KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ağustos 2026 Salı
°C

Bigiad'dan gazetecilere yemek

Bingöl Girişimci İşadamları Derneği (BİGİAD), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bingöl'de görev yapan gazetecilere bir yemek verdi.

Bigiad`dan gazetecilere yemek
12 OCAK 2011 ÇARŞAMBA 08:46
0
2731
0
AA aa

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla BİGİAD, Bingöl'de görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek, bir yemek verdi. 

Dün saat 17.00'da dernek binasında gerçekleşen yemeğe BİGİAD Başkanı Medeni Arifoğlu, dernek üyeleri ve gazeteciler katıldı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Bingöl'de görev yapan gazetecilere böyle bir yemek vermek için bir araya geldiklerini söyleyen BİGİAD Başkanı Medeni Arifoğlu, konuşmasına başlarken, Bingöl'de görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Bingöl'de görev yapan basın mensuplarının görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade eden Arifoğlu, basının ülkenin yönetiminde birinci sırada yer aldığını ve bundan dolayı basının etik ve ilkelerine göre hareket etmesi gerektiğini söyleyerek, “Bir basın mensubunun kimliğini kullanarak, kontrolsüz bir şekilde hareket etmesi doğru değildir. Bir basın mensubunun bir haberi araştırmadan yapması doğru değildir. Bu durum Türkiye'deki basın mensuplarını ilgilendirdiği gibi ilimizde de görev yapan basın mensuplarını da ilgilendiriyor. İlimizde görev yapan basın mensupları mesleğini en iyi bir şekilde yerine getirdiğine inanıyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.08.2026
23:07
Terörsüz Türkiye Yasası TBMM`den geçti
Terörsüz Türkiye Yasası TBMM'den geçti
Terörsüz Türkiye sürecinin yasal çerçevesini oluşturması planlanan kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda 468 oyla kabul edildi.
10.08.2026
23:04
Bingöl Üniversitesi TEKNOFEST`te Türkiye ikincisi oldu
Bingöl Üniversitesi TEKNOFEST'te Türkiye ikincisi oldu
Bingöl Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, 2026 TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması'nda 2 bin 118 proje arasından sıyrılarak Türkiye ikinciliğini kazandı.
10.08.2026
23:03
Genç`te Murat Nehri kıyısında dönüşüm başladı
Genç'te Murat Nehri kıyısında dönüşüm başladı
Genç Belediyesi tarafından hayata geçirilen Murat Nehri Sahil Düzenlemesi 1. Etap Projesi'nde çalışmalar başladı. Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasındaki alan, park, seyir ve dinlenme alanlarıyla ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri haline getirilecek.
10.08.2026
23:02
Bingöl`de 6 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 6 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu ve silah da ele geçirildi.
10.08.2026
22:42
Pir`e Hanuku`da ilk cem töreni düzenlendi
Pir'e Hanuku'da ilk cem töreni düzenlendi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde bulunan Pir'e Hanuku İnanç Merkezi'nde ilk kez cem töreni gerçekleştirildi. Erzincan, Tunceli ve Yedisu'dan gelen vatandaşların katıldığı tören, yoğun ilgi gördü.
10.08.2026
22:40
Seven;
Seven; 'Türkiye Yüzyılı yürüyüşü sürecek'
AK Parti'nin kuruluşunun 25'inci yıl dönümü dolayısıyla Bingöl'de düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Yılmaz Seven, çeyrek asırlık hizmet yolculuğunu değerlendirerek, 'İlk günkü aşkla ve aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Milletimizle birlikte çıktığımız bu yolda, Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda yürümeyi sürdüreceğiz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın