KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi

Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.

Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
18 KASIM 2025 SALI 12:50
2
2452
2
AA aa

Türkiye'de tek seferde ihalesi yapılan en büyük yerleşke olma özelliğiyle öne çıkan Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi; 150, 300 ve 500 metrekarelik tiplerden oluşan 501 iş yeri ve 200 bin metrekare kapalı alanıyla şehrin yeni üretim üssü olarak hizmet veriyor.

Vali Usta, İl Özel İdaresi olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından alınan destek ve belediye iş birliğiyle tamamlanan asfaltlama çalışmalarını Sanayi Sitesi Başkanı Murat Kılıç ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül ile birlikte inceledi.

Toplam 15 bin 500 metre yol ağına sahip sanayi sitesinde, 5 bin 700 metre uzunluğunda ve 15-18 metre genişliğindeki ana yolun 4 bin metresi sıcak asfaltla kaplanarak modern ve konforlu bir ulaşım altyapısı oluşturuldu. Sitede şu anda 280 esnafın yeni işyerlerine taşındığı bildirildi.

Vali Usta, yerleşkenin tamamen faaliyete geçmesiyle birlikte şehir merkezindeki yoğunluğun azalacağını, esnafın daha modern ve ferah çalışma ortamına kavuşacağını belirterek; oto tamir-bakım, metal, mobilya, PVC, cam-seramik gibi birçok sektörün burada kümeleneceğini ve Bingöl'ün sağlıklı kentleşme yolunda önemli bir adım daha atmış olacağını ifade etti.

Vali Usta açıklamasında; “Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz. Sanayi sitesindeki çalışmalara verdikleri desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata'ya teşekkür ederim” dedi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116811)
20 Kasım 2025 Perşembe 16:25
SAYIN VALİM yeni yapılan avm etrafındaki klimaları da yerinde incelerseniz çok çok memnun oluruz. bunlara kim müsaade etti kimler göz yumdu ve projesi nasıl onaylandı araştırtabilirseniz seviniriz.sesten ve sıcaklıktan vatandaş ve çevredeki esnaflar çok şikayetçi .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116788)
18 Kasım 2025 Salı 14:43
SAYIN VALİM yeni yapılan avm etrafındaki klimaları da yerinde incelerseniz çok çok memnun oluruz. bunlara kim müsaade etti kimler göz yumdu ve projesi nasıl onaylandı araştırtabilirseniz seviniriz.sesten ve sıcaklıktan vatandaş ve çevredeki esnaflar çok şikayetçi .
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın