KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Bayındır; çalışanlarımızın yanındayız

Demokratik Ofis Sen Bingöl Teşkilatı Başkanı Zeki Bayındır yaptığı yazılı açıklamada; &';Memurlarımızın yanında olmak ve onların sorunlarına çözüm bulmak için, her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Bayındır; çalışanlarımızın yanındayız
29 MART 2011 SALI 08:50
0
2889
0
AA aa

Demokratik Ofis Sen Bingöl Teşkilatı Başkanı Zeki Bayındır, gündeme dair ve memurların sorunları ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Bayındır, memur haklarının her zaman teminatı olacaklarını belirtip, her üyemizin bir sorunu aynı zamanda bizim de sorunumuzdur dedi.


Dil, din, ırk ayırımı yapmadan bütün memurlara kapılarının açık olduğunu ifade eden Bayındır; “Biz bütün çalışanlara aynı gözle bakıyoruz, bunlar arasında herhangi bir ayırım gütmüyoruz. Ve hepsine de aynı gözle bakıyoruz. Bizim için bir çalışanın hangi dinden, hangi ırktan, hangi dilden olduğu önemli değildir. Bizim için önemli olan memurların hakları ve çalışma koşullarıdır. Biz bunlar için her zaman çalışmaya hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Herhangi bir memurumuzun bir sorunu olduğunda, biz bunun çözümü için her zaman elimizden geleni yaparız” şeklinde dile getirdi.


Bayındır yaptığı yazılı açıklamasında üyeleri için düşündükleri projelerden de bahsederek; “Konfederasyonumuz üye olan memurlarımız için konut yapımı projemiz var. Bunun için İnalı Mahallesi'nde araştırma ve incelemelerde bulunduk. Burada 130-150 metrekare arasında değişen bir yapı projemiz olacak. Konut yapımı için üyelerimizden belli bir miktar peşinat alınacaktır. Geri kalan kısım ise taksit öder gibi taksit halinde ödenecektir” dedi.


Kamu kurum ve kuruluşlarındaki iş yoğunluğuna da değinen Demokratik Ofis Sen Bingöl Teşkilatı Başkanı Zeki Bayındır; “Bugün bütün kurumlarımızda iş yoğunluğu var. Ve bu iş yoğunluğu karşısında da personel yetersizliği söz konusu. Bugün Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan tutun da diğer kurumlara kadar, hepsinde bu personel eksikliği söz konusu. Biz bu sorunun da çözülmesini istiyoruz. Bakanlıklar tarafından bütün kurumlara yeterli ve gerekli olan personel atamasının yapılması gerekir” şeklinde konuştu.


Yaptığı yazılı basın açıklaması ile Bingöl'deki teşkilat yapılanmalarına da değinen Bayındır; “Biz teşkilat yapılanmamıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Üye sayımız da her geçen gün hızlı bir şekilde artmaktadır. Biz en kısa zamanda teşkilat yapılanmamızı bitireceğiz ve yönetimimiz ile daha hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütürüz Bizim amacımız ve gayemiz sadece memurların çalışma koşullarının daha da iyileştirilmesidir. Bizim mücadelemiz bunun içindir. Biz bu haklı mücadelemize de her zaman devam edeceğiz. Bizim teşkilatımıza gelen hiçbir memur geri çevrilmeyecektir. Bizler her zaman üyelerimizin yanında olduğumuzu ve olacağımızı beyan etmek istiyoruz” dedi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın