KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Belediye şampiyon oldu!

Bahar etkinlikleri kapsamında Ramazan ayında düzenlenen Voleybol turnuvasının şampiyonu Belediye oldu. Kupa töreninde konuşan Başkan Yıldız, voleybol altyapısının oluşturulması noktasında destek olacaklarını belirtti.

Belediye şampiyon oldu!
26 MAYIS 2019 PAZAR 17:16
0
3297
2
AA aa

Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Voleybol Turnuvası sona erdi.

Bahar etkinlikleri kapsamında iki kurum nezdinde ve 8 takımın katılımı ile gerçekleşen Ramazan Voleybol Turnuvası sona ererken turnuvanın şampiyonu Solhan Belediyesi adına turnuvaya katılan Belediye takımı şampiyon oldu.

Final karşılaşmasında İHL A takımı ile karşılaşan Belediye takımı karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu olurken, İHL A takımı turnuvanın ikincisi oldu. 4 takımın kupa kaldırdığı kupa töreninde Farabi MTAL'e 3'üncü olurken AT-SE Yapı ise Fair Play ödülünün sahibi oldu.

Kupa töreninde konuşan Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, "Öncelikle bu güzel organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Gece yarısı 01.30'a kadar süren maçlarda büyük bir öz veri ile görev yapan, tamamen gönüllü olarak hizmet veren Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü personellerinin çalışmaları her türlü takdire değer.  Bahar etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs'ta ödüllerin verilmesi üzere başlattığımız diğer branşların ödülleri 19 Mayıs programında verildi. Ramazan Voleybol Turnuvasının halen devam etmesinden dolayı diğer branşlardan ayrı kupa töreni düzenlendi. 8 farklı spor etkinliğinden biri olan Ramazan Voleybol Turnuvasında birbirinden güzel ve çekişmeli maçlar oynandı. Bahar etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ramazan Voleybol Turnuvasının şampiyonu final maçında İHL'yi 3-2 yenen Belediye oldu. İHL'nin 2'inci olduğu turnuvada, Farabi MTAL 3'üncü ve fair play ödülünün sahibi de AT-SE Yapı oldu. Emeği geçen hakem, oyuncu, yönetici, gece yarılarına kadar takımlarını destekleyen taraftarlara ve turnuva süresince mesai mefhumu gözetmeyen gençlik spor personeline teşekkür ediyoruz " açıklamalarında bulundu.

YILDIZ, ALTYAPININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Kupa töreninde böyle bir etkinliği başlattıkları için Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederek konuşmalarına başlayan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, sporcuların alt yapı talebi üzerine destek vereceklerini belirtti.

Yıldız, "Büyük bir maliyet ile Solhan'a sporcu transfer etmek yerine kendi çocuklarımıza sahip çıkarak inşallah geleceğimizi öyle teminat altına almak daha uygun, daha verimli olacağını düşünüyorum. İnşallah bu sene şartları biraz daha zorlayarak eğer Aralık ayında bütçemizi oluşturup 1'inci lig deki voleybol takımımızı Belediye bünyesine alabilirsek muhakkak ki alt yapımızı oluşturacağız. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Sizleri gerçekten tebrik ediyorum. Her birinizin emeğine yüreğine sağlık iyi maçlar çıkarttınız. Şahsım adına oyunlardan, turnuvadan zevk aldım. Bir sıkıntı, problem yaşanmadan Ramazan ayı ruhuna uygun müsabakalar oldu. Tabiri caizse Solhan artık voleybol ile iç içe girmiş. Voleybol artık sosyal bir etkinlikten ziyade neredeyse Solhan'da kültürel bir faaliyet haline gelmiştir. İnşallah bizler de kurum olarak, belediye olarak bundan sonraki süreçlerde sizlerin yanında durabilme adına bu mücadelemizi ortaya koyarak desteklerimizi sunacağız. Malumunuz Solhan Belediyesi küçük bir belediye, küçük bir ilçedir. Kıt imkânlarla ayakta durmaya çalışan, bir gayret içerisinde olan fakat 1'inci ligdeki takımımız ciddi anlamda bir külfettir. Belki birçoğunuz bilmiyordur ama her yıl nerdeyse 1,5 milyonun üzerinde bir bütçe söz konusu ama biz yine de bunları ayakta tutmaya gayret ediyoruz. Bizim bir şekilde kaynak yaratmamız lazım, bu takımı ayakta tutabilmek için muhakkak ki birilerinin bize destek olması gerekiyor. Sadece bizimle ayakta durma şansı yok.  Bizim belediyenin zaten yıllık bu kadar bütçesi yok bu mümkün değil fakat inşallah bizler de bundan sonra önümüze daha net bakarak en azından yerelden kendi alt yapımızı oluşturarak her yıl en azından 1-2 gencimizi bu takıma kazandırabilirsek hem maliyet noktasında ciddi bir azalma olacak, az bir maliyet söz konusu olacak hem de inşallah önümüze daha çok net bakabileceğiz. Biz sizlerin gayretinizi görüyoruz, bizler de inşallah bize düşeni tüm gayretimizle yerine getireceğiz." şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44687)
27 Mayıs 2019 Pazartesi 19:23
tebrikler....::.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44665)
27 Mayıs 2019 Pazartesi 07:47
Tebrik ediyorum kardeşlerimizi başarılarının devamını diliyorum.
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın