KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2025 Çarşamba
°C

Bingöl'de salavat ve hatim kampanyası

Bingöl Peygamber Sevdalıları Platformu ve Bingöl FM'nin ortaklaşa yaptıkları salâvat ve hatmi şerif kampanyası devam ediyor.

Bingöl`de salavat ve hatim kampanyası
09 NİSAN 2012 PAZARTESİ 23:38
0
1467
0
AA aa

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye dernekler ve Bingöl'de yayın yapan Bingöl FM, Peygamberimizin (sav) kutlu doğumu münasebetiyle Nisan ayı boyunca başlatmış olduğu salavat, hatmi şerif, Kelime-i Tevhid ve Kur'an-ı Kerim Meal'i kampanyası devam ediyor.

Bu programın gayesinin; dili zikre alıştırmak, dili kötü sözlerden arındırma, zaman israfını önleme, gündemi İslamlaştırma, Allah'a ve Resulüne olan sevgi ve sadakati arttırma ve bu kampanya sayesinde toplumdaki yardımlaşma ve dayanışma ruhunu bilinçlendirme olduğunu söyleyen Peygamber Sevdalıları Platformu Sözcüsü İbrahim Dağılma, "Hepimiz bu güzel ve hayırlı kampanyaya sahip çıkmalı. Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir hadisinde de belirtildiği gibi bu işe vesile olan herkes, karşılığını Allah katında muhakkak alacaktır" şeklinde konuştu. 

Ayrıca Bingöl FM adına Yönetimi Kurulu Başkan Vekili Abdullah Tokuş da, "Bu süre zarfında ne kadar çok salâvat ve Kelime-i Tevhid çekebileceğimize örnek olarak; evden işe, işten eve ya da bir yerden bir yere giderken o arada çok rahat vird haline getirdiğimiz zikrimizi çekebiliriz" dedi. Örnek olması amacıyla hedeflerinin milyar Salâvat ve Kalime-i Tevhit olduğunu belirten Tokuş, Kur'an-ı Kerim ve Mealinde de 100'lerce hatim okumak olduğunu" ifade etti.

'Sizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülükten men eden bir topluluk bulunsun' ayetini ilke edinerek birçok hayra vesile olunabileceğinin altını çizen Dağılma, kurtuluş reçetemiz hem bu dünyada hem de Ahretimizde bu tür ameller olacaktır" diye konuştu.

Halkın bu kampanyaya karşı duyarlı olduğunu ifade eden Dağılma, "Ayrıca halkımızdan, Kutlu Doğum Programına kadar hangi kampanyaya katılmışlar ise, okuma sayısını aşağıda numarası yazılı telefonlara bildirmeleri rica ediyoruz" dedi.

Mustazaf Der Bingöl Şubesi: 2145931 ve 05346720505. Çağrı-Der, Solhan: 05337163989. Genç- Der, genç: 0538284 7112. Kar-Der, Karlıova: 05079943492, Kalem-Der, Bingöl merkez 05057846274

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2025
16:38
Kötü koku yayan o firmanın faaliyeti durduruldu
Kötü koku yayan o firmanın faaliyeti durduruldu
Bingöl-Genç yoluna kadar çekilmez kokular yayan OSB'deki o firmanın faaliyetleri geçici olarak durduruldu. Tedbir alana kadar üretim yapamayacak!
23.04.2025
16:20
Temsili Başkan Hacer Yıldız:
Temsili Başkan Hacer Yıldız: 'Hayallerimize kulak verin'
Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4'üncü sınıf öğrencisi Hacer Yıldız'a bıraktı. İsteklerini sıralayan Yıldız: 'Siz büyüklerimden de ricam, lütfen bizim hayallerimize kulak verin. Bizim gözümüzden de bakın dünyaya. Çünkü bizler bu şehrin geleceğiyiz' dedi.
22.04.2025
19:17
Bingöl`de Çiftçilere Yüzde 70 Hibeli Tohum
Bingöl'de Çiftçilere Yüzde 70 Hibeli Tohum
211 çiftçiye 11 ton yonca tohumu, 600 torba silajlık mısır tohumu dağıtıldı. Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır, dağıtılan tohumla 5 bin 200 dekarlık alanda 21 ton yem bitkisi hasat edilmesini hedefledikleri söyledi.
22.04.2025
18:58
Dikkat! Bingöl`de su kesintisi!
Dikkat! Bingöl'de su kesintisi!
Bingöl Belediyesi, içme suyu deplase çalışmalarından dolayı su kesintisi yaşanacağını bildirdi. Kesintilerden kentin tamamı etkilenecek.
22.04.2025
18:54
Vali Usta:
Vali Usta: 'ESK Kombinası Piyasayı Dengeliyor'
Ziyaret sonrası değerlendirmelerini paylaşan Vali Usta, memnuniyetini aktarırdı ve 'Piyasayı dengeleyici rol üstlenen perakende satış mağazası, hijyenik ve son derece modern tesislerde kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler vatandaşlarımızla buluşturuluyor.'
22.04.2025
14:31
Bingöl`de aranan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, aranan 2 şüpheli yakalandı. Şahısların suçları ise şöyle sıralandı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın