Elazığ-Bingöl karayolu 32. kilometresi Çağlar Köyü yakınlarında Yılmaz Aslan yönetimindeki 34 EF 4021 plakalı özel otomobil, direksiyon hâkimiyetini kaybederek, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpma sonucu araç takla atarak devrildikten sonra yanmaya başladı.
Araç sürücüsü Yılmaz Aslan, araçtan fırlayarak, kazadan ağır yaralı olarak kurtuldu. Bir kişi olay yerinde yaşamını yitirdi, bir kişide sıkıştığı araç içersinde yanarak can verdi.
Hayatını kaybeden 2 kişinin kimlik tespit çalışmaları sürerken olayda ağır yaralanan şoför Aslan ise Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
27.07.2026
11:47
Bingöl'de Jandarma'dan Suçlulara Geçit Yok!
Bingöl'de jandarmanın bir haftalık operasyon bilançosu açıklandı. Aralarında terör, uyuşturucu, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 hükümlü yakalanarak cezaevine gönderilirken, 42 bin 712 kök kenevir, silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
27.07.2026
11:46
Bingöl'de Oyun Parkları Yenileniyor
Bingöl Belediyesi, çocukların daha güvenli ortamlarda oyun oynayabilmesi amacıyla kent genelindeki parklarda çocuk oyun grupları, fitness aletleri ve kauçuk zeminlerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
27.07.2026
11:45
Bingöl'de Elektrik Akımına Kapılan Demir Ustası Hayatını Kaybetti
Bingöl merkezde yapımı süren bir inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan 40 yaşındaki demir ustası Aydın Atılgan, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve iki çocuk babası olan Atılgan'ın ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.
27.07.2026
11:44
Bingöl'de uyuşturucu taciri yakalandı
Bingöl polisinin çalışmasında uyuşturucu madde ticareti yapan şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
26.07.2026
19:19
Budan; 'İnsan doğduğu toprağı sırtında taşır'
Yıllardır Kazakistan'da yaşayan, uluslararası projelere imza atan, binlerce kişiye istihdam sağlayan iş insanı ve Kazakistan Cumhuriyeti Mersin Fahri Konsolosu Ahmet Budan, Bingöl Online'a konuştu. Budan; memleket sevgisinden ailesine, başarı anlayışından eğitime, insana yaptığı yatırımdan Türkiye'nin geleceğine kadar birçok konuda dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte o röportajın detayları…
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın