KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Bingölspor'u hak ettiği yere getireceğiz

Ligin ikinci yarısında Malatyaspor'dan transfer edilerek Belediye Bingölspor'un kaptanlığına getirilen Mehmet Ali Yakışık, B.Bingölspor'u hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

Bingölspor`u hak ettiği yere getireceğiz
07 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:42
0
2015
0
AA aa

Mehmet Ali Yakışık, B.Bingölspor Kulübü tarafından ligin ikinci yarısında, Malatyaspor'dan transfer edilerek, takımın kaptanlığına getirildi. 

“Geçmişte Bank Asya 1. Lig'de ve 2.Lig'de oynadım” diyen Kaptan Yakışık, B.Bingölspor'u hak ettiği yere getirebilmek için Bingöl'e geldiğini söyleyerek, “Gerek yönetimle gerekse teknik heyetle güzel bir uyum içerisinde yeni bir oluşuma girdik. Umarım bu yeni oluşum B.Bingölspor'u hedeflediği yere götürecektir. Bu niyetimizin Bingöl taraftarı ve kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz. İnşallah B.Bingölspor'u hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Ciddi performans kaydettik
Devre arası gelen yeni kadronun kısa sürede ciddi performans kaydettiğini belirten Yakışık, “Teknik heyetin çabası ve başarısı aşikârdır. Transfer ile gelen arkadaşlarımızla daha önceleri aynı takımda bulunmamız da takım başarısına katkıda bulunmuştur. İlk yarıdan takımda kalan arkadaşlarımızla uyum sorunu daha oluşmadan aştık. Bu süreç ise kendi sahamızda oynadığımız İstanbulspor maçına azda olsa yansıdı; ama dış sahada oynadığımız maçta bunu tam olarak yenmeyi başardık. B.Bingölspor takım kaptanlığı, teknik heyetin daha tecrübeli olduğum kanaatiyle bana vermiş olduğu bir görevdir. Bana güvendikleri ve bu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarımızın yönetim ile paylaşmak istediklerinde köprü vazifesi görmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni kadromuzla takım oyunu oynanmaya başladık
Yeni kadroyla takım oyunu oynanmaya başladıklarını söyleyen Yakışık, “Kamuoyu iç sahada da galibiyet bekliyor. Belediye Bingölspor'un iç saha mağlubiyetlerinde görülen sıkıntılar ilk yarıdan geliyor olsa gerek. Tabi ki biz, karşılaşmalara iç saha ya da dış saha olarak bakmıyoruz. Rakip kim olursa olsun her maça, galip gelmek için çıkıyoruz. Bunu başarabilecek gücümüzde mevcuttur. Galip gelmek adına takım oyunundan vazgeçmeyeceğiz. Galip gelecek güç, Allah'ın izniyle var. O nedenle inşallah Bingöl halkı bizi yalnız bırakmaz. Bu güne kadar herhangi bir başarısızlıkta taraftarımız ve yönetim asla takımı yalnız bırakmamıştır. O nedenle bu takımı hak ettiği yere getireceğiz. Özellikle hocamızın en önem verdiği nokta takım oyunudur ve takım oyunu ile ligi kazanacağımızı dile getirmektedir” diye konuştu.

Bingöl'e hizmet etmeye ileriki dönemlerde de devam etmek isterim
Bingöl'e hizmet etmeyi ileri dönemlerde de devam etmeyi istediğini kaydeden Yakışık, “Transfer olmadan önce gerek Nihat Balan Hocamız gerekse Necati Aratemur Ağabeyimiz, Bingöllülerin B.Bingölspor'a olan olumlu yaklaşımını bizlerle paylaştı. Geldiğimizde de Nihat Hocamızın haklılığını gördük. Büyük şehirlerde o ilin 4-5 takımı olabiliyor. Küçük şehirlerde oynamak gerçek bir avantajdır. Bingöl'ü inşallah hak ettiği yere getireceğiz, Allah kısmet ederse Bingöl'e hizmet etmeye ileriki dönemlerde de devam etmek isterim ve şeref duyarım” diye ifade etti.

İl takımında oynamak sporcu için çok farklı
Adıyamanlı olduğunu ve Antepspor'un alt yapısında yetiştiğini aktaran Yakışık, bir futbolcunun il takımında oynamasının ayrı bir hava olduğunu belirterek, “Bursa Nilüferspor'da ne taraftar ne de yönetim bazında kulüp içerisine girmedi. Başkan her şeyi yönlendirebilecek kişiydi. Ama burada öyle görmüyoruz. B.Bingölspor'un il takımı olması münasebetiyle buradaki arkadaşların kendini şanslı hissetmesini istiyorum. Çünkü il takımında oynamak sporcu için çok farklı. Bu tür kulüplerde taraftardan yönetime kadar herkes bir bütündür. Ben Bingöl'e bu açıdan hayran kaldım. Kamp dönüşü şampiyon olmuşçasına bir hava hâkimdi. Bu durumu diğer takımlarda oynayan arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Bir Doğu takımı olarak B.Bingölspor'un dışardan görüldüğü gibi olmadığını paylaşmak isterim. 2 aydır buradayız ama bu kadar kısa zamanda yaşadığımız güzellikleri gördük ve herkesle paylaşmaya devam ediyoruz. Bingöl halkı çok sıcak ve yardımsever. Tabiri caizse bir tespitimde şudur ki başarıya aç bir kitle mevcut. Burada olmamızın gereğini yerine getireceğiz ve umarım tüm Bingöllülere bu sevinci yaşatacağız. Daha önceleri Bingöl'e Nilüferspor ve Malatyaspor'da çalışırken gelmiştim. Kaplıcaları o zamanlardan tanıyorum. Zamanla daha iyi tanıyacağız” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın