KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Bingöl'de yaralanan binbaşı'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Bingöl Karlıova'da mayın patlaması sonucu yaralanan Eskişehirli Jandarma Binbaşı Erdinç Demiral'a tedavi gördüğü Gülhane askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bingöl`de yaralanan binbaşı`ya ziyaret
01 EYLÜL 2015 SALI 00:33
0
2611
0
AA aa

 Karlıova ilçe Jandarma Komutanı Demiral, 15 Ağustos'ta  teröristlerin döşediği mayınların patlaması sonucu yaralanırken beraberindeki askerlerden üçü şehit olmuştu.

Çakırözer, GATA'da ziyaret ettiği Binbaşı Erdinç'e, kendisini tüm Eskişehirli hemşehrileri adına geçmiş olsun dileklerini iletmeye geldiğini belirtti. Utku Çakırözer, “Hepimiz sizlerin vatan savunmasında gösterdiğiniz üstün gayretlere minnettarız. Bir an önce iyileşerek sağlığınıza kavuştuğunuzu görmek ve sizleri memleketinizde ağırlamak isteriz" diye konuştu.

Binbaşı Demiral da GATA'da tedavi gördüğü süre içinde komutanlarından ve Eskişehirli hemşehrilerinden gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek "Siz de tüm Eskişehirlilere selam götürün" diye konuştu.

Bir senedir Karlıova Jandarma Komutanlığı görevini yürüten evli ve bir çocuk babası Demiral'ın tedavisi sonrasında daha önce de görev yaptığı Karabük İl Jandarma Komutanlığı'nda görevlendirilmesinin beklendiği öğrenildi.

HASTANEDE YÜZBAŞILIĞA TERFİ ETTİ

Eskişehir milletvekili Çakırözer, terörle mücadele sırasında yaralanan ve GATA'da tedavi gören diğer gazileri de ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Ziyaret ettiği askerler arasında yer alan ve bir gözünü Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çatışmalarda kaybeden Halil Kulaoğlu'nun önceki gün üsteğmenlikten yüzbaşılığa terfi ettiğini öğrenen Çakırözer, "Sizi hem terfiniz için kutlarım hem de ülkemizin güven içinde huzur içinde yaşamasına sağladığınız katkı için teşekkür ederim" dedi.

  Yüzbaşı Kulaoğlu ise, "Ben görevimi en iyi şekilde yapmak için uğraştım. Bir gözümü kaybettim ama eşim ve çocuğumun yanımda olması benim için en büyük mutluluk" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın