KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Bayındır; çalışanlarımızın yanındayız

Demokratik Ofis Sen Bingöl Teşkilatı Başkanı Zeki Bayındır yaptığı yazılı açıklamada; &';Memurlarımızın yanında olmak ve onların sorunlarına çözüm bulmak için, her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Bayındır; çalışanlarımızın yanındayız
29 MART 2011 SALI 08:50
0
2301
0
AA aa

Demokratik Ofis Sen Bingöl Teşkilatı Başkanı Zeki Bayındır, gündeme dair ve memurların sorunları ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Bayındır, memur haklarının her zaman teminatı olacaklarını belirtip, her üyemizin bir sorunu aynı zamanda bizim de sorunumuzdur dedi.


Dil, din, ırk ayırımı yapmadan bütün memurlara kapılarının açık olduğunu ifade eden Bayındır; “Biz bütün çalışanlara aynı gözle bakıyoruz, bunlar arasında herhangi bir ayırım gütmüyoruz. Ve hepsine de aynı gözle bakıyoruz. Bizim için bir çalışanın hangi dinden, hangi ırktan, hangi dilden olduğu önemli değildir. Bizim için önemli olan memurların hakları ve çalışma koşullarıdır. Biz bunlar için her zaman çalışmaya hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Herhangi bir memurumuzun bir sorunu olduğunda, biz bunun çözümü için her zaman elimizden geleni yaparız” şeklinde dile getirdi.


Bayındır yaptığı yazılı açıklamasında üyeleri için düşündükleri projelerden de bahsederek; “Konfederasyonumuz üye olan memurlarımız için konut yapımı projemiz var. Bunun için İnalı Mahallesi'nde araştırma ve incelemelerde bulunduk. Burada 130-150 metrekare arasında değişen bir yapı projemiz olacak. Konut yapımı için üyelerimizden belli bir miktar peşinat alınacaktır. Geri kalan kısım ise taksit öder gibi taksit halinde ödenecektir” dedi.


Kamu kurum ve kuruluşlarındaki iş yoğunluğuna da değinen Demokratik Ofis Sen Bingöl Teşkilatı Başkanı Zeki Bayındır; “Bugün bütün kurumlarımızda iş yoğunluğu var. Ve bu iş yoğunluğu karşısında da personel yetersizliği söz konusu. Bugün Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan tutun da diğer kurumlara kadar, hepsinde bu personel eksikliği söz konusu. Biz bu sorunun da çözülmesini istiyoruz. Bakanlıklar tarafından bütün kurumlara yeterli ve gerekli olan personel atamasının yapılması gerekir” şeklinde konuştu.


Yaptığı yazılı basın açıklaması ile Bingöl'deki teşkilat yapılanmalarına da değinen Bayındır; “Biz teşkilat yapılanmamıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Üye sayımız da her geçen gün hızlı bir şekilde artmaktadır. Biz en kısa zamanda teşkilat yapılanmamızı bitireceğiz ve yönetimimiz ile daha hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütürüz Bizim amacımız ve gayemiz sadece memurların çalışma koşullarının daha da iyileştirilmesidir. Bizim mücadelemiz bunun içindir. Biz bu haklı mücadelemize de her zaman devam edeceğiz. Bizim teşkilatımıza gelen hiçbir memur geri çevrilmeyecektir. Bizler her zaman üyelerimizin yanında olduğumuzu ve olacağımızı beyan etmek istiyoruz” dedi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın