Bingöl Belediyesi Fen işleri müdürlüğü tarafından Aydınsu ( İnalı ) Mahallesi yolu asfaltlama çalışmalarından dolayı, asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ketenalp'e Mahalle Muhtarı ve mahallede bulunan Gazi İlköğretim Okulu Müdürü tarafından teşekkür edildi.
Yapılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Aydınsu Mahalle Muhtarı Hadin Alkan; “30 yıldır asfaltlanmayan 2 km lik stabilize olan yollarlarımız Belediye Başkanımız tarafından asfaltlandı. 30 yıldır yaşadığımız toz toprak ve çamur çilesinden bizi kurtaran Ketenalp'e Mahalle sakinleri adına kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
Daha sonra aynı mahalle de bulunan Gazi İlköğretim Okulu müdürü Kenan Seviş de “Okulumuzda toplam 19 köyden gelen öğrencilerle taşımalı eğitim verdiğimiz öğrencilerimiz. İçin okulumuzun çevresinde ki oyun alanlarını asfaltladığı için okulumuzu büyük sorununu çözüme kavuşturduğu için kendilerine okul yönetimi ve öğrencilerim adına teşekkür ederiz” dedi.