KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Biriken stres burada atılır

Sosyal mekânlardan biri olan Yörem Türkü Evi'nin bundan sonraki süreçte çok daha farklı konuklarla hizmet vereceğini söyleyen işletmeci Hikmet Biren, mekanın özelliğini “Biriken stres burada atılır” sözleriyle anlattı.

Biriken stres burada atılır
24 NİSAN 2007 SALI 10:59
0
1237
0
AA aa
Hafta sonları canlı müzik ve çeşitli aktivitelerle halkı dinlenme ve eğlenceye çeken mekanlardan biri olan Yörem Türkü Evi'inde aktiviteler arttırılmaya çalışılıyor.
Çiğ Köfte partileri, canlı müzik ve farklı konuklarla halkı olumlu bir eğlenceye çekmek istediklerini belirten Yörem Türkü Evi işletmecisi Hikmet Biren, ileriki süreçte çok daha farklı faaliyetlerde bulunacaklarını aktardı.
Hafta içerisinde yoğun iş temposuyla büyük bir stresi üzerinde toplayanların hafta sonunu iyi bir şekilde değerlendirmesi ve bu stresten kurtulması için bir takım aktivitelerde bulunduklarını kaydeden Biren; “Bingöl'de eğlence kültürü çok da gelişen bir durum değil. Oluşturduğumuz nezih ortam ve kurallar çerçevesinde insanlarımıza iyi bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Özellikle çalışan kesimler, hafta içinde biriktirdiği stresi hafta sonu burada atıyor. Bunun yanı sıra hafta içinde de farklı programlarımız oluyor. Talep arttıkça program çeşitliliği de artacaktır” dedi.
Eğlenceleri canlı müzikle sınırlı tutmayacaklarının altını çizen Biren, halk tarafından beğenilen sanatçıları ve müzik gruplarını da müşterileriyle buluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.
Çevre illerden getirdikleri müzik gruplarıyla hizmet verdiklerini ifade eden Biren, bunu daha kapsamlı hale getireceklerini ve halkı eğlence programlarına beklediklerini sözlerine ekledi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2026
16:05
`Ay Grubu` suç örgütüne operasyon
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl`de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare`ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın