KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Mart 2026 Salı
°C

Bu bir iş ilanıdır

Bingöl İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) için aşağıda belirtilen niteliklerde, tam zamanlı ve sürekli olmak üzere Genel Müdür alımı yapılacaktır.

Bu bir iş ilanıdır
27 TEMMUZ 2017 PERŞEMBE 12:22
0
4266
0
AA aa

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında gerçekleştirilen, Fırat kalkınma Ajansı tarafından Bingöl İl Özel İdaresi, Bingöl Belediyesi ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığıyla yürütülen Bingöl İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) için aşağıda belirtilen niteliklerde, tam zamanlı ve sürekli olmak üzere Genel Müdür alımı yapılacaktır.

İş Geliştirme Merkezi Genel Müdürü, Kuluçka Merkezi ve stratejik ortaklarının faaliyetlerini planlamak, geliştirmek, tanıtım desteği sağlayarak, günlük yönetim ve denetimini yapmak, mevcut standartları uluslararası düzeyde kabul görmüş en iyi uygulamalar çerçevesinde koruyarak geliştirmekle yükümlüdür.

 

Aranan Eğitim ve İş Tecrübesi:
• Üniversitelerin 4 (dört) yıllık bölümlerinden mezun olmak,
• 5 (beş) yıllık iş tecrübesine sahip, ulusal ve/veya uluslararası projelerde tecrübeli
• Çok iyi derecede Türkçe ve iyi derecede İngilizce yazabilen ve konuşabilen.

Aranan Yetenekler / Beceriler ve Diğer Hususlar:
• İşletme yönetimi prensipleri bilgisi.
• Bütçe hazırlanması ve finansal yönetim.
• Güçlü sözlü ve yazılı iletişim.
• Bilgisayar becerisi.
• Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak.
• 45 yaşını geçmemiş olmak.


İŞ TANIMI

1. Bingöl İŞGEM'in girişimciliği ve küçük işletme gelişimini kolaylaştırarak ekonomik kalkınmaya destek verme taahhüdünün başarıya ulaşmasını sağlamak.

2. Tesisin tanıtımı, pazarlanması, potansiyel kiralama işlemlerinin yönetimi ve potansiyel müşterilerin belirlenmesininin sağlanması ve önerilerde bulunulması da dahil olmak üzere günlük işleyişini denetlemek.

3. İŞGEM adına iş dünyası, sektörel topluluklar ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere ilişkili tüm paydaşlar ile birlikte çalışarak bölgede ekonomik kalkınmayı teşvik edebilecek ortaklıklar geliştirmek.

4. Kiracılara ve müşterilere hizmet sunumunu koordine ederek ve diğer işletme servis sağlayıcılarıyla yakın işbirliği yaparak bölgenin küçük işletme destek ağını güçlendirmesinde katalizör görevi üstlenmek.

5. Program gelirleri, kira gelirleri, eğitim ve danışmanlık hizmetleri, hibe projeleri, yardımlar, bağışçılar vb. yoluyla potansiyel finansman kaynaklarını araştırmak ve değerlendirmek.

6. Müşteri veri tabanını geliştirmek ve muhafaza etmek, periyodik raporlar hazırlamak ve projeler, ilerleme raporları ve Kuluçka Merkezi'nin mevcut durumu ile ilgili bilgileri kayıt altına almak.

7. Kiracılara ve müşterilere bireysel olarak iş danışmanlığının yapılmasını sağlamak.

8. İŞGEM'in bütçesinin planlanması ve geliştirilmesi yoluyla fonların yönetimini sağlamak.

9. Mesleki eğitim alanında yerel uzmanların geliştirilmesine, çeşitli mesleki ve yetenek gelişim kurslarının düzenlenmesine ve bu tür organizasyonlara etkin katılımın sağlanmasına destek vermek.

BAŞVURU ADRESİ:
İletişim Bilgileri: Sedat ÇİFCİ
Mail: sedat.cifci@bingolisgemtat.com
Tlf: +90 532 700 1256
İlan Yayın Tarihi: 27 /07 / 2017
İlan Bitiş Tarihi: 31 / 08 /2017
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.03.2026
03:06
Bingöl arıcıları yeniden ‘Aba` dedi
Bingöl arıcıları yeniden 'Aba' dedi
Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'nde yapılan seçimde mevcut Başkan Ali Aba, rakiplerine büyük fark atarak yeniden başkan seçildi. Kongrede kısa süreli gerginlik yaşanırken, seçimler yoğun katılımla tamamlandı. Ali Aba; 'El birliğiyle Bingöl Balını hak ettiği noktaya taşımak için çabamız kesintisiz sürecektir' dedi.
24.03.2026
03:05
Altın düştü, Bingöl`de kuyumculara akın yaşandı!
Altın düştü, Bingöl'de kuyumculara akın yaşandı!
Bingöl'deki kuyumcular, uzun süredir ilke kez bu kadar yoğunluk yaşadı. Borcu olanlar ile 'yakında yükselir' umudu taşıyanlar kuyumculara akın etti! Kuyumcular ise 'keşke dükkânı hiç açmasaydık' diyerek hayıflandılar!
24.03.2026
03:04
Bingöl`de Bayram Denetimlerinde Milyonluk Ceza!
Bingöl'de Bayram Denetimlerinde Milyonluk Ceza!
Ramazan Bayramı süresince Bingöl'de polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde 8 binin üzerinde araç sorgulandı, yaklaşık 1,9 milyon TL ceza kesildi. Öte yandan 4 günde meydana gelen 32 kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı.
24.03.2026
03:03
12 Bingölspor Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor
12 Bingölspor Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor
Son haftalarda puan kayıpları yaşayan 12 Bingölspor, Çarşamba günü sahasında Kahramanmaraşspor'u ağırlayacak. Lider ekip, hem 3 puanı almayı hem de şampiyonluk yolunda avantajını korumayı hedefliyor.
24.03.2026
03:02
Bingöl`de Otomobil Ata Çarptı: 4 Yaralı
Bingöl'de Otomobil Ata Çarptı: 4 Yaralı
Bingöl-Muş karayolunda aniden yola çıkan ata çarpan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Kazada at telef oldu.
24.03.2026
03:01
‘Dur` İhtarına Uymadı, 450 Bin Lira Cezadan Kaçamadı
'Dur' İhtarına Uymadı, 450 Bin Lira Cezadan Kaçamadı
Elâzığ-Bingöl karayolunda polis uygulama noktasından kaçan alkollü ve ehliyetsiz tır sürücüsüne 450 bin lira ceza kesildi. Sürücü, kısa sürede yakalanarak cezai işlem uygulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın