Türk Lirası'nda yaşanan sert değer kayıplarının ardından benzin ve motorin fiyatlarına peş peşe kallavi zamlar gelmeye başladı. Dün akşam "Akaryakıt fiyatlarındaki artıştan biz de mağduruz" diyen Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) geçen hafta motorine 1 lira 14 kuruş, benzinde 1 lira 25 kuruş ve otogaz LPG'ye 70 kuruş zam açıklamıştı.
Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 62 kuruş, motorine 54 kuruş zam bekleniyor.
Güncel fiyatlar 12 lirayı aşacak!
Son zamların ardından benzinin litre fiyatı ortalama olarak Ankara'da 11,66 TL'ye, İstanbul'da 11,61 TL'ye, İzmir'de 11,68 TL'ye yükseldi.
Motorinin litre fiyatı ortalama olarak Ankara'da 11,50 TL'ye, İstanbul'da 11,44 TL'ye, İzmir'de 11,52 TL'ye yükseldi.
LPG'nin litresi Ankara'da 8,75 TL'ye, İstanbul'da 8,70 TL'ye ve İzmir'de 8,58 TL'ye yükseldi.
Size zerre acirsam ne olayım.avrupada yaşıyorum hayatimda ak partiye oy vermedim ama and olsunki bundan sonra AKP'ye oy vereceğim..nedenmi ? Çünkü param hergun değerleniyor üç gün çalışıp gelip 1 ay tatil yapıp gideceğim.
bunlar daha iyi gunlerimiz! ilim, irfan sahipleri kucumsenip cehalet topyekun ovulse olacagi bu, ne bekliyordunuz! dini hamaseti surdurmeye devam, hala afganistan olmadik. ucak kanatlarina sarildiginizda, hatirlarsiniz akli, bilimi, din ve vicdan ozgurlugu olan, din ve devlet islerinin kesin bir sekilde ayrildigi laikligi, cumhuriyeti, demokrasiyi.
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
18.05.2026
19:17
Bingöl'de 'SUMUD' Protestosu: 'Gazze ve Özgürlük Filosu Yalnız Değildir'
İşgalci İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan SUMUD Filosuna uluslararası sularda müdahale etmesi ve çok sayıda aktivistin alıkonulmasının ardından Bingöl'de protesto düzenlendi. Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi öncülüğünde Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, İsrail'e lanet okuyarak Gazze'ye destek mesajı verdi.
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın