KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2026 Cuma
°C

Başkan Yıldız, 'yardım' çağrısına kayıtsız kalmadı

Solhan ilçesi Boğlan Mahallesi Muhtarı Fırat Arı, 10 yaşlarında bir çocuğun kendisini aradığını ve babası için ortopedik yatak istediğini söyledi. Bu durumu sosyal medyadan paylaşan Arı'nın çağrısına Başkan Abdülhakim Yıldız ses verdi.

Başkan Yıldız, `yardım` çağrısına kayıtsız kalmadı
30 KASIM 2020 PAZARTESİ 16:32
3
5745
1
AA aa

Solhan ilçesi Boğlan Mahallesi Muhtarı Fırat Arı, önceki kendisini 10 yaşlarında bir çocuğun aradığını ve babası için bir talebi olduğunu belirtti.

Çocukla yaptığı telefon konuşmasının sosyal medya üzerinden paylaşan ve hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunan Muhtar Arı, şu paylaşımda bulundu:

“Bugün 9-10 yaşlarında bir çocuk beni aradı arada konuşarak hem heyecan hem de ağlayarak babam çok hasta muhtar amca ne olursunuz ona bir ortopedik yatak ve ranza alın uyuyamıyor ağrılarından dolayı çok hasta babam dedi ve o esnada dondum kaldım elimde imkanım olmadığı için cevap veremedim Bir iş adamımızdan o yavrumuzun 35 yaşındaki babasına bir ranza birde yatak alınırlarsa çok mutlu olurum Allah rızası için bu paylaşımı paylaşalım belki çocuğun isteğini yerine getiren bir kardeşimiz olur.”

Başkan Yıldız, masrafları karşılayacak

Muhtar Arı'nın paylaşımını gören Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız,  aileye ortopedik yatak ve diğer masrafların karşılanacağını bildirdi.

Başkan Yıldız'a teşekkür eden Muhtar Arı; “Dünkü paylaşımımızda Belediye Başkanımız Abdullhakim Yıldız, o ailemize hem yatak hem de evinin bütün ihtiyaçlarını üstlendi ve kendisine teşekkür ederiz. Her konuda yardımlaşmalarda halkımızın yanında olan Solhan belediye başkanımıza bir muhtar olarak halkımın sorunları için çok teşekkür ederim” dedi.  

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64884)
01 Aralık 2020 Salı 10:31
Başkanıma bir Solhanlı olarak bende teşekkür ederim. Belediyelerin asıl görevlerinde birisi de halkın yanında olmak.
30.04.2026
18:29
Bingöl`e TÜBİTAK`ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
Bingöl'e TÜBİTAK'ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
17:39
Bingöl`de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
30.04.2026
17:21
Bal Üreticileri Birliği:
Bal Üreticileri Birliği: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı'
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı.'
30.04.2026
16:52
Bingöl`de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl'de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
12:48
Bingöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bir Hafta Sürecek
Bingöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bir Hafta Sürecek
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde gök gürültülü sağanak yağışların bir hafta boyunca etkili olacağını duyurdu. Yetkililer, sel, su baskını, yıldırım ve çığ riskine karşı vatandaşları uyardı.
30.04.2026
11:56
İsrail`den Sumud Filosu`na müdahale! Filo`da Bingöllü iki isim var
İsrail'den Sumud Filosu'na müdahale! Filo'da Bingöllü iki isim var
İsrail'in Gazze ablukasını kırmak ve buraya insani yardım götürmek üzere yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na, İsrail donanması tarafından uluslararası sularda Yunanistan yakınlarında müdahale edildi. İsrail, 22 tekneye müdahale etti, 18 tekneyle iletişim kesildi. Sumud Filosu'ndan yapılan açıklamada 18 Türk aktivistin, İsrail askerleri tarafından alıkonulduğu açıklandı. Bunlardan ikisi Bingöllü…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın