KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2024 Perşembe
17 °C Kısmen güneşli

Bingöl için mücadele edeceğim

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl milletvekili aday adayı Doç. Dr. Turan Buzgan, &';Tahsilli, tecrübeli, donanımlı, temsil kabiliyeti üst düzeyde olan yetişmiş insanlarımızın siyasette daha fazla yer alması bir zenginliktir” dedi.

Bingöl için mücadele edeceğim
14 MART 2011 PAZARTESİ 10:02
0
2390
4
AA aa

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa ederek, AK Parti Bingöl milletvekilliği için aday adayı olan Doç Dr. Buzgan, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

12 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla AK Parti'den Bingöl milletvekili aday adayı olarak başvuru yaptığını ifade eden Buzgan, “7 yılı aşkın bir süredir devam eden AK Parti iktidarında ülkemiz önemli mesafeler alarak ortak kültürel ve tarihi geçmişimiz olan birçok ülkeye örnek olmuştur. Demokratikleşme, özgürlüklerin artışı, bağımsız ve gerçekçi dış politika, onurlu dik duruş, insan odaklı yaklaşımlar bu başarıda en önemli faktörlerdir. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' prensibiyle hareket eden AK Parti kadrolarının sağlık, ulaştırma, eğitim, toplu konut gibi birçok alanda yaptıkları iyileştirme ve gelişmeler halkımızda büyük memnuniyet oluşturmuş ve AK Parti tercihinin devamında önemli unsurlar olmuştur. İkinci dönemi tamamlamak üzere olan AK Parti iktidarına Bingöllüler hep üst seviyede destek oldu. Bu açıdan hemşerilerime ne kadar teşekkür edilse azdır” ifadelerini kullandı.

“Siyaset kurumu Bingöl'de hep inişli çıkışlı özellik göstermiştir” diyen Buzgan,
Bingöl'e önemli hizmetleri olan siyasetçilerin olduğu gibi yeterli performans gösteremeyen siyasetçilerin de olduğunu söyleyerek, “Zaman zaman ümitler tükendi ama hep ümitler tazelenerek devam etti. İnanç değerlerimize saygılı ve sahip çıkıcı, kapsayıcı, özgürlükçü, adil, kalkınmacı, birleştirici, bölgecilik yapmayan, temsil edilmeyen kesimlerin de hak ve hukuklarını koruyan ve imkânları daha verimli olarak kullanan yaklaşımlara daha çok ihtiyacımız olan bir zaman dilimindeyiz. Statüko anlayışı; kalkınmacı ve adil anlayışların önünde engeldir. İyiye ve doğruya doğru gelişmenin olması esas olmalıdır. Tahsilli, tecrübeli, donanımlı, temsil kabiliyeti üst düzeyde olan yetişmiş insanlarımızın siyasette daha fazla yer alması bir zenginliktir ve böyle örneklerin artması gerekmektedir. Kaçırılmış fırsatlara yanmak yerine; kardeşlik, samimiyet, güven ve güçlü temsil üzerine kurulu, ilkeli bir siyaset anlayışıyla hareket edilmelidir” diye konuştu.

Bingöl'deki kamuoyu beklentisini de göz önüne alarak, gerekli görüşme ve istişareleri yaptıktan sonra; 25 yıllık bürokratik ve akademik tecrübesiyle 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçimleri'nde, AK Parti'den Bingöl milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini söyleyen Buzgan, “Hemşerilerimizin aklıselimine güveniyor ve çok sevdiğim memleketimizin hak ettiği hizmete daha kısa sürede ulaşması için bu hizmet yarışında, siyasetten yer aldığımı ilan ediyorum. Hemşerilerimle birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir Bingöl için mücadele edeceğimizi taahhüt ediyorum” şeklinde konuştu.
 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
sem (@Misafir_2598)
15 Mart 2011 Salı 10:20
Bence sizinde diğer mevcutlardan bir farkınız yok. nedense bizler yaptıklarınızı konuşurken yapmadıklarınızı dile bile getirmiyo, olumlu gördüğimiz yanlışlarınızı bile bile doğru sayıyoruz.
mehmet (@Misafir_2592)
14 Mart 2011 Pazartesi 23:19
mükemmeliyetçi yapısıyla bingölüde mükemmel bi şehir yapacağına en ufak bi kuşkum yok. yolu açık olsun
İ.halil BALAT (@Misafir_2579)
14 Mart 2011 Pazartesi 18:51
Sizin gibi Yıllarca Bürokrasiden görev yapmış ilimize son 5 6 yıldır saglık konularında yaptıgınız hizmetler görünmektedir sizin gibi bürokrat birini vekil olmasını ilimize şimdiden hayırlı olmasını cenabı ALLAH tan dilerim..
bingöl (@Misafir_2569)
14 Mart 2011 Pazartesi 10:38
SİZİ DESTEKLİYORUZ BİNGÖLÜMÜZ İÇİN SİZİ BİR ŞANS OLARAK GÖRÜYORUZ. AYİNESİ İSTİR KİSİNİN LAFA BAKİLMAZ SAHSİN GORUNUR RUTBE İ AKLİ ESERİNDE ... KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ. ŞAHSIN GÖRÜNÜR RÜTBE-İ AKLI ESERİNDE' ...
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
17.04.2024
16:26
Hastaneden randevu alıp gitmeyenlere yeni tedbirler geliyor
Hastaneden randevu alıp gitmeyenlere yeni tedbirler geliyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, 'Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın