KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Berdibek:'ak parti'den aday adayı değilim

Kalabalık bir grup ile bir araya gelerek basın açıklaması yapan Feyzi Berdibek, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmayacağını açıkladı.

Berdibek:`ak parti`den aday adayı değilim
12 MART 2011 CUMARTESİ 18:44
0
8481
19
AA aa

 

AK Parti'den aday olup olmayacağı merakla beklenen Feyzi Berdibek'ten açıklama geldi. İl Özel İdare kavşağında basın açıklaması yapan Berdibek'e binlerce kişi destek gösterisinde bulundu. Adaylığı konusunda kalabalık bir grup ile basın açıklaması yapan Berdibek'in konuşması sık sık destek sloganları ile kesildi. Berdibek'e destek sloganları atan kalabalık grup “Berdibek nerede biz orada" sloganları attı.
Berdibek basın açıklaması için binlerce kişi ile bir araya gelerek miting gibi bir gösteri yaptı. Gruba hitaben yaptığı konuşmada Berdibek, kişi ayrımı yapmaksızın hizmet etmeye çalıştığını söyledi. Berdibek: "Benim alnım aktır. Her zaman halkın ve haklının yanında bulundum. Amacım vekillik değildir. Her zaman halkın hizmetindeyim" dedi.
“Milletvekili olup olmamak hiç önemli değil”
Berdibek gruba hitaben yaptığı konuşmada:” Önümüzdeki süreçte malum seçim dönemi var. Dolayısı ile seçim dönemi ile ilgili ciddi çalışmalar var. Her adayın kendince çalışması var. Aday olan değerli arkadaşlarımın hepsine şimdiden başarılar diliyorum. Memleket adına yola çıkıp, hizmet edenlere bu halk her zaman sahip çıkmıştır. Ben; ne aşiret reisiyim, ne ağayım, ne beyim ve ne de unvanım var! Milletvekili olup olmamak hiç önemli değil. Halktan biri olarak bin yıl ömrüm olsa bu halkın hizmetkârlığını yapmaktan çekinmem. Biz siyaseti kısa vadede yapmadık. Milletvekili olduğumuz zaman halk ile ilgilenmemezlik etmedik. Bağımsız milletvekili adayı olduğum zaman bana oy verecek ne eşim ne de çocuğum vardı. Bana 10 binin üzerinde oy veren bu halktı. Bağımsız dönemimi hatırlatmak isterim. O dönem Türkiye'ye mal olmuş Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, Mehmet Ağar seçilmiş Feyzi Berdibek'in ise hakkı yenmiştir! Aslında sizin oylarınız o döneme damgasını vurmuştur. Ama oylar geçersiz sayıldığı için seçilme imkânımız olmadı” şeklinde konuştu.
“Başın girerse dara Feyzi babayı ara”
“Bu kararımı 24 saat içerisinde verdim” diyen Berdibek,” Herhalde birkaç gün önce kararımı açıklamış olsaydım burada insan seli olurdu. 24 saat içerisinde aldığım bu karardan sonra sizlerin beni yalnız bırakmayıp benimle beraber olması beni fazlası ile duygulandırdı. Kapımız her zaman açık. Telefonumuz her zaman açık. Ulaşamama gibi bir sorun yok. Bugüne kadar Feyzi Berdibek'e ulaşamadım diyen kimse var mı? 4 yıl zarfında vekil değildim. Ankara'ya gelip bana ulaşamayan olmamıştır. Benim sloganım şu; 'Başın girerse dara Feyzi Baba'yı ara' diyorum. Vekil olup olmamam hiç önemli değil. Bir canım var bu canımı da bu halka feda etmeye hazırım” ifadelerini kullandı.
“Ak Parti'den aday değilim!”
Konuşması alkışlarla ve destek sloganlarıyla sık sık kesilen Berdibek şöyle devam etti,”Kimseye kırgınlığımız yok. Ne başbakan ne de AK Parti camiasına dargınlığım söz konusu değil. Vatandaşın beklentileri ve bir takım istekleri olmuştu. Bu nedenle bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim. Bu nedenle hepinizin huzurunda açıklıyorum; AK Parti'den aday değilim!” diyerek şimdilik aday olmama kararı aldığını açıkladı.
“Milletvekili olmasam da milletvekili kadar iş yaparım”
“Davamız milletvekili olmak değil halkın gönlünü kazanmaktır” diyen Berdibek,” Milletvekili olmasam da milletvekili kadar iş yaparım. Ve bir vekil kadar halkım ile ilgilenir sorunlarını çözümü için uğraşırım. Vatandaşın ne sorunu varsa her zaman için kapımızı çalabilir. Her konuda vatandaşın emrindeyim. Sizlerle beraber olmaktan şeref duyarım. 
“Halkımız ne derse o yönde karar vereceğiz”
Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Berdibek, “Bu dönem içerisinde AK Parti'den aday adayı olmayacağımı açıkladım. Önümüzdeki süreç nasıl şekillenecek bunu zaman gösterecek. Adaylar belirlendikten sonra tekrar halkımız ile bir araya gelip bir değerlendirmemiz olacak. Halkımız ne derse o yönde karar vereceğiz” dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
keke (@Misafir_2585)
14 Mart 2011 Pazartesi 21:37
bu sitede neden olumsuz eleştirilere yer verilmiyor bu adamla ilgili bir bana açıklama yapsın edtitör??ne biçim habercilik anlayışınız var sizin anlamadım
keke (@Misafir_2576)
14 Mart 2011 Pazartesi 16:34
yahu hala fevzi berdibeki savunanlara acıyorum acıyorum..yok görüşecekmişlermiş..madem görüşecektiniz 2007 seçimlerinde rekor oyu alırken nerdeydiniz paralı yorumcular sizi...dediğimi tekrarlıyorum solhan bölgesi;mahmut sönmez genç bölgesi;muhittin ağırbaş, prof.dr.eşref taş,m.hadi topraktan karlıova bölgesi;ercan aslan merkez;turan bozgan, cevdet yılmaz bu aday adayları dışında kimsenin adaylık şansı yok..yok fevzi yok kazım..bunları geçiniz artık..
muhammed mustafa (@Misafir_2561)
14 Mart 2011 Pazartesi 00:16
Zaten aday adayı olsa aday olarak seçilme ihtimali çok düşük çünkü devlet bakanı cevdet yılmaz - prof.dr.eşref taş - turhan buzgan gibi güçlü aday adayları var.Bunların arasında seçilme olasılığı çok düşüktü.Ama kararına saygılıyız.Umarım bu sayın fevzi bey için daha hayırlı olur.
MURAT BULUT (@Misafir_2560)
13 Mart 2011 Pazar 23:50
karar onundur saygı gostermek lazım benim fikrimi sorarsanız AKPARTI DÜSÜNSÜN fezi baba her zaman bizim vekilimiz olmustur.
maksimus (@Misafir_2558)
13 Mart 2011 Pazar 22:01
bu memleketin yetiştirdiği nadir insanlardan biri feyzi berdibek onun vekilliği döneminde yapılanlar bingöl tarihine damgasını vurdu bir üniversite çıkarmak için neler yaptığını kimleri karşısına aldığını herkes bilir hava alanı için neler yaptığını duble yolların yapımındaki emeğini başbakan bir hafta bingölde bir hafta anklarada idi bingölün popüleritesi tüm türkiyeyey duyrulmuştu ama olsun bu halk feyzi berdibeğe destek verdiği sürece onun bu halkı yanlız bırakacağını düşünmüyorum bizde onu bırakmıyacaz
sizin devriniz bitti,uyanın! (@Misafir_2557)
13 Mart 2011 Pazar 22:00
yorumlara bakıyorum da küçük ihaleciler rantçılar tayinciler koltukçular
herbiri heyecan içinde hangimizinki seçilecek diye
anlamıyormusunuz küçük akıllarınız artık almıyor mu gerçeği

artık devir eski devir değil
kimse vekillik mekilliğin türkiyede eski kıymeti gücü saygınlığı kalmadı artık kolay kolay adam kayırılmıyor
uyanın uyanında namusunuzla alnınızın teriyle dürüstlükle
görevini en iyi yapan birer vatansever olun
harun (@Misafir_2555)
13 Mart 2011 Pazar 19:19
bu memleket feyzi berdibek çok arayacak görüşecez
keke (@Misafir_2554)
13 Mart 2011 Pazar 19:16
gencin en büyük adayları sayın muhittin ağırbaş,prof.dır.eşref taş,m.hadi topraktandır diğerleri fasa fiso..
necip (@Misafir_2545)
13 Mart 2011 Pazar 11:43
başın düşerse dara feyzi babayı araa.... sonuna kadar arkandayız feyzi baba sen nerede biz oradayızzzzzzzz....
avcı (@Misafir_2539)
13 Mart 2011 Pazar 09:06
zikteli olduğunu cok belli ediyorsun reis. ama kusura bakma seninki koltuğunu çoktan kaybetmiş
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın