KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2024 Salı
4 °C Yağmur

'Beklediğimiz maddi desteği alamadık!'

Efeler Ligi'nde mücadele eden Bingöl Solhan Spor'da Başkan Ziya Sözen: 'Takım sahipsizlikten ve ekonomik sıkıntılardan dolayı ligden düşerse verilen emeklere yazık olur. Kaybeden sadece takım olmaz, bütün Bingöl olarak kaybetmiş olacağız. Şimdiye kadar takıma beklediğimiz maddi desteği alamadık.'

`Beklediğimiz maddi desteği alamadık!`
17 KASIM 2020 SALI 17:29
27
4486
11
AA aa

Bingöl Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen açıklamalarda bulunarak takıma maddi destek istedi.

 Çok zor ve ekonomik olarak eşit olmayan şartlarda diğer takımlarla mücadele ettiklerini aktaran Kulüp Başkanı Sözen, "Ekonomik olarak çok zor günler geçiriyoruz. Efeler Ligi'nde açık ara en çok taraftarı olan kulüp olmamıza rağmen Covid-19 salgınından dolayı maçlara seyirci alamıyoruz. Maçlara seyirci alamadığımız için çok büyük seyirci desteğinden ve ekonomik destekten mahrum kalıyoruz. Covid-19 salgınından dolayı ekonominin kötü gidişatı herkesi olumsuz etkilediği gibi biz spor kulüplerini derinden etkilemektedir. Kapısını çaldığımız iş insanları, Covid-19'dan dolayı zor durumda olduklarını ve maddi yardım yapamayacaklarını ifade ediyorlar. Maddi durumu iyi olanlar da bu bahanenin arkasına sığınıyorlar. Takımımız, Bingöl'ün tanıtımı açısından son derece önemlidir. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana hiç bir spor dalında Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük takımlar ilimize gelmemiş ve Bingöl takımları ile mücadele etmemişlerdir. Çok zor şartlarda kurulan, verilen çok büyük emekler sayesinde 7 yıl sonunda Efeler Ligi'ne çıkmayı başaran bu takıma sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi Bingöl'e getiren Bingöl Solhan Spor'a sahip çıkmak, ilini seven, Bingöllülük duygusu taşıyan her Bingöllünün boynunun borcudur. Takımımıza sözde değil özde sahip çıkmak lazım" diye konuştu.

"TAKIMIMIZ GÜN GEÇTİKÇE İYİYE GİDİYOR"

Açıklamasını sürdüren Sözen, "İlk defa Efeler Ligi'ne çıkıp Fenerbahçe ile baş başa çekişme içinde ezilmeden oynamak, Galatasaray'ı da yenmek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne diz çöktürmek kolay şeyler değildir. Ama takımımız bunu gururla yaptı ve bundan sonrada inşallah yapacak. Galatasaray'ı yenmek sadece bir sportif başarı değil, Bingöl'ün tanıtımına yapılan çok büyük katkıdır. Biz bu takıma sahip çıkarsak, oyuncularımızın ve teknik ekibimizin şartlarını iyileştirirsek, maaşlarını zamanında ödersek bu takımın başaramayacağı hiç bir şey yoktur. Takımımız gün geçtikçe iyiye gidiyor. Her konuda hocamıza, teknik kadromuza ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Hepsi karakteri düzgün, takımımız için sonuna kadar mücadele eden profesyonel kişilerdir. Yönetim kurulu olarak 24 saatimizi takımımıza ayırıyoruz. Takımın her türlü sorunuyla yakından ilgileniyoruz. Takımla ilgilenmek, takımı yönetmek, gerçekten çok zor, zahmetli ve stresli bir iştir. Şimdiye kadar emek veren önceki başkanlarımıza ve yönetimlerine gerçekten teşekkür ediyoruz. Gerçekten zoru ve imkansızı başararak takımı Efeler Ligi'ne çıkararak adeta bir hayali gerçekleştirmişler. Bu emeklerin boşa gitmemesi için, takımın ligden düşmemesi ve ligde kalıcı olması için maddi durumu iyi olan her Bingöllü hemşehrimizin karınca kararınca takımımıza sahip çıkması lazım" ifadelerini kullandı.

"SAHİPSİZLİKTEN DÜŞERSE VERİLEN EMEKLERE YAZIK OLUR"

Takıma sahip çıkılması durumunda Avrupa kupalarına katılacak potansiyele sahip olduklarına değinen Başka Sözen, "Takım sahipsizlikten ve ekonomik sıkıntılardan dolayı ligden düşerse verilen emeklere yazık olur. Kaybeden sadece takım olmaz, bütün Bingöl olarak kaybetmiş olacağız. Şimdiye kadar takıma beklediğimiz maddi desteği alamadık. Karınca kararınca takımımıza şimdiye kadar destek veren herkese teşekkür ederiz. İmkanları olmasına rağmen verdiği sözleri yerine getirmeyenlerde var. Verdiği sözleri yerine getiremeyen büyüklerimizi de duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu takım Solhan ilçemizden çıkmış olsa da bu takım artık dünyanın her yerinde yaşayan bütün Bingöllülerin takımıdır. Bu kadar Bingöllü bir takıma sahip çıkmaktan aciz ve çaresiz kalmamalıdır. Şartlar ne olursa olsun taraftarımızın gönlünde taht kuran Bingöl Solhan Sporumuzu inşallah ligde kalıcı hale getireceğiz ve inşallah imkanlarımız düzelirse ligi üst sıralarda bitirme gayretinde olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64679)
23 Kasım 2020 Pazartesi 10:25
Maddiyattan önce gönül gelir. Gönlünü ortaya koymadığın belli ve dışardan da gözüküyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64602)
19 Kasım 2020 Perşembe 10:31
siyasi kişiliklerin bu tür işlerin içinde olmasını doğru bulmuyorum çünkü ilerde bu tür faaliyetleri kendi şahsi çıkarları için kullanacaklarını düşünüyorum. başarılı olursa benim sayemde diyecek, başarısız olursa destek vermeyen rakiplerine suçu atacak. Bu çok ucuz bir siyasetçilik olmaz mı? Bu sözüm sadece Sayın Sözen için değil tüm siyasileri bağlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64601)
19 Kasım 2020 Perşembe 10:10
Bir önceki yonetim(ler) tırnakları ile kazıya kazıya Solhanda Voleybol kültürü oluşmasını sağladı. Hazıra konmasına rağmen ve takım hiç de fena bir durumda olmamasına rağmen niyetini çok açık bir şekilde ifşa etmiş. Para, makam peşinde olanlar Bingoldeki sporun gelişmesinin önündeki en büyük engeldir. Her işi ehline bırakmak gerekir. Ziya Sözen Dernek yöneticisi iken Bir spor kulübünün başına nasıl geçirilir memlekette adam mı kalmadı ?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64583)
18 Kasım 2020 Çarşamba 13:11
Sporcu bi kimliğiniz olmadığı için amacınız kendinize siyasi bi alt yapı hazırlamak bunun içindir ki batmaya mahkum bi takım örnekleri var geçmişten.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64579)
18 Kasım 2020 Çarşamba 11:44
beklediğin gibi olmadı tabi:)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64577)
18 Kasım 2020 Çarşamba 10:43
Başarılar dilerim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64556)
17 Kasım 2020 Salı 20:44
İŞİNİZ GÜCÜNÜZ MADDİYAT .. AH ŞU PARANIN GÖZÜ KÖROLSUN ..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64555)
17 Kasım 2020 Salı 18:42
Sponsorluk anlaşmaları yapmaya çalışalım, iş adamlarımız, firmalar, esnaflar ve daha niceleri reklam vererek kulübe destek olmalı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64554)
17 Kasım 2020 Salı 18:40
Sayın Sözen gibi siyasi emelleri olan biri kulübün başına geçtikten sonra kulübe karşı bütün aidiyetimi kaybettim.
Forma desteği dahi vermedim.
Vereceğim bir desteğin birinin kendin tanıtma ve ilerde siyasi hedefleri için kullanma ihtimali beni rahatsız ediyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64593)
18 Kasım 2020 Çarşamba 17:14
@Misafir Kullanıcı Aday lık muracatini bile yapmış demedi demeyin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64592)
18 Kasım 2020 Çarşamba 16:08
@Misafir Kullanıcı Hayatınızı ihtimaller üzerine kurarak yaşayan biri iseniz evden dahi çıkmayın bence
19.03.2024
01:18
Vali Usta şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya geldi
Vali Usta şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya geldi
Bingöl'de şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya gelen Vali Ahmet Hamdi Usta, 'Bu toprakları vatan yapmak için sizler en değerli varlıklarınızı; çocuklarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi, yakınlarınızı, kısacası en sevdiklerinizi bu millet için feda ettiniz. Sizler için ne yaparsak yapalım hakkınızı hiçbir şekilde ödeyemeyiz' dedi.
19.03.2024
01:17
'Şehit aileleri başımızın tacı, gazilerimiz onurumuzdur'
Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar programında konuşan Genç Kaymakamı Güzel; 'Şehitlerimizin emaneti olan sizlere ve gazilerimize sahip çıkabilmek bizim için en kutsal görevdir. Her zaman yanınızda olacağız' dedi.
19.03.2024
01:15
Bingöl`de 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Yıldönümü
Bingöl'de 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Yıldönümü
Bingöl'de 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıldönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.
19.03.2024
01:15
'Çanakkale insanlığın savaşı yendiği yerdir!'
Kebude; '1915 Çanakkale Zaferi Türkiye Cumhuriyeti'nin önsözüdür ve Çanakkale insanlığın savaşı yendiği yerdir!'
19.03.2024
01:13
AFDK Yozgat Bozokspor`a ceza yağdırdı!
AFDK Yozgat Bozokspor'a ceza yağdırdı!
Bingöl'de oynanan ve bir dizi gerilimlere sahne olan Yeni Genç Muratspor - Yozgat Bozokspor maçında sportmenliğe aykırı hareket eden 3 Bozoksporlu futbolcu ve kulüp antrenörüne ceza verildi. Kulübe de ayrıca para cezası kararı çıktı!
19.03.2024
01:12
12 yıllık aranın ardından dönüşü muhteşem oldu!
12 yıllık aranın ardından dönüşü muhteşem oldu!
Bir dönemin güldüren ve düşündüren adamı Yusuf Buyankara, 12 yıl aradan sonra sahneye döndü ve gösterisinde izleyenleri kahkahalara boğdu!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın