KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2026 Cuma
°C

Bingöl için ürettiler!

Bingöl Belediyesi ve S.S 18 Nolu Şehir içi Hat Minibüsleri Kooperatifince yürütülen ortak çalışma neticesinde 80 adet yeni halk otobüsünün değişim süreci hızla devam ederken, araçların ilk kez Bingöl için üretildiği ve 2017 yılı tasarım ödülü aldığı öğrenildi.

Bingöl için ürettiler!
05 NİSAN 2018 PERŞEMBE 23:19
25
8007
19
AA aa

Bingöl'de Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsleri modern araçlarla değiştiriliyor. Üretim süreci devam eden özel tasarımlı 80 araç, Nisan ayı sonuna kadar kooperatife teslim edilerek hizmete sunulacak.

Bingöl için özel olarak tasarlanan 80 modern araçtan 16 adedinin teslimin yapıldığını belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, araçların ilk defa Bingöl için üretildiğini aktardı.

Başkan Barakazi, “Taşıma kooperatifinin yeni otobüsleri geldi. Yaklaşık bir yıldır hem belediye hem kooperatif yetkilileri bununla uğraşıyor. Belirli sayıda araçlarımız geldi inşallah ay sonuna kadar araçlarımızın tamamı gelecek. Sonra Bingöl halkının hizmetine sunulacak. Bu araçlar ilk üretim ve buda Bingöl'den başlıyor. O yüzden de önemli bir başlangıç bizim için. Araçlarımız hizmete sunulduğunda vatandaşlarımız, engelli bireylerimiz, yaşlılar bütün kesimler çok rahat edecek çünkü yükseklik açısından hem de engelli rampaları açısından çok iyiler. Bingöllümüze hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Firma yetkilisi Aykut Baş ise, araçlarda doğaya zarar vermeyecek şekilde bir motorun kullanıldığını belirterek, şunları söyledi: “ Bingöl'e satmış olduğumuz araçların kısmi teslimatına başladık. 16'ıncı aracımızın da teslimatını gerçekleştirdik. Kısmetse ay sonuna kadar da 80 aracımızın tamamını teslim edeceğiz. En güzel yanı Türkiye'de bu araçların ilk defa Bingöl için üretiliyor olmasıydı. Araçlarımız 21 koltuklu, 39 ayakta olmak üzere 60 kişiliktir. Doğaya zarar vermeyen bir motor var üzerinde. Aracımız 2017 yılında ise tasarım ödülü aldı. Öte yandan araçlarımız engelli bireylerin rahat edeceği şekilde üretildi ki yönetmelik gereği engellilere uygun olmak zorundadır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24606)
10 Nisan 2018 Salı 16:59
aman aman ne büyük icraat, Nobel alırız artık
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24517)
07 Nisan 2018 Cumartesi 10:30
Başkan değin halk ile iç içe olmalı başkanı tebrik etmeli geleceğin milletvekili adayı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24510)
07 Nisan 2018 Cumartesi 02:23
Yollarımız patates tarlası gibi biz hala gidip sıfır araçlar alıp hurdaya ceviriyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24509)
07 Nisan 2018 Cumartesi 02:19
Belediyenin çok özenle yaptığı bu yollara yakışır bu araçlar ben kooperatifin yerinde olsam ibretli alem için traktör alirdim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24496)
06 Nisan 2018 Cuma 19:06
Ey millet uyanin biz belediyeye ait otobus istiyoruz şahıslara ait olanı degil gencte solhanda belediye otobüsü var bizde yok çok komik duruyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24491)
06 Nisan 2018 Cuma 17:37
Bingöl belediye başkanı ilk önce Bingölun çukurlu yollarını onarsin güzel bir çevre düzenlemesi yapsın bingol için bi hizmet yapsın ondan sonra arabalar gelsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24487)
06 Nisan 2018 Cuma 15:22
bu yeni eski araçlar ihtiyacı karşılamıyor araç tıklım tıklım belediye otobüsü de ek yapısın bunlar ihtiyacı karşılamıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24486)
06 Nisan 2018 Cuma 15:08
Belediyeye ait toplu taşıma aracı olmayan tek il:Bingöl ilidir... yorum sizin...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24481)
06 Nisan 2018 Cuma 13:11
Hayırlı olsun kardeşim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24476)
06 Nisan 2018 Cuma 11:14
Tebrik ederim hayırlı olsun bu güzel ulaşım imkanları için belediyemize tesk ederiz
25.06.2026
21:22
Bingöl`de trafiğe tek yön ayarı!
Bingöl'de trafiğe tek yön ayarı!
İl Trafik Komisyonu kararıyla dört noktada tek yön uygulamasına geçildi. Kalium AVM çevresinde ise trafik akışı, duraklar ve park düzeni yeniden planlandı.
25.06.2026
21:20
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
25.06.2026
21:20
Bingöl`de Orman Yangını Paniği
Bingöl'de Orman Yangını Paniği
Bingöl merkeze bağlı Gökçeli köyünde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.
25.06.2026
11:58
Karne Sevinci Bingöl`de Şenliğe Dönüşecek
Karne Sevinci Bingöl'de Şenliğe Dönüşecek
Bingöl Belediyesi, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan çocuklar için renkli bir şenlik programı hazırladı. 26 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, birbirinden eğlenceli gösteri ve aktivitelerle yaz tatiline coşkulu bir başlangıç yapacak.
25.06.2026
11:47
12Bingölspor`da Gözler 6 Temmuz`a Çevrildi
12Bingölspor'da Gözler 6 Temmuz'a Çevrildi
Yeni başkanını arayan 12Bingölspor'da yeni kongre tarihi açıklandı. 6 Temmuz'da yapılacağı ilan edilen kongre için Kulüpten yapılan açıklamada; 'Kulübümüzün geleceğine katkı sunmak isteyen tüm üyelerimizi ve spor camiamızı genel kurul toplantısına katılmaya, kulübümüze sahip çıkmaya ve yönetime talip olmaya davet ediyoruz.'
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın