KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mart 2025 Cumartesi
°C

Belediyeden vergi uyarısı

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, 2015 yılı emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksitlerinin ödenmesi ve vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri hususunda uyarılarda bulundu.

Belediyeden vergi uyarısı
06 MAYIS 2015 ÇARŞAMBA 06:44
0
1273
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, yaptığı yazılı açıklamada, 01 Haziran 2015 Pazartesi günü sona erecek olan 2015 yılı emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Açıklamada, “Emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin, vergilerini belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Birinci taksit ödemelerini geciktirenler ise cezaya girecektir. Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin birinci taksit ödeme süresi 01 Haziran 2015 tarihinde sona ereceğinden dolayı bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız, belediyemiz veznelerine gelerek borçlarını kolaylıkla ödeyebilirler” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, www.bingol.bel.tr internet adresine girerek e-belediye üzerinden (https://online.bingol.bel.tr/ebelediye/pages/querying/sicilArama.xhtml?faces-redirect=true) günün her saatinde kredi kartıyla borç işlemlerini yapabilecekleri belirtildi.

Mükellefler, yıllık emlak vergilerinin tamamını Mayıs ayının sonuna kadar ödeyebilecekleri gibi, ikinci taksit ödemelerini Kasım ayında olmak üzere iki taksit halinde de yatırabilecek.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.02.2025
19:58
Bingöl`de tıp fakültesi kurulması kararı YÖK`e sunuldu
Bingöl'de tıp fakültesi kurulması kararı YÖK'e sunuldu
Bingöl'de Tıp Fakültesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurulması yönünde önemli adımlar atıldığını belirten BİNSİDAP dönem sözcüsü Değişman; 'Yaşanan olumlu gelişmeleri memnuniyetle takip ediyoruz' dedi.
28.02.2025
19:31
Bingöl`de ‘Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu` konferansı
Bingöl'de 'Sivil Havacılık Güvenliği ve Sivil Havacılıkta Kariyer Yolculuğu' konferansı
Yabancı dilin önemine dikkat çekilen konferansta, kariyer planlamasında önemli tavsiyeler paylaşıldı: 'Okumadan, çalışmadan, azim ve kararlılık göstermeden, sadece dua ederek başarıya ulaşamazsınız.' Konferansta, özel güvenlik personel alımlarında yakın gelecekte yaşanacak değişimin de sinyalleri aktarıldı.
28.02.2025
17:14
Bingöl taraftarının tribün yasağı kaldırıldı
Bingöl taraftarının tribün yasağı kaldırıldı
Pazar günü Şırnak Petrolspor ile deplasmanda karşılaşacak olan 12 Bingölspor'un taraftarına getirilen tribün yasağı, Bingöl Valiliği, milletvekilleri, kamu kurumları ve iki kulüp yönetiminin girişimiyle kaldırıldı.
28.02.2025
16:52
Havale ve EFT`de sistem değişiyor!
Havale ve EFT'de sistem değişiyor!
BDDK, dijital dolandırıcılığı önlemek için havale ve EFT işlemlerinde 'çift aşamalı doğrulama' sistemini devreye alıyor. 1 Mart itibarıyla bazı bankalarda başlayacak olan uygulama, SMS onayıyla ek güvenlik sağlayacak ve tüm bankalar için zorunlu hale gelecek.
28.02.2025
15:49
Bingöl`de pazarda hırsızlık yapan 5 şüpheli yakalandı
Bingöl'de pazarda hırsızlık yapan 5 şüpheli yakalandı
Bingöl'de semt pazarında yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili 5 şüpheliyi yakalayan polis ekipleri, ele geçirilen ziynet eşyaları ve parayı sahibine teslim etti.
28.02.2025
15:44
Karlıovalı Şair Eroğlu`nun ilk şiir kitabı okuyucuyla buluştu
Karlıovalı Şair Eroğlu'nun ilk şiir kitabı okuyucuyla buluştu
Karlıova ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki genç Şair Osman Eroğlu, bugüne kadar kaleme aldığı şiirlerini 'Çınaraltı Yağmurları' adıyla kitaplaştırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın