KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

'BİNGÖL'DE ÇOK SAYIDA YOKSUL AİLE VAR'

Tasalı: 'Temenni ediyoruz ki halkımız yardım kuruluşlarına muhtaç olmadan hayatlarını idame ettirsin. Siyasetçilerden ve siyaset kurumlarından da beklentilerimiz bu yönden çabalar ve çözümler ortaya koymalarıdır'

`BİNGÖL`DE ÇOK SAYIDA YOKSUL AİLE VAR`
05 HAZİRAN 2013 ÇARŞAMBA 12:43
0
1683
1
AA aa

Hür Dava Partisi (Hüda Par) Bingöl İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)'na ziyarette bulundu.

Hüda Par Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, İl Başkan Yardımcısı Vahit Eser ve İl Sekreteri Orhan Açıkbaş'tan oluşan heyeti, SYDV Müdürü Yunus Bulmuş karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bulmuş, Hüda Par için ‘hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Başkanı Tasalı: “Bingöl ilimizde pek çok yoksul ve muhtaç ailenin yaşadığını, kendimiz de daha önce sivil toplum kuruluşu olarak yaptığımız yardım faaliyetlerimizden dolayı biliyoruz. Muhtaçlara ayrım gözetmeksizin yardım yapıldığını görmek bizleri memnun ediyor" dedi.

Parti olarak halkımızın yaşam standardının yükseltilmesi için çalışacaklarını, bunun temel hedeflerinden olduğunu ifade eden Tasalı: “Amacımız sosyal adaleti ve refahı toplumun tüm kesimlerine yaymaktır. Temenni ediyoruz ki halkımız yardım kuruluşlarına muhtaç olmadan hayatlarını idame ettirsin. Siyasetçilerden ve siyaset kurumlarından da beklentilerimiz bu yönden çabalar ve çözümler ortaya koymalarıdır" diye konuştu.

SYDV Müdürü Bulmuş'a yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eden ve başarılarının devamını dileyen heyet, daha sonra kurumdan ayrıldı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
osman karbuz (@Misafir_13848)
06 Haziran 2013 Perşembe 21:48
Bugüne güvenmemek lazım yarın kimin düşeceği belli olmaz ve düşenin dostu olmaz derler!!!!daha çok sigara içer kafayı duvara duvara vurursun...bak giden oldu sosyal demokrat...eski halinden eser yok şimdi
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın