KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Bitmeden harabeye döndü!

Adaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde inşası devam eden Kapalı Spor Salonu, tamamlanmadan harabeye döndü.

Bitmeden harabeye döndü!
19 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ 21:20
2
10852
1
AA aa

Adaklı ilçesinde yaklaşık bir yıldır yapımı süren ancak yüklenici firma ile iş feshine gidilen kapalı spor salonu, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce harabeye döndü.

Adaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan kapalı spor salonun harabeye dönmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Sosyal medyada salonun harabeye döndüğünü görsellerle paylaşan vatandaşlar, salonun eksikleri giderilerek hizmete açılmasını istediler.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, talepler şöyle aktarıldı; “Yapılacak olan kapalı spor salonu yetkililerin ihmali yüzünden açılmadan kullanılamaz hale gelmiş durumda. Yapımı yarıda kalan ve şu an kullanılmaz hale gelen spor salonumuzum bir an önce onarılıp açılmasını rica ediyoruz.”

‘İhalesi yapıldı'

Yetkililer, iş feshinin ardından ihalenin tekrar yapıldığını, kısa sürede onarımın yapılacağını ve tamamlanıp öğrencilerin hizmetine açılacağını belirtti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22808)
20 Şubat 2018 Salı 13:39
Bu ilde idari amir görevini yerine getiren bu konu ile ilgili kim varsa derhal görevinden istifa etmeli...Yazik değilmi bu güzel ülkeme ...Bunlar yüzünden iki yakamız bir araya gelmiyor
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın