KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
18 °C Güneşli

Berdibek ve Kaylı, kabri başında anıldı

HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları, Kültür camiinde düzenlenen sabah namazı programı sonrası Bingöl'de PKK tarafından 1993 yılında Köklü (Törek) köyündeki medreseye düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Süleyman Berdibek ile Ziya Kaylı'yı kabirleri başında andı.

Berdibek ve Kaylı, kabri başında anıldı
29 KASIM 2022 SALI 15:50
8
2113
3
AA aa

Hayatını kaybedenlerin kabri başında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bingöl il başkanı Refik Alpaya, şehitlerin İslam toplumunda önemli bir yere sahip olduğunu, şehitlerin asla bir kayıp değil birçok kazanımları olduğunu söyleyerek gençlerin tarih boyunca İslam için canlarını ve mallarını feda eden öncülerin hayatlarını okumalarını ve onların hayatlarından dersler çıkarılması gerektiğine vurgu yaptı.

HÜDA PAR Bingöl Gençlik kolları başkanı Yusuf Doğru ise; “Şehitleri Allah bizlere sevdirmiştir, onlara gıpta ediyoruz, Şehit Ziya ve Şehit Ziya bölgemizde gayri İslami yapıların oyunlarını bozmuş, biz gençlere örnek bir mücadeleyi miras bırakmışlardır. Onlar Allah için canlarını feda ettiler, İslam için tüm benliklerinden sıyrılıp Allah'ın rızasını gözettiler ve bunu döktükleri kanlarıyla ispatladılar. Bize düşen bu mirasa sahip çıkmak ve yollarını takip etmektir. Şehitlerimizi unutmayacağız ve unutturmayacağız” İfadelerine yer verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96696)
01 Aralık 2022 Perşembe 11:42
Bunlar hep politik göstergeler.Hiç birinizin duası kabul olmaz eğer kabul olsaydı bu halk bu kadar hırpalanmazdı.Allahın duanıza da ihtiyacı yoktur tarih boyunca din bir siyasal aracı olarak halka dayatmıştır. Sermaye dine hakimdir bu nedenle esirdir yönlendirme para ve güç tekrar ediyorum allah dinini korur hiç bir siyasi yelpazeye ihtiyacı yoktur.Kendi alllah yerine koyanların vay haline kimse allahın vekili değildir ve milettin yakasından düşün ki mazlumlar rahat etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96670)
30 Kasım 2022 Çarşamba 12:58
Islam inancina göre: her kim sehid ise kabir basinda anilmasina ihtiyaci yoktur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96659)
29 Kasım 2022 Salı 18:33
Sayın hüdapar yetkilileri keşke Hizbullah ,el kaide feto işid vb. terör örgütleri tarafından şehit edilen kamu ve sivil vatandaşların mezarlarını da ziyaret etseydiniz.O zaman halk samimiyetinizi anlardı.
Pkk bir terör örgütüdür.Allah kahrı perişan eylesin ama diğer örgütlerinden de onlardan aşağı kalır yanları yok .Halkta neyin ne olduğunu biliyor.terör örgütleri tarafından şehid edilen ne kadar insanımız varsa Rabbim şehadetlerini kabul eylesin Rabbim bizlere bir daha öyle kötü günler göstermesin.Sağ sol kavgasından bizi uzak tutsun rabbim.
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın