KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2024 Cuma
°C

Belediye basın bülteni yayında

Bingöl Belediyesi'nin demokratik, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye çalışmalarını halkla paylaşmak amacıyla ‘Bingöl Belediyesi Basın Bülteni' adlı gazetesi ile yayın hayatına başladı.

Belediye basın bülteni yayında
04 HAZİRAN 2011 CUMARTESİ 09:08
0
2627
2
AA aa

 

Bingöl Belediyesi, vatandaşları gelişmelerden haberdar etmek, belediyedeki gelişmeleri tüm yönleriyle ortaya koyabilmek amacıyla hazırladığı Bingöl Belediyesi Basın Bülteni'nin 1. sayısı çıktı.
 
Bingöl Belediyesi, belediye seçimlerinden bugüne 2.yılını geride bırakmasının ardından sürdürülen önemli çalışmaları Belediye Basın Bülteni'nde yer verdi. Bingöl Belediyesi Basın Bülteni'nin 30 bin adet basıldığı, 2 bin adetinin Türkiye geneline dağıtılacağı ve geriye kalan sayıyı da Bingöl merkez ve ilçelerinde dağıtılacağı belirtilirken, Basın Bülteni'nin Bingöl'ün tanıtımına büyük bir katkı yapacağı vurgulanıyor. Bingöl Belediyesi Basın Bülteni'nin imtiyaz sahipliğini Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay yaparken, gazetenin Genel Yayın Yönetmenliğini ise Belediye Basın Müdürü Mehmet Ali Yıldırım yapıyor.
 
12 sayfadan oluşan Bingöl Belediyesi Basın Bülteni'nde yürütülen hizmet çalışmalarına yer verilirken, Haziran 2011 sayısıyla yayın hayatına başlayan Bingöl Belediyesi Basın Bülteni belediye açısından bir ilk olma özelliği taşıyor.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
asef (@Misafir_4780)
06 Haziran 2011 Pazartesi 08:51
belediyemizin bir yeni hizmeti daha................ peki öncekiler nerede........
asef (@Misafir_4775)
05 Haziran 2011 Pazar 12:53
her sayısı boş baskı olur herhalde. bingöl 30 yıl onceki bingöl degilki her gün degişiyor. rekalm kokan hareketler bunlar sen icrati yap altyapı yap bültene gerek kalmaz biz öğreniriz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın