KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Başkentte puanlar bölüşüldü

Ankara deplasmanında Yeni Altındağ Belediyespor'un konuğu olan 12Bingölspor, Bingöllülerin ilgi gösterip tezahüratlarıyla destek verdiği mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

Başkentte puanlar bölüşüldü
17 ARALIK 2017 PAZAR 17:45
0
3367
1
AA aa

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz 12 Bingölspor, ligin 17'inci haftasında Ankara deplasmanında Başkent temsilcisi Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaştı.

Pazar günü saat 13.30'da Cebeci İnönü Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı, orta hakem Volkan Şeker yönetti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve çok sayıda Bingöllünün destek için yerini aldığı stadyumda tezahüratlar eşliğinde sahaya çıkan 12Bingölspor, Başkent temsilcisi karşısında maça hızlı başladı.

Galibiyet için kurduğu baskılardan sonuç alamayan 12Bingölspor, rakip ataklarını da önleyerek gole izin vermedi. İlkyarı, 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci yarıya daha etkili ve kontrollü başlayan temsilcimiz 12Bingölspor, ikinci 45 dakikada da aradığı golü bulamadı ve maç, 0-0 berabere tamamlanarak her iki takım da birer puana razı oldu.

LİGİN İLK YARISINI 12'İNCİ SIRADA KAPATTIK

Aldığı bir puanla grubunda 11. sıradaki yerini koruyan 12 Bingölspor'un 22 puanı bulunuyor. Bu sonuçla ligin ilkyarısını 11'inci sırada kapatan yeşil beyazlı ekip, ikinci yarının ilk karşılaşmasını (18. Hafta) ise ligin son sırasındaki İstanbul ekibi Çatalca Spor ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele, 21 Ocak 2018 günü İstanbul Ziya Altınoğlu Stadyumu'nda oynanacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20781)
18 Aralık 2017 Pazartesi 09:27
kırmo da orda ilerde yine gergin ve sinirli oturuyor
28.08.2026
03:03
Genç`te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Genç'te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 600 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden ikisinin çocuk yaşta olduğu öğrenildi.
28.08.2026
03:00
Bingöl STK`ları tek çatı için harekete geçti
Bingöl STK'ları tek çatı için harekete geçti
İstanbul'da faaliyet gösteren yaklaşık 15 Bingöl STK'sının temsilcileri Genç'te bir araya geldi. Eylül sonunda yapılması planlanan geniş katılımlı toplantıda, federasyonların tek çatı altında birleştirilmesi masaya yatırılacak. Uzlaşı sağlanamaması halinde ise ortak hareketi sağlayacak alternatif bir yapılanma modeli değerlendirilecek.
28.08.2026
02:59
Bingöl`ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Bingöl'ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeni Asfalt Plenti'nin açılışında yaptığı açıklamada, saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip tesisle Bingöl'ün yol hizmetlerinde önemli bir kapasite artışı sağlanacağını söyledi. Yılmaz, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' vizyonunun da yatırım ikliminin önündeki engelleri kaldıracağını belirtti.
28.08.2026
02:58
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bingöl'e 222 yeni derslik kazandıracağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl genelinde eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, devam eden 18 yatırımın 16'sının okul olduğunu açıkladı. Yılmaz, tamamlanacak okullarla kente 222 yeni derslik kazandırılacağını söyledi.
28.08.2026
02:51
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Yeni düzenlemeyle vergi ve SGK prim borcu bulunan esnaf da belirli şartlarla Hazine destekli kredi kullanabilecek. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, düzenlemeyi 'esnafımızın finansmana erişiminin önündeki önemli bir engelin kaldırılması' olarak değerlendirdi.
28.08.2026
02:49
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis`ten seçilebilir
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis'ten seçilebilir
AK Parti içinde hazırlanan bir raporda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tamamen değiştirilmeden yeniden düzenlenmesine yönelik dikkat çeken öneriler gündeme geldi. Taslakta bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, bazı yürütme yetkilerinin Bakanlar Kurulu'na aktarılması ve bakan yardımcılığı makamının yerine müsteşarlık sisteminin getirilmesi öneriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın