KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
16 °C Çoğunlukla açık

Bingöl teröre prim vermiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz; “Belirli illerimizde ilçelerimizde çukurlar kazıldı içine bombalar döşendi. İnsanların hayatı zehir edildi. Esnafın ticaretine engel olundu. Sosyal hayat tahrip edildi. Çok şükür Bingöl’ümüzde bu hadiseleri yaşamadık. Bingöl hiçbir zaman teröre prim veren il olmadı” dedi.

Bingöl teröre prim vermiyor
20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ 00:49
0
4048
3
AA aa

 

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Genç İlçesinde vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun'la beraber vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, iftar programında vatandaşlara yemek dağıttı.

“İNSANLARIN HAYATI ZEHİR EDİLDİ”

Belirli illerde ve ilçelerde çukurların kazıldığını ve içine bombaların döşendiğini, bu sebeple insanların hayatının zehir olduğunu söyleyen Yılmaz, “Belirli illerimizde ilçelerimizde çukurlar kazıldı içine bombalar döşendi. İnsanların hayatı zehir edildi. Esnafın ticaretine engel olundu. Sosyal hayat tahrip edildi. Çok şükür Bingöl'ümüzde, Genç ilçemizde bu hadiseleri yaşamadık. Bingöl hiçbir zaman teröre prim veren il olmadı. Bunun için Bingöllülere ve Gençlilere özellikle şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun diyorum” dedi.

“TERÖR EN BÜYÜK ZARARI BU BÖLGEMİZE VERİYOR”

Terörün en büyük zararı bölgeye verdiğini kaydeden Yılmaz, şunları söyledi: “Bugün AK Parti il teşkilatında otururken Diyarbakır'dan bir heyet geldi ziyaretime. Sur esnafından, toptancısından inanın hepsi kan ağlıyorlar. Bu olaylar yüzünden yanımızda çalışanların işlerine son vermek zorunda kalacağız diyorlar. Zaten bir sürü sıkıntı yaşıyorduk şimdi bu hadiselerde tam vurdu bu hadiseler. Ama inşallah biz o yaraları da sarıyoruz. Hükümet olarak ne sıkıntı olduysa, bu terör hangi zararlara yol açtıysa o zararları da hızlı bir şekilde sarmak için harekete geçmiş durumdayız. Hemen zarar ziyan tespitlerini yapıyoruz. Ardından esnafa, ev sahibine, kiracıya sosyal desteklerle yeni konu alanları planlayarak ve esnafımıza çeşitli kolaylıklar getirerek bu yaraları sarıyoruz. Emin olun ki çocukların bebeklerin aşısına kadar takip ediyoruz. Hamile kadınlarımızın kontrolüne kadar takip ediyoruz. Bu insanımıza bir zarar gelmesin bu yaşananlardan insanımız en az şekilde etkilensin diye gayret ediyoruz. Bunu da yapmaya gayret ediyoruz. Buradan orada yaşayan vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.”

“RAMAZAN AYINDA TERÖR YAPANLARI LANETLİYORUZ”

“Ramazan ayı demeden, bu kutsal ay demeden terör yapanları da huzurunuzda lanetliyoruz” diyen Yılmaz, “Diyarbakır'da, Mardin'de, Şırnak'ta ve Hakkâri'de yaşayan vatandaşlarımız o terör hadiselerinin yaşandığı yerlerde yaşayan vatandaşlarımız hiçbir şekilde teröre prim vermediler ve gerçekten terörle aralarına ciddi bir mesafe koydular. Allah hepsinden razı olsun. Bundan sonra terörün olmadığı bir ortamda, huzurun pekiştiği bir ortamda inşallah yatırımlarımızla, çeşitli çalışmalarımızla bu bölgelerimizin kalkınmasına devam edeceğiz. Bir yandan temel hak ve hürriyetler daha iyi yaşanacak, bir yandan kalkınma sürecimiz devam edecek, diğer yandan da insan odaklı bir anlayış içerisinde sivil halkımızla terör unsurlarıyla hiçbir şekilde birbirine katmadan bu mücadelemizi kararlı bir şekilde devam ettireceğiz. Değerli kardeşlerim, Ramazan demeden, bu kutsal ay demeden terör yapanları da huzurunuzda lanetliyoruz. Birçok yerde bombalar patlatıp insanlarımızın canlarına kıyanları da buradan en açık bir şekilde telin ediyoruz. Bu vesileyle bu mücadele esnasında en değerli varlığını ve hayatını vermiş olan şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize sıhhat selamet uzun ömürler diliyoruz. Şuan yaralı olanlara sağlık ve şifa diliyoruz. Onların hakkını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. En değerli varlık insanın canıdır. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ailelerimize ve tüm milletimize sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
serhat atlas (@Misafir_19739)
20 Haziran 2016 Pazartesi 13:59
her bingöle gelişinde etrafındaki bu yalakalardan adam bi icraat yapamadan gitti.naptında adın okullara yollara verildi tarih sizi bingölün siyasi olarak en güçlü olduğu dönemde hiç bişey yapamadan gidenler olarak anacaktır.tuturmuşsunuz üniversite üzerinden her dönem siyaset yapyosunuz üniv.bütün illerde var ve hepside bizim üniversiteden geri kalmamıştır.gidin bakın bakalım tunceliye, muşa ,ağrıya, yollarımız her sene çalışma var bi türlü rayına oturmadıda gitti.doğalgaz 1 kepçe bi kamyonla kültürde nihayetinde başladılar trafik ve toz duman
mehmet aslan (@Misafir_19738)
20 Haziran 2016 Pazartesi 13:51
o kadar bakanlık yaptın hemde kalkınma bakanlığı maşalahy Bingöl ü öyle bi kalkındırdınızki biri bişey söylese ben Türkiyenin Bakanıyım derdiniz hep buyrun Türkiye Milletveki olun oysa sizi buradaki halk seçti mevki makamlar kimseye baki değildir.hiç bişey yapamadan gitiniz.Hastane 6 yıl oldu.oysa marmaray,3,köprü,, havaalanı bu kadar uzun sürmedi. karadeniz doldurrulup stad, yol,havaalanı yapılıyor nice tüneller viyadüklar yapılıyor bizim bi köp yapılacak bir yıl ihale 2.yıl kavşak 2 yılda köprü, her ramazanda bingölde su sorunu var,
HALİL ARAN (@Misafir_19735)
20 Haziran 2016 Pazartesi 03:27
YENİ KALKINMA BAKANI LÜTFİ ELVAN GELDİĞİ GİBİ Türkiye'nin ilk ve en büyük şehir hastanesini Eylül sonu veya Ekim başında Mersin'de açacaklarını belirterek toplam 2 bin 600 yatak kapasiteli-AYRICA Mersin Üniversitesi Hastanesi'ne 136 yataklı,43 milyon lira proje tutarında yeni bir onkoloji hastanesi yapımına bu yıl başlayacaklarını ve 2018 yazı başında hastanenin hizmete gireceğini söyledi. Elvan ayrıca, 200 milyon liralık proje tutarı olan Değirmençay Barajı'nı yatırıma aldı.CEVDET YILMAZ 2 YIL VEKİL +7 YILIK BAKANLIĞINDA BİNGÖL NE YAPTIN.yazık
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın