KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Bingöl'de hapis cezası bulunan 60 kişi yakalandı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, çeşitli suçlardan aranmaları ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplamda 60 kişinin yakalanarak cezaevine teslim edildiğini duyurdu.

Bingöl`de hapis cezası bulunan 60 kişi yakalandı
16 ŞUBAT 2024 CUMA 16:09
0
1097
0
AA aa

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 01-31 Ocak tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. Çalışmalar sonucunda, 60 kişinin yakalanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, “1-31 Ocak tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahıslara yönelik çeşitli operasyonlar gerçekleştirildi. Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü'nce 0-5 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 31 kişi, 5-10 yıl arasında 6 kişi, 10 yıl ve üzeri 4 kişi olmak üzere toplamda 41 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 0-5 yıl arasında 15 kişi, 5-10 yıl arasında 2 kişi, 10 yıl ve üzeri 2 kişi olmak üzere toplamda 19 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 01-31 Ocak tarihleri arasında ifadeye almaya yönelik toplamda 127 şahıs gözaltına alındı. Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere adli makamlara sevk edildi” dedi.

“Şimdi artık olmaları gereken yerdeler”

Çeşitli suçlardan aranan şahısların cezaevine teslim edildiğini belirten Vali Usta, “Adam öldürme, yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti, cinsel suçlar gibi değişik suçlardan haklarında 0-5 yıl, 5-10 yıl ve 10-yıl kesinleşmiş hüküm bulunan insanlar daha 1 ay öncesine kadar aramızda dolaşıyorlardı. Şimdi artık olmaları gereken yerdeler. 01-31 Ocak 2024 tarihleri arasında 6'sı 10 yıl üzerinde olmak üzere toplam 60 hükümlü yakalanarak adliyemizin bilgisi dâhilinde cezaevine gönderildiler. Emniyet ve Jandarmamıza teşekkür ediyorum. Bingöl ve siz hemşerilerim güvendeyseniz biz de huzurlu ve mutluyuz” ifadelerine yer verdi. İHA

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
16.05.2026
15:21
Bingöl`de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Bingöl'de Eğitime Destek Platformu Toplantısı Yapıldı
Eğitime Destek Platformu'nun Mayıs ayı genişletilmiş il toplantısı, Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı.
16.05.2026
15:20
BİŞHAK Başkanı Baysal`dan DEM Parti`nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
BİŞHAK Başkanı Baysal'dan DEM Parti'nin Yürüyüş Çağrısına Tepki
Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, DEM Parti'nin 'Barış İçin Adım At' temasıyla Bingöl'de düzenlemeyi planladığı yürüyüşe tepki gösterdi. Baysal, Bingöl halkının önceliğinin huzur ve birlik ortamı olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın