KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Bingöl'ü yine kana bulayacaklardı

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezinde 9 ayrı adrese operasyon düzenledi.

Bingöl`ü yine kana bulayacaklardı
15 ŞUBAT 2012 ÇARŞAMBA 08:45
0
3392
2
AA aa

Bingöl'de dün sabah saatlerinde 9 ayrı noktaya yapılan eş zamanlı operasyonda PKK'nın sözde Erzurum eyalet üst düzey yöneticisi E.T. silah, mühimmat ve patlayıcı ile yakalandı. E.T.'nin, 15 Şubat'ta Bingöl'ü kana bulamak için eylem hazırlığında olduğu belirtilirken, yardım ve yataklık iddiasıyla 3 kişi daha gözaltına alındı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı izniyle 15 Şubat'ta Bingöl merkezde eylem yapmak üzere gelen PKK'nın sözde Erzurum eyalet üst düzey yöneticisi E.T.'yi yakalamak için 9 ayrı adrese sabaha karşı eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda E.T., üzerinde bulunan patlayıcı, silah ve mühimmatla birlikte sağ olarak yakalandı. Ayrıca örgüt üyesine yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle 3 kişi gözaltına alındı.

Çok sayıda özel harekat timi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda yakalanan E.T.'nin terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıldönümü nedeniyle 15 Şubat'ta Bingöl'ü kana bulamak için eylem hazırlığında olduğu belirtildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zaza kentli (@Misafir_7980)
15 Şubat 2012 Çarşamba 12:40
bingöl bunlra destek verme bak herşeyleri ortaya çıkıyor..idris baluken sende giti apo canisiniz avukatlığını yap
zaza (@Misafir_7979)
15 Şubat 2012 Çarşamba 10:23
BU ŞEREFSİZLERİN ALLAH BELASINI VERSİN. UYAN ARTIK BİNGÖLÜM .
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın