KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mart 2025 Perşembe
°C

Bingöl, yarı finalde yok

Küçükler hentbol grup müsabakalarına katılan Bingöl takımı Türkiye yarı finallerine çıkamadı.

Bingöl, yarı finalde yok
06 MAYIS 2013 PAZARTESİ 08:14
0
1211
0
AA aa

Tunceli'de yapılan küçükler hentbol grup müsabakalarına Bingöl'de katıldı. Müsabaka sonunda, Türkiye yarı finallerine katılacak takımlar belirlendi. Müsabakaya erkek kategorisinde katılan Bingöl takımı, yarı finallere çıkamadı.

Hentbol Federasyonu Başkanlığı 2013 faaliyet programı arasında yer alan ve 1-2-3 Mayıs tarihlerinde Tunceli Atatürk Spor Salonu'nda başlayan kulüpler arası küçükler kız-erkek hentbol grup müsabakaları sona erdi.

Elazığ, Mardin ve Tunceli illerinden, küçükler hentbol grup müsabakalarına katılanlarda Tunceli Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Mardin Ata Koleji ikinci olarak Türkiye yarı finallerine katılma hakkı kazandı.

Küçükler hentbol gurup müsabakalarına erkekler kategorisinde ise Bingöl, Malatya, Adıyaman, Diyarbakır ve Tunceli illeri katıldı. Müsabakalar sonunda Malatya Türkiyemspor Kulübü birinci, Adıyaman Yamanspor Kulübü ise ikinci olarak Türkiye yarı finallerine katılma hakkı kazandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.03.2025
02:30
12 Bingölspor`dan çağrı:
12 Bingölspor'dan çağrı: 'Şimdi kenetlenme zamanı!'
Şampiyonluk yarışının önemli virajlarından biri olan Bitlis Özgüzelderespor maçı öncesi Bingöl halkına 'tribünleri doldurma' çağrısı yapan 12 Bingölspor Kulübü Yönetimi, 23 Mart 2025 Pazar günü oynanacak ve canlı yayın yapılmayacak karşılaşma için 'Bu maç, sadece bir 90 dakika değil, bir şehrin hayali, mücadelesi ve zafer yürüyüşüdür! Tribünleri dolduralım, birlikte tarih yazalım! Şimdi kenetlenme zamanı!' açıklaması yaptı.
20.03.2025
02:29
Bingöl`de TYP kapsamında 120 geçici işçi alınacak
Bingöl'de TYP kapsamında 120 geçici işçi alınacak
Başvurular 20-22 Mart 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter kurası 25 Mart'ta. Başvuru koşulları ise şöyle;
20.03.2025
02:28
Bingöl`de AOB Programı gerçekleştirildi
Bingöl'de AOB Programı gerçekleştirildi
Bingöl'de Acil Obstertik Bakım (AOB) programı gerçekleştirildi. Bebek Dostu Hastane ve Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım unvanını kazanan hastanelere de belgeleri verildi.
20.03.2025
02:28
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Bingöl`e 13 kadro açıldı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Bingöl'e 13 kadro açıldı!
Sağlık Bakanlığınca yurt genelindeki sağlık kuruluşları için 2 bin 859 münhal kadro açılırken, Bingöl'deki sağlık kuruluşlarında görevlendirilmek üzere Bakanlık tarafından 2 doktor, 8 diş hekimi ve 3 eczacı kadrosu açıldı.
20.03.2025
02:27
İmamoğlu açıklaması! Kızılboğa:
İmamoğlu açıklaması! Kızılboğa: 'Yaşananları sokak sokak anlatacağız'
İYİ Parti'nin 81 il başkanlığı tarafından, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla ilgili ortak bir açıklama yapıldı. İyi Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa; 'İstanbul'da, bu sabah, şafak vakti yaşanan ve darbe dönemlerini aratmayan saçmalığı, il il, ilçe ilçe, sokak sokak milletimize anlatacağız.'
19.03.2025
12:39
Korkutata: ‘Gazze`de yaşananlar savaş değil, soykırımdır`
Korkutata: 'Gazze'de yaşananlar savaş değil, soykırımdır'
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada İsrail'in Gazze'deki saldırılarını 'vahşi bir soykırım' olarak nitelendirdi. Korkutata, İsrail'e destek veren güçleri suç ortağı olarak tanımlarken, uluslararası hukukun hiçe sayıldığını belirtti. 'Gazze halkının yanındayız, bu insanlık suçunu lanetliyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın