KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Bingöl-Sancak yolu duble yol olmalı

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Tasalı, Bingöl-Sancak arasında yapılması planlanan yolun 'duble yol' olması gerektiğini söyledi.

Bingöl-Sancak yolu duble yol olmalı
01 NİSAN 2018 PAZAR 22:21
3
2698
5
AA aa

Bingöl'ün Sancak beldesini ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, burada yaptığı açıklamada, Bingöl-Sancak arasında yapılması planlanan yolun "duble yol" olması gerektiğini dile getirdi.

Tasalı ve beraberindeki heyet ilk olarak merkeze bağlı Sudüğünü köyünde bulunan vatandaşları ziyaret etti. Köylerinin sorun ve sıkıntılarını Tasalı ile paylaşan Muhtar Ahmet Barlak, en çok ulaşım konusunda sorun yaşadıklarını belirtti.

Sudüğünü köyü sakinlerinin sorunlarını dinleyen HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Tasalı; “Bu köyün ve bölgenin en büyük sorununun ulaşım olduğu anlaşılıyor. Ulaşım bir yerin olmazsa olmazıdır. Yüz yılda bir yapılan yolun en güzel şekilde yapılması lazım. Bunun takipçisi olacağız” dedi.

Sudüğünü köyünden ayrılan Tasalı ve beraberindeki heyet, Sancak beldesine giderek vatandaş ve esnafı ziyaret etti, esnafın sorunlarını dinledi.  Esnaf ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Tasalı, burada bir süre vatandaşlarla sohbet ederek beldenin sorunlarını dinledi.

“Bingöl-Sancak yolu 'duble yol' olmalı”

Tasalı, Sancak Beldesi ve Sudüğünü köyü ziyaretlerinde bölge halkının en çok ulaşım sorununu dile getirdiğini söyledi.

Tasalı; “Bir süre önce, Bingöl-Sancak arasındaki 33 kilometrelik yolun yaklaşık olarak 260 milyon civarında bir tutarla ihale edildiğini öğrendik.  Bu gerçekten büyük bir ihale. Daha önceleri yolun duble yol olarak yapılacağı dillendirilirken, ihalenin projesinde yolun duble değil de genişliği 10 metre olan bir yol şeklinde olacağı söyleniliyor. Şu an mevcut yol zaten 8 metre. Vatandaşın hakkında en çok şikâyet ettiği yolun 10 metre genişlikte yapılması bölge halkında gerçekten hayal kırıklığına neden olacak. Bu projenin daha önce söz verildiği gibi duble yol olarak yapılması için yetkililerin gayret göstermesi gerekir. Bu ihalenin hakkının verilmesi gerekiyor. Yıllardır, bölge halkının, umutla beklediği yolun standartlarına uygun yapılması için yetkililerin üzerlerine düşeni yerine getirmesi lazım” şeklinde konuştu. (İLKHA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24369)
02 Nisan 2018 Pazartesi 16:25
sanırım bu konuda muhalefet çok kirli siyaset yapıyor bu işin projesi var hiç kimse proje dışına çıkamaz birileri burada akpartiyi yıpratma çabasına girmiş.çamur at izi kalsın misali
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24383)
03 Nisan 2018 Salı 17:05
@Misafir Kullanıcı bir zahmet araştır...göreceksin kimsenin iftira attığı yok...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24378)
03 Nisan 2018 Salı 12:00
@Misafir Kullanıcı projeyi kamuoyuna sunsunlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24365)
02 Nisan 2018 Pazartesi 12:03
cumhurbaşkanımızda söyledi başbakanda söyledi dubleyol olacak diye nerden çıktı böyle söylentiler ilgil hemen bu konuya el atmalı iş işten geçmeden
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24361)
02 Nisan 2018 Pazartesi 01:27
Helal olsun Sayin Başkan, diğer sorunlar da da sahada olmanizi ve sorunları yerinde gormenizi ve sorunlara pozitif çözüm üretmenizi istiyoruz. Ayrica diğer parti başkanlarını da meydanda görmek isteriz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın