KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Beşiktaş'tan transfere 56 milyon ytl!

9 futbolcuyla anlaşan siyah beyazlılar, bu transferlere 56 milyon 785 bin YTL ödeyecek.

Beşiktaş`tan transfere 56 milyon ytl!
24 TEMMUZ 2008 PERŞEMBE 11:15
0
1101
0
AA aa
2008-2009 sezonu ilk transfer döneminde şimdiye dek 6'sı dış, 3'ü iç transfer olmak üzere toplam 9 futbolcuyla masaya oturan ve anlaşan Beşiktaş, bu transferlere 5 yıllık süreçte toplam 56 milyon 785 bin YTL ödeyecek.
İç transferde Matias Emilio Delgado'nun sözleşmesini uzatan, Ali Tandoğan ve Gökhan Zan ile de yeniden anlaşan siyah-beyazlılar, dış transferde ise Ayhan Tuna Üzümcü, Ekrem Dağ, Uğur İnceman, Anthony Seric, Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'u renklerine bağladı.
Beşiktaş, Ekrem, Uğur, Zapotocny ve Sivok için ise taksitlerle toplam 11 milyon 200 bin Euro (21 milyon 280 bin YTL) ödeyecek.
Bu arada siyah-beyazlılar, geçen sezonun ilk transfer döneminde de 3 yıl için toplam 48 milyon 409 bin YTL harcamıştı.
-EN PAHALISI DELGADO-
2010-2011 sezonu sonuna dek sözleşmesi uzatılan yeni kaptan Matias Emilio Delgado, yıllık 2 milyon 100 bin Euro ile takımın en çok kazanan futbolcusu oldu.
İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın takımdan uzaklaştırılmasının ardından kaptanlık görevine getirilen Arjantinli Delgado, yıllık 1 milyon 500 bin Euro ücret alan Rüştü ve Cisse'yi geride bıraktı.
-SIVOK VE ZAPOTOCNY'NİN BONSERVİSLERİNE 9.2 MİLYON EURO-
Beşiktaş, İtalya'nın Udinese kulübünden transfer ettiği Çek futbolcular Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'un bonservislerine toplam 9.2 milyon Euro (17 milyon 480 bin YTL) ödeyecek.
Zapotocny için 3 yıl içinde eşit taksitlerle 4.5 milyon Euro, Sivok içinse 30 Haziran 2011 tarihine kadar 4 taksitte toplam 4.7 milyon Euro bonservis bedeli verilecek.
Bu arada, Gaziantepspor'dan alınan Ekrem Dağ ve Manisaspor'dan transfer edilen Uğur İnceman için de kulüplerine 1'er milyon Euro ödenecek.
-DIŞ TRANSFERİN LİDERİ SIVOK-
''Kara Kartallar'', dış transferde bu sezon en yüksek ücreti Çek futbolcu Tomas Sivok'a verdi.
4 artı 1 yıllık sözleşme imzalanan Sivok, ilk 4 yıl, yıllık 800 bin Euro alacak. Opsiyonun kullanılması halinde 5. yılda Çek futbolcuya 1 milyon 200 bin Euro ödenecek.
Sivok'u, yıllık 750 bin Euro karşılığında 3 artı 1 yıllık sözleşme imzalanan Zapatocny ile ilk yıl 200 bin Euro imza parası ve 750 bin YTL garanti para alacak olan ve 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalanan Seric izledi.
Öte yandan, Sivok'a ise bir defaya mahsus olmak üzere sezon içinde ilk 11'de 10 resmi maç oynarsa 50 bin, 20 resmi maç oynarsa ayrıca 50 bin Euro verilecek.
-TÜRK FUTBOLCULAR-
Bu sezon sözleşme imzalanan Türk futbolcular içinde yıllık 850 bin YTL alacak olan Gökhan Zan başı çekerken, Uğur İnceman 400 bin, Ali Tandoğan ile Ekrem Dağ 350'şer bin, Ayhan Tuna Üzümcü ise 300 bin YTL'ye imza attı.
Ayrıca maç başına Gökhan 25 bin, Ali Tandoğan 15 bin 500, Tuna 15 bin, Ekrem 16 bin, Uğur ise 20 bin YTL alacak.
Tuna'ya, 15 resmi maçta ilk 11'de oynaması halinde 100 bin YTL verilecek.
Diğer yandan, Uğur İnceman'ın transferi karşılığında Manisaspor'a genç futbolculardan Adem Büyük ve Mustafa Asan verildi.
-TRANSFERLER VE ALACAKLARI ÜCRETLER-
Beşiktaş'ın bu sezon şimdiye dek gerçekleştirdiği iç ve dış transferleri, sözleşme süreleri ve futbolcuların alacakları ücretler şöyle:
Tomas SIVOK: 4 artı 1 yıllık sözleşme. 4 sezon için 800 bin Euro garanti para. Opsiyonlu yıl olan 2012-2013 sezonu için 1 milyon 200 bin garanti para. Bonservis bedeli 4.7 milyon Euro (2008'de 300 bin Euro, 2009 ve 2010'da 1 milyon 450'şer bin Euro, 2011'de 1 milyon 500 bin Euro). Toplam maliyeti 9 milyon 100 bin Euro (17 milyon 290 bin YTL) (İlk 11'de 10 resmi maç oynarsa 50, 20 resmi maç oynarsa ayrıca 50 bin Euro alacağı toplam maliyete katılmamıştır.)
Tomas ZAPOTOCNY: 3 artı 1 yıllık sözleşme. Yıllık 750 bin Euro garanti para. Bonservisi 4.5 milyon Euro (3 eşit taksitte). Toplam maliyeti 7.5 milyon Euro (14 milyon 250 bin YTL).
Anthony SERİC: 2 artı 1 yıllık sözleşme. 2008-2009 sezonu için 200 bin Euro imza parası ve 750 bin Euro garanti para. 2009-2010 sezonu için 700 bin Euro garanti para, 2010-2011 sezonu için de 600 bin Euro garanti para. Toplam maliyeti 2 milyon 250 bin Euro (4 milyon 275 bin YTL).
Matias Emilio DELGADO: 2010-2011 sezonu sonuna dek. Yıllık 2 milyon 100 bin Euro.
Gökhan ZAN: 1 artı 1 yıllık sözleşme. Yıllık 850 bin YTL ve maç başı 25 bin YTL.
Ali TANDOĞAN: 1 yıllık sözleşme. Yıllık 350 bin YTL, maç başı 15 bin 500 YTL. Toplam maliyeti maç başı paralar hariç 350 bin YTL.
Ayhan Tuna ÜZÜMCÜ: 2 artı 1 yıllık sözleşme: 300 bin YTL, maç başı 15 bin YTL. 15 resmi maçta oynarsa 100 bin YTL. Toplam maliyeti maç başı paralar hariç 900 bin YTL.
Ekrem DAĞ: 3 yıllık sözleşme. Yıllık 350 bin YTL ve maç başı 16 bin YTL. Bonservis bedeli 1 milyon Euro (1 milyon 900 bin YTL). Maç başı paralar hariç toplam maliyeti 2 milyon 950 bin YTL.
Uğur İNCEMAN: 2 artı 1 yıllık sözleşme. Yıllık 400 bin YTL ve maç başı 20 bin YTL. Bonservis bedeli 1 milyon Euro (1 milyon 900 bin YTL). Maç başı paralar hariç toplam maliyeti 3 milyon 100 bin YTL.
(Not: Haberde Euro kuru 1,9000 YTL olarak hesaplanmıştır)

Haberturk

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın