KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2026 Cuma
°C

Bingöl Orman İşletme'ye 26 personel alınacak

Orman Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 150 sözleşmeli orman mühendisi, 3 bin 477 sözleşmeli destek personeli ve 4 bin 500 geçici işçi alımı yapacak. Bu kapsamda Bingöl'de 26 personel alınacak. Başvurular bugün başlıyor. Aranan şartlar şöyle;

Bingöl Orman İşletme`ye 26 personel alınacak
10 MART 2025 PAZARTESİ 06:23
0
5513
0
AA aa

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün 2025 yılı sözleşmeli destek personeli ve sözleşmeli orman mühendisi ve geçici işçi alım ilanı Resmî Gazete'de ve kurumun internet sitesinde yayımlandı. İlanda Orman Genel Müdürlüğünün, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 150 sözleşmeli orman mühendisi, 3 bin 477 sözleşmeli destek personeli ve 4 bin 500 geçici işçi alımı yapacağı duyuruldu.

BAŞVURULAR 17- 28 MART 2025 TARİHLERİNDE

Orman Genel Müdürlüğü, Yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle ülke genelinde 2 bin 674 şoför ve operatör ve 803 temizlik, servis, evrak, arşiv ve bakım işleri olmak üzere toplam 3 bin 477 sözleşmeli destek personeli alınacağı belirtildi.

Destek personeli alımları için başvuruların, 17- 28 Mart 2025 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapılabileceği açıklandı.

Bingöl Orman İşletme İl Müdürlüğüne; temizlik, servis, evrak, arşiv ve bakım işleri alanında 2, şoför ve operatör alanında 6 olmak üzere toplam 8 destek personeli alınacağı belirtildi.

4 BİN 500 GEÇİCİ İŞÇİ BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLIYOR

Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere orman işçisi pozisyonunda 3 bin 105, arazöz şoförü pozisyonunda 812, dozer operatörü pozisyonunda 160, greyder operatörü pozisyonunda 233, ekskavatör operatörü pozisyonunda 122, iş makinesi operatörü pozisyonunda 36 ve traktör operatörü pozisyonunda 32 olmak üzere toplamda 4 bin 500 geçici işçi alımı yapılacağı belirtildi.

Geçici işçi pozisyonunda Bingöl Orman İşletme İl Müdürlüğüne; 13 orman işçisi, 4 arazöz şoförü ve 1 greyder operatörü olmak üzere 18 işçi alınacak.

İşçi alımı başvuruları; 10-14 Mart 2025 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak olup ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapabilecek.

Ayrıca ülke genelinde 150 mühendis alımının yapılacağı belirtildi.

 

Destek personeli işi başvuru şartları için tıklayın

 

Geçici İşçi Alımı başvuru şartları için tıklayın

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın