KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Bigiad'dan gazetecilere yemek

Bingöl Girişimci İşadamları Derneği (BİGİAD), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bingöl'de görev yapan gazetecilere bir yemek verdi.

Bigiad`dan gazetecilere yemek
12 OCAK 2011 ÇARŞAMBA 08:46
0
2620
0
AA aa

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla BİGİAD, Bingöl'de görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek, bir yemek verdi. 

Dün saat 17.00'da dernek binasında gerçekleşen yemeğe BİGİAD Başkanı Medeni Arifoğlu, dernek üyeleri ve gazeteciler katıldı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Bingöl'de görev yapan gazetecilere böyle bir yemek vermek için bir araya geldiklerini söyleyen BİGİAD Başkanı Medeni Arifoğlu, konuşmasına başlarken, Bingöl'de görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Bingöl'de görev yapan basın mensuplarının görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade eden Arifoğlu, basının ülkenin yönetiminde birinci sırada yer aldığını ve bundan dolayı basının etik ve ilkelerine göre hareket etmesi gerektiğini söyleyerek, “Bir basın mensubunun kimliğini kullanarak, kontrolsüz bir şekilde hareket etmesi doğru değildir. Bir basın mensubunun bir haberi araştırmadan yapması doğru değildir. Bu durum Türkiye'deki basın mensuplarını ilgilendirdiği gibi ilimizde de görev yapan basın mensuplarını da ilgilendiriyor. İlimizde görev yapan basın mensupları mesleğini en iyi bir şekilde yerine getirdiğine inanıyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın