KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Bu bir iş ilanıdır

Bingöl İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) için aşağıda belirtilen niteliklerde, tam zamanlı ve sürekli olmak üzere Genel Müdür alımı yapılacaktır.

Bu bir iş ilanıdır
27 TEMMUZ 2017 PERŞEMBE 12:22
0
4341
0
AA aa

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında gerçekleştirilen, Fırat kalkınma Ajansı tarafından Bingöl İl Özel İdaresi, Bingöl Belediyesi ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığıyla yürütülen Bingöl İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) için aşağıda belirtilen niteliklerde, tam zamanlı ve sürekli olmak üzere Genel Müdür alımı yapılacaktır.

İş Geliştirme Merkezi Genel Müdürü, Kuluçka Merkezi ve stratejik ortaklarının faaliyetlerini planlamak, geliştirmek, tanıtım desteği sağlayarak, günlük yönetim ve denetimini yapmak, mevcut standartları uluslararası düzeyde kabul görmüş en iyi uygulamalar çerçevesinde koruyarak geliştirmekle yükümlüdür.

 

Aranan Eğitim ve İş Tecrübesi:
• Üniversitelerin 4 (dört) yıllık bölümlerinden mezun olmak,
• 5 (beş) yıllık iş tecrübesine sahip, ulusal ve/veya uluslararası projelerde tecrübeli
• Çok iyi derecede Türkçe ve iyi derecede İngilizce yazabilen ve konuşabilen.

Aranan Yetenekler / Beceriler ve Diğer Hususlar:
• İşletme yönetimi prensipleri bilgisi.
• Bütçe hazırlanması ve finansal yönetim.
• Güçlü sözlü ve yazılı iletişim.
• Bilgisayar becerisi.
• Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak.
• 45 yaşını geçmemiş olmak.


İŞ TANIMI

1. Bingöl İŞGEM'in girişimciliği ve küçük işletme gelişimini kolaylaştırarak ekonomik kalkınmaya destek verme taahhüdünün başarıya ulaşmasını sağlamak.

2. Tesisin tanıtımı, pazarlanması, potansiyel kiralama işlemlerinin yönetimi ve potansiyel müşterilerin belirlenmesininin sağlanması ve önerilerde bulunulması da dahil olmak üzere günlük işleyişini denetlemek.

3. İŞGEM adına iş dünyası, sektörel topluluklar ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere ilişkili tüm paydaşlar ile birlikte çalışarak bölgede ekonomik kalkınmayı teşvik edebilecek ortaklıklar geliştirmek.

4. Kiracılara ve müşterilere hizmet sunumunu koordine ederek ve diğer işletme servis sağlayıcılarıyla yakın işbirliği yaparak bölgenin küçük işletme destek ağını güçlendirmesinde katalizör görevi üstlenmek.

5. Program gelirleri, kira gelirleri, eğitim ve danışmanlık hizmetleri, hibe projeleri, yardımlar, bağışçılar vb. yoluyla potansiyel finansman kaynaklarını araştırmak ve değerlendirmek.

6. Müşteri veri tabanını geliştirmek ve muhafaza etmek, periyodik raporlar hazırlamak ve projeler, ilerleme raporları ve Kuluçka Merkezi'nin mevcut durumu ile ilgili bilgileri kayıt altına almak.

7. Kiracılara ve müşterilere bireysel olarak iş danışmanlığının yapılmasını sağlamak.

8. İŞGEM'in bütçesinin planlanması ve geliştirilmesi yoluyla fonların yönetimini sağlamak.

9. Mesleki eğitim alanında yerel uzmanların geliştirilmesine, çeşitli mesleki ve yetenek gelişim kurslarının düzenlenmesine ve bu tür organizasyonlara etkin katılımın sağlanmasına destek vermek.

BAŞVURU ADRESİ:
İletişim Bilgileri: Sedat ÇİFCİ
Mail: sedat.cifci@bingolisgemtat.com
Tlf: +90 532 700 1256
İlan Yayın Tarihi: 27 /07 / 2017
İlan Bitiş Tarihi: 31 / 08 /2017
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.05.2026
23:21
Bingöl Üniversitesi`nde
Bingöl Üniversitesi'nde 'Mekân ve Toplumsal Hafıza' Söyleşisi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide, çarşıların toplumsal hafıza, hatırlama ve unutma süreçlerindeki rolü ele alındı.
12.05.2026
23:08
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek 192 Bingöllü hacı adayı, düzenlenen programla dualar eşliğinde uğurlandı.
12.05.2026
20:45
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemelerin 01 Haziran 2026 Pazartesi gününe kadar yapılması gerektiğini bildirdi.
12.05.2026
19:48
Bingöl`den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki kurban pazarlarına gönderilecek büyükbaş hayvanların sevk işlemleri başladı. Kontrollerin ardından uygun bulunan araçlar için 'Yurtiçi Veteriner Sağlık Raporu' düzenlenerek kurbanlık hayvanların pazar alanlarına sevk edildiği aktarıldı.
12.05.2026
19:47
'Asıl engel sevgisizlik ve duyarsızlıktır'
Bingöl Altınokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada erişilebilirlik, istihdam ve toplumsal farkındalık konularındaki eksikliklere dikkat çekerek, 'Engeller önce zihinlerde kaldırılmalı' çağrısında bulundu.
12.05.2026
19:46
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla okullarda yangın ve tahliye uygulamaları gerçekleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın