KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2026 Cuma
°C

Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.

Bingöl Üniversitesi`nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
12 KASIM 2025 ÇARŞAMBA 16:25
8
1486
2
AA aa

Bingöl Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından, basın mensupları ve Kurumsal İletişim Koordinasyon Kurulu üyelerinin katılımıyla “Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü İç ve Dış Paydaşlar Toplantısı” düzenlendi.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik başkanlığında, Kurumsal İletişim Koordinatörü Ferhat Korkmazcan moderatörlüğünde Senato Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, üniversitenin iletişim süreçlerinin daha etkin, şeffaf ve bütüncül bir yapıya kavuşturulması hedeflendi. Kurumsal beklentiler ile basının süreçlere ilişkin talepleri karşılıklı olarak değerlendirildi.

Toplantıda; insan kaynağı ve akademik kapasitenin iletişim süreçlerinde daha verimli kullanılmasına, akademisyenlerin bilgiyi topluma daha hızlı ve etkin biçimde ulaştırabilmesi için basınla iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca belirli sektörlerle ilgili akademik gelişmelerin köşe yazısı, röportaj veya haber formatında kamuoyuna aktarılması ve bu süreçlerde Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'nün daha aktif bir rol üstlenmesi gerektiği vurgulandı.

Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinin habercilik süreçlerine doğrudan katılımının sağlanması yönündeki öneriler de toplantının gündeminde yer aldı.

Toplantıda basının iletişim sürecindeki beklentilerine dair konuşan Bingöl Basın Konseyi Başkanı Hâkim Bayraktar, yerel basının mevcut çalışma koşullarına değinerek, hiçbir haber kuruluşunun her kuruma özel bir muhabir görevlendirme imkânına sahip olmadığını ifade etti.

Bu nedenle, güçlü ve hızlı işleyen bir kurumsal iletişim ağı kurulmasının, haberlerin daha kısa sürede kamuoyuna ulaşması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Bayraktar ayrıca, yalnızca kurumsal etkinliklerin değil, toplumu ilgilendiren akademik çalışmaların da kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini vurguladı.

Üniversitenin yürüttüğü bilimsel araştırmaların toplumsal yaşamla ilişkilendirilmesinin, hem bilgi transferinin hızlanmasına hem de akademik bilginin sosyal faydaya dönüşmesine katkı sağlayacağını ifade eden Bayraktar, bu kapsamda, iletişim kanallarının daha stratejik yönetilmesi, içerik üretim süreçlerinde planlı veri akışının sağlanması ve medya ilişkilerinde sürekliliğin korunmasının önemine dikkat çekti.

Toplantının kapanışında konuşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, paydaşların öneri ve görüşlerinin Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından raporlanacağını, bir sonraki toplantıda hangi adımların hayata geçirildiği ve hangi konuların planlama aşamasında olduğunun değerlendirileceğini ifade etti.

Rektör Çelik, “Toplantımızın sonuçlarının somut çıktılara dönüştürülmesi için gerekli adımları atacağız. Amacımız, üniversitemizin iletişim süreçlerini daha güçlü, daha şeffaf ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116784)
17 Kasım 2025 Pazartesi 08:31
İLETİŞİME KAPALI TEK ADAM REJİMİ, NEREDE GÜÇLÜ İLETİŞİM SADECE KENDİ RAHATLIĞI İÇİN ÇALIŞAN BİR REKTÖR. MEMLEKETİN GELENEK VE GÖRENEKLERİNDEN UZAK.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116779)
14 Kasım 2025 Cuma 16:37
Üniversite lavobarını pislik götürüyor en son gördüğüm de sınıflar aynı keza
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
14.05.2026
13:24
Valilik emri yayımlandı! Bingöl`de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Valilik emri yayımlandı! Bingöl'de Kaçak Yapılara Sıkı Denetim!
Bingöl Valiliği, ruhsatsız ve ruhsata aykırı yapılaşmaların önlenmesine yönelik kapsamlı bir genel emir yayımladı. Bingöl Valisi Cahit Çelik imzasıyla yayımlanan '2026/1 Sayılı Genel Emir' kapsamında, özellikle köyler, yaylalar, meralar ve belediye sınırları dışındaki alanlarda kaçak yapılaşmaya karşı sıkı tedbirler alınacağı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın