KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2025 Cuma
°C

Bingöl: sonuçlarını merakla bekliyoruz

Aksaray'da yaşanan gerginlikler ve yapılan saldırılarla ilgili açıklamada bulunan B.Bingölspor Kulübü Basın Sözcüsü İlhan Bingöl, yaşananları anlattı ve sonuçların beklendiğini belirtti.

Bingöl: sonuçlarını merakla bekliyoruz
18 NİSAN 2008 CUMA 11:24
0
1644
0
AA aa
Geçtiğimiz Pazar günü Aksarayspor deplasmanında oynanan maçta Aksarayspor teknik heyet ve yedek kulübesindeki futbolcuların B.Bingölsporlu futbolculara ve yedek kulübesindeki yetkililere yaptığı saldırının, federasyon gözlemcisinin raporuna ne şekilde yansıyacağı merakla bekleniyor.
Aksaray'da yaşanan gerginlikler ve yapılan saldırılarla ilgili açıklamada bulunan B.Bingölspor Kulübü Basın Sözcüsü İlhan Bingöl, yaşananları anlattı ve sonuçların beklendiğini belirtti.
İşte Bingöl'ün aktardıkları..
İl yarı sonrası soyunma sodasına girilemedi
İlk yarının bitiş düdüğüyle soyunma odasına yönelen futbolcularımız ve teknik heyetimiz; Aksaray Spor'un teknik direktörü, teknik direktör yardımcısı ve yedek kulübesindeki diğer futbolcu ve yetkililer tarafından giriş tünelinde önceden organize olmuş bir şekilde engellenerek soyunma odasına girmeleri engellendi. Takım iki devre arasındaki 15 dakikalık süreyi soyunma odasında değil, sahada geçirdi.
İlk yarının bitimiyle beraber, İl valisi ve il emniyet müdürü stattan ayrıldı. Bir emniyet amiri adeta amigoluk yaparken, çevik kuvvet birimi olaylara tamamen duyarsız kaldı. Kulüp masörümüz Süleyman Orlay, şoför ve iki tane futbolcumuz da aldıkları darbelerle yaralandılar.
Suç duyusunda bulunuldu…
Kulüp masörü Süleyman Orlay, dün avukatı aracılığıyla Aksaray Cumhuriyet Savcılığı'na darp edilmesiyle ilgili suç duyurunda bulundu.
Hak mahrumiyeti varken, maçı şeref tribününde izledi.
Aksaray Futbol Takımı Başkanı daha önceden aldığı hak mahrumiyeti cezasına rağmen, maçı şeref tribününden izleyerek, akıllarda var olan soru işaretlerine soru işaretleri ekledi. Ayrıca bu müsabakada olaylara seyirci kalan Aksaray Emniyet Müdürlüğü'nde görevlileri de esefle kınıyoruz. Saha komiserinin kusuru olduğu aşikardır. Hepsi olaylara seyirci kalmak bir yana, olayların tarafı olmuşlardır.
Olaylarla ilgili olarak gözlemci raporlarının sonuçlarını merakla beklediğimizi ifade ederken, Türkiye Futbol Federasyonun da olaylara bir an önce tarafsız bir şekilde eğilmesini istiyoruz. 
Yenildiğimiz maçlarda bile rakip takımları alkışladık
En bariz örneği iki hafta önce kendi saha ve seyircimiz önünde oynadığımız maçta Antakya Spor'a yenildiğimiz halde, seyircilerimiz rakip takım futbolcularını alkışlarla sahadan uğurladılar. Üçüncü lig 1. grupta fair-play ödülü verilecekse bu da B.Bingöl Spor'a verilmeli.
Bizim kendi sahamızda oynadığımız maçlarda, sahaya atılan bir pet şişeden bin 500 YTL ceza veren Futbol Federasyonunun, Aksaray kulübüne bu maçta meydana gelen olaylarda nasıl bir sonuçla karar vereceğini merakla beklerken, futbol federasyonun kararı aynı zamanda bize ve diğer takımlara bakış açısını belirleyecektir.
Olaylara karışmış herkese karşı hukuki mücadele başlatacağız
İlk yarısında takımımız iyi bir futbol sergilerken, takımın soyunma odasına bile girmelerine engel olan ve bizleri psikoljik baskı altına almaya çalışan ve de saldıran Aksaray Spor'un teknik heyetine ve bu hususta ihmali olan herkese karşı hukuki mücadele başlatacağız. Ayrıca maçın görüntü kasetlerini yayınlayan Ege TV'den ve Aksaray Emniyet Müdürlüğü'nden temin edilecek kasetlerin Futbol Federasyonu yetkililerince izlenmesinin istiyor ve talep ediyoruz.
 

 





BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.02.2025
18:11
Bingöl depreme ne kadar hazır? Vali Usta tek tek açıkladı
Bingöl depreme ne kadar hazır? Vali Usta tek tek açıkladı
Yapı stokundan dönüşüm çalışmalarına, çadır stokundan çadır kent alanlarına, Master planından tatbikat ve arama kurtarma ekiplerine kadar birçok konuda detay veren Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, 7 ilçe Kaymakamlığı bünyesinde olası afetlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla İlçe Afet Yönetim Merkezleri kurulduğunu vurguladı.
06.02.2025
17:56
Bingöl`de 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı
Bingöl'de 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı
Bingöl'de, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler anıldı. Mezarlar ziyaret edilip mevlid okutuldu, ikramlar yapıldı.
06.02.2025
17:27
Bingöl`de tarihi eser kaçakçılığı! 4 gözaltı
Bingöl'de tarihi eser kaçakçılığı! 4 gözaltı
Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
06.02.2025
16:33
Keskin:
Keskin: 'Bir an önce harekete geçilmelidir'
6 Şubat depremlerinin 2. yılına dair açıklamada bulunan Bingöl İMO Temsilcisi Keskin'den olası yeni depremler için çağrı; 'Türkiye sıradaki afeti çaresizce beklemektedir! Sorumlular bir an önce harekete geçmelidir!'
06.02.2025
15:06
Bingöl Üniversitesi Termal Tesisleri Kapatıldı
Bingöl Üniversitesi Termal Tesisleri Kapatıldı
Bingöl Üniversitesi Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisi, Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta'nın ziyareti sırasındaki incelemesi sonrası denetim yapıp numune alan Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce 15 gün süreyle kapatıldı.
05.02.2025
21:08
Bingöl`de hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli yakalandı
Bingöl'de ev ve işyerinde 3 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 6 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın