KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Bingöl risk taşıyan bir bölge

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Boğatekin; Bingöl deprem yönünden birinci derece risk taşıyan bir bölge. Konu ile ilgili olarak afet gönüllüleri eğitim programlarımız devam etmektedir dedi.

Bingöl risk taşıyan bir bölge
28 ŞUBAT 2018 ÇARŞAMBA 22:45
0
1741
0
AA aa

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle, Bingöl Valisi Ali Mantı'yı ziyaret eden İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Boğatekin, Bingöl'ün depremden dolayı birinci derecen riskli bir bölgede olduğunu kaydetti.

Depremsellik açısından Bingöl'ün hassas bir bölgede olduğunu ve deprem konusunda farkındalık çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Boğatekin; “Depremsellik açısından hassas bir bölgede yaşıyoruz. Ülkemiz ve özellikle de Bingöl ilimiz deprem yönünden 1. dereceden risk taşıyan bir bölge. Konu ile ilgili olarak afet gönüllüleri eğitim programlarımız devam etmektedir.  Bu yıl ‘Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası' nedeniyle Müdürlüğümüzce bir dizi etkinlik gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda Okullardaki Farkındalık Eğitimleri, Tahliye Tatbikatları ile Afiş ve Broşür Dağıtımı, Günün Önemine binaen kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri, Çığ Tatbikatı ve okullarda AFAD Çocuk Dergisi Dağıtımı gibi etkinlikler yapılacaktır. Amacımız vatandaşımızda afet ve acil durumlara ait bir farkındalık oluşturmak ve doğru davranış şekillerini anlatmaktır” diye konuştu.

Afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmanın önemine dikkat çeken ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Mantı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın