KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2026 Pazar
°C

Bitmeden harabeye döndü!

Adaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde inşası devam eden Kapalı Spor Salonu, tamamlanmadan harabeye döndü.

Bitmeden harabeye döndü!
19 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ 21:20
2
10525
1
AA aa

Adaklı ilçesinde yaklaşık bir yıldır yapımı süren ancak yüklenici firma ile iş feshine gidilen kapalı spor salonu, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce harabeye döndü.

Adaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan kapalı spor salonun harabeye dönmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Sosyal medyada salonun harabeye döndüğünü görsellerle paylaşan vatandaşlar, salonun eksikleri giderilerek hizmete açılmasını istediler.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, talepler şöyle aktarıldı; “Yapılacak olan kapalı spor salonu yetkililerin ihmali yüzünden açılmadan kullanılamaz hale gelmiş durumda. Yapımı yarıda kalan ve şu an kullanılmaz hale gelen spor salonumuzum bir an önce onarılıp açılmasını rica ediyoruz.”

‘İhalesi yapıldı'

Yetkililer, iş feshinin ardından ihalenin tekrar yapıldığını, kısa sürede onarımın yapılacağını ve tamamlanıp öğrencilerin hizmetine açılacağını belirtti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22808)
20 Şubat 2018 Salı 13:39
Bu ilde idari amir görevini yerine getiren bu konu ile ilgili kim varsa derhal görevinden istifa etmeli...Yazik değilmi bu güzel ülkeme ...Bunlar yüzünden iki yakamız bir araya gelmiyor
08.02.2026
17:54
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarının 'şans oyunları' sekmesi 3 kamu bankasının mobil bankacılık sisteminden kaldırıldı. Böylece kamu bankaları siteminden şans oyunlarına yönlendirme yapılamayacak.
08.02.2026
17:45
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, Kırıkkalespor deplasmanında 1-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, hakem kararlarına tepki gösterirken takıma ve hedeflere olan inancın tam olduğunu vurguladı.
08.02.2026
17:22
Bingöl`de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl'de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl-Genç yolunda meydana gelen feci kazada baba ve oğul hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kahreden kazada hayatını kaybeden baba ve oğlunun taziyesi Dik Köyü'nde kurulacak.
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın