KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2024 Pazar
°C

Belediye ücretsiz dağıttı

Bingöl Belediyesi tarafından plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları desteklemek amacıyla ücretsiz bez torba dağıtıldı.

Belediye ücretsiz dağıttı
28 OCAK 2019 PAZARTESİ 18:34
8
2477
5
AA aa

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nce yapılan açıklamada, ‘Bez torba kullan doğayı koru' sloganıyla hazırlanan bez torbaların, semt pazarları ve marketlerde vatandaşlara dağıtıldığı belirtildi.

Vatandaşların market alışverişlerinde kullanmak için dağıtılan bez torbalara yoğun ilgi gösterdiği belirtilen açıklamada, “Sıfır Atık Projesi kapsamında plastik poşet kullanımını azaltmaya yönelik sürdürülen uygulamaları destekliyoruz. İnsanlarımızı plastik poşetlerden uzaklaştırarak bez torbalarla buluşturuyoruz. Yüz yıllarca doğada kalan poşetlerle mücadele edeceğiz. Bu çerçevede hazırladığımız bez torbalarının dağıtımını sürdüreceğiz” denildi.

Bingöl'de çevre dostu projelerin yürütüldüğü vurgulanan açıklamanın devamında," Belediyemizce geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanılan ‘Çöpten Enerji Üretimi Projesi' kapsamında düzenli katı atık depolama sahamızda tesis kuruldu. Projemizin ilk aşaması tamamlandı ve lisans için müracaat yapıldı. İlk etapta saatte 450 kilovatsaat elektrik üretilecek. Fermantasyon tesisinin de tamamlanmasıyla daha fazla elektrik enerji elde edilecek. Yine güneş enerjisi projemizin sözleşmesini imzaladık. Mülkiyeti belediyemize ait 103 dönümlük proje uygulanacak. İlk etapta arazinin 20 dönümünde güneş enerjisi santralleri kurulacak ve saatte 1megawatt enerji üretilecek. Bunların yanı sıra Tıbbi atık sterilizasyon tesisi projemizi hayata geçirdik. Merkez ve ilçelerdeki sağlık kuruluşlarından toplanan tıbbi atıkların düzenli bir şekilde işlemden geçiriliyor. Çevre dostu belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37924)
29 Ocak 2019 Salı 11:20
Recep tayip Erdoğan partili cumhurbaşkanlığı diğer adı başkanlık seçiminde kek vereceğim vaadi ile R aldı. Bingöl de ak parti belediye başkanlığı seçimleri öncesi pazar torbası dağıtıyor. Bakalım Bingöl halk kek vaadi gibi buna da olumlu cevap verecek mi.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37917)
29 Ocak 2019 Salı 11:07
Son vuruşlar bunlar )))) bezlerden örtülü ödenek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37894)
29 Ocak 2019 Salı 08:44
Güzel bir uygulama ama böyle sokakta değilde direk kapılara bıraksalar çok daha güzel olacaktır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37858)
28 Ocak 2019 Pazartesi 23:18
Seçim kampanyası aldım poşeti ama yine oy yok asla boş yani :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37850)
28 Ocak 2019 Pazartesi 22:55
Amcanin elimde 10dan fazla torba var. Nasil dağıtılıyor anlamadi
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın