızı tıklım tıklım doldurtmak, tekrar insanlarımızı ve gençlerimizi spora ve sağlıklı yaşamaya alıştırmak.
 Biz kulüp olarak siz değerli halkımızdan maddi olsun manevi olsun her zaman yanımızda olsun istiyoruz.
Kendine güvenen genç futbolcu arkadaşlarımız olsun yönetim kadromuz olsun bir şeyleri başarmanın azmiyle yola cıktık, en büyük gayemiz bir zamanlar ulusal medyada dahi yer işgal eden MURATSPOR efsanesini yeniden siz halkımızla el ele tekrar gönül gönüle diriltmektir...
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.02.2025
22:43
Bingöl`ün Genç İlçesi`nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde şap karantinası
Bingöl'ün Genç ilçesinde şap hastalığı nedeniyle 21 gün süreyle karantina uygulaması başlatıldığı bildirildi. İlçedeki veteriner hekim kontrolündeki kesimler hariç tüm hayvan hareketlerinin ikinci bir emre kadar durdurulduğu belirtildi.
03.02.2025
22:42
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
03.02.2025
22:41
Bingöl`de gübre bayileri ve üreticileri denetlendi
Bingöl'de gübre bayileri ve üreticileri denetlendi
Bingöl'de ekipler tarafından gübre bayileri ve üreticileri denetlendi.
03.02.2025
22:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Aile hekimleri de randevu sistemine alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Aile hekimleri de randevu sistemine alındı
Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık sistemindeki yeni uygulamayla aile hekimlerinin de randevu sistemine alındığını belirtti.
03.02.2025
22:38
Kuzey ilçelerin ulaşım sorununa dikkat çekti!
Kuzey ilçelerin ulaşım sorununa dikkat çekti!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığı'na iki ayrı önerge veren Bingöl Milletvekili Hülakü; 'Bingöl'ün kuzey ilçeleri, yıllardır merkezi yönetim tarafından ihmal edilmekte, hizmet götürme yükümlülüğü göz ardı edilmektedir' dedi.
03.02.2025
01:44
Bingöl`de sürücüler en çok neden ceza yiyor?
Bingöl'de sürücüler en çok neden ceza yiyor?
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada kurallara uymayan 158 araç veya sürücüye ceza kesildi. Sürücülerin en çok ceza yediği ihlaller ise şöyle sıralandı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın