KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Eylül 2026 Çarşamba
°C

Bu bir iş ilanıdır

Bingöl İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) için aşağıda belirtilen niteliklerde, tam zamanlı ve sürekli olmak üzere Genel Müdür alımı yapılacaktır.

Bu bir iş ilanıdır
27 TEMMUZ 2017 PERŞEMBE 12:22
0
4539
0
AA aa

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında gerçekleştirilen, Fırat kalkınma Ajansı tarafından Bingöl İl Özel İdaresi, Bingöl Belediyesi ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığıyla yürütülen Bingöl İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) için aşağıda belirtilen niteliklerde, tam zamanlı ve sürekli olmak üzere Genel Müdür alımı yapılacaktır.

İş Geliştirme Merkezi Genel Müdürü, Kuluçka Merkezi ve stratejik ortaklarının faaliyetlerini planlamak, geliştirmek, tanıtım desteği sağlayarak, günlük yönetim ve denetimini yapmak, mevcut standartları uluslararası düzeyde kabul görmüş en iyi uygulamalar çerçevesinde koruyarak geliştirmekle yükümlüdür.

 

Aranan Eğitim ve İş Tecrübesi:
• Üniversitelerin 4 (dört) yıllık bölümlerinden mezun olmak,
• 5 (beş) yıllık iş tecrübesine sahip, ulusal ve/veya uluslararası projelerde tecrübeli
• Çok iyi derecede Türkçe ve iyi derecede İngilizce yazabilen ve konuşabilen.

Aranan Yetenekler / Beceriler ve Diğer Hususlar:
• İşletme yönetimi prensipleri bilgisi.
• Bütçe hazırlanması ve finansal yönetim.
• Güçlü sözlü ve yazılı iletişim.
• Bilgisayar becerisi.
• Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak.
• 45 yaşını geçmemiş olmak.


İŞ TANIMI

1. Bingöl İŞGEM'in girişimciliği ve küçük işletme gelişimini kolaylaştırarak ekonomik kalkınmaya destek verme taahhüdünün başarıya ulaşmasını sağlamak.

2. Tesisin tanıtımı, pazarlanması, potansiyel kiralama işlemlerinin yönetimi ve potansiyel müşterilerin belirlenmesininin sağlanması ve önerilerde bulunulması da dahil olmak üzere günlük işleyişini denetlemek.

3. İŞGEM adına iş dünyası, sektörel topluluklar ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere ilişkili tüm paydaşlar ile birlikte çalışarak bölgede ekonomik kalkınmayı teşvik edebilecek ortaklıklar geliştirmek.

4. Kiracılara ve müşterilere hizmet sunumunu koordine ederek ve diğer işletme servis sağlayıcılarıyla yakın işbirliği yaparak bölgenin küçük işletme destek ağını güçlendirmesinde katalizör görevi üstlenmek.

5. Program gelirleri, kira gelirleri, eğitim ve danışmanlık hizmetleri, hibe projeleri, yardımlar, bağışçılar vb. yoluyla potansiyel finansman kaynaklarını araştırmak ve değerlendirmek.

6. Müşteri veri tabanını geliştirmek ve muhafaza etmek, periyodik raporlar hazırlamak ve projeler, ilerleme raporları ve Kuluçka Merkezi'nin mevcut durumu ile ilgili bilgileri kayıt altına almak.

7. Kiracılara ve müşterilere bireysel olarak iş danışmanlığının yapılmasını sağlamak.

8. İŞGEM'in bütçesinin planlanması ve geliştirilmesi yoluyla fonların yönetimini sağlamak.

9. Mesleki eğitim alanında yerel uzmanların geliştirilmesine, çeşitli mesleki ve yetenek gelişim kurslarının düzenlenmesine ve bu tür organizasyonlara etkin katılımın sağlanmasına destek vermek.

BAŞVURU ADRESİ:
İletişim Bilgileri: Sedat ÇİFCİ
Mail: sedat.cifci@bingolisgemtat.com
Tlf: +90 532 700 1256
İlan Yayın Tarihi: 27 /07 / 2017
İlan Bitiş Tarihi: 31 / 08 /2017
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.09.2026
02:14
Bingöl`de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl'de 350 dönümlük tarihi dönüşüm başlıyor
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın yoğun girişimleri sonucu kente kazandırılan 350 dönümlük askeri alanda dönüşüm için ilk adım atıldı. Protokol dışında şartsız olarak belediyeye devredilen 20 dönümlük alanda çalışmalar başlarken, alanın üçte ikisinin yeşil ve sosyal alanlardan oluşacağı proje, Bingöl Cumhuriyet tarihinin en büyük şehir dönüşümlerinden biri olacak.
02.09.2026
02:13
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü`nde
Sıcak asfaltta ilk serim Garip Köyü'nde
Geçtiğimiz günlerde hizmete alınan İl Özel İdaresi Asfalt Plenti ilk üretimini gerçekleştirirken, yeni finişerle sıcak asfalt seriminin ilk adresi Garip Köyü oldu. Finişerin başına geçen Vali Cahit Çelik, 4 kilometrelik yolda yapılacak çalışmayı başlattı.
02.09.2026
02:11
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
Bingöl Balı dünya bilim literatüründe!
AB coğrafi işaret tescilli Bingöl Balı, Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İli Arıcı Yetiştiricileri Birliği'nin ortak paydaş çalışmasıyla bilimsel araştırmaya konu oldu. Uluslararası hakemli European Food Research and Technology dergisinde yayımlanan araştırmada Bingöl Balının bileşimi, antioksidan kapasitesi ve biyolojik aktiviteleri kapsamlı şekilde incelendi.
02.09.2026
02:10
Bingöl`de çiftçiler için ÇKS mesaisi başladı!
Bingöl'de çiftçiler için ÇKS mesaisi başladı!
2027 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları başladı. Bingöl'de üreticilerin tarımsal desteklerden yararlanabilmesi ve üretimlerinin kayıt altına alınabilmesi için başvurularını 31 Aralık 2026'ya kadar tamamlamaları gerekiyor.
02.09.2026
02:09
Yeni hastane inşaatında çalışmalar sürüyor
Yeni hastane inşaatında çalışmalar sürüyor
Bingöl Devlet Hastanesi'nin yapımı devam eden yeni hizmet binasında çalışmaların hızlandırılması ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için incelemelerde bulunuldu. Yeni binanın Bingöl'e modern ve nitelikli bir sağlık altyapısı kazandırması hedefleniyor.
02.09.2026
02:08
Bingöl`de jandarmadan kapsamlı güvenlik operasyonu!
Bingöl'de jandarmadan kapsamlı güvenlik operasyonu!
Jandarma ekiplerinin kent genelinde yürüttüğü çalışmalarda 25 olaya müdahale edilirken, binlerce kök kenevir/skunk bitkisi ile uyuşturucu maddelerin yanı sıra çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Aranan 2 kişi de yakalanarak tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın